Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 252

• 33 632
  • 744
  •   1
Отговори
# 495

Момичета,забелязвате ли как красиво се появяват първите бели коси на Енгин,като нежни перца.Толкова е хубаво, сякаш специално са направени.
newsm51
Да, Милка, забелязахме белите коси и днес даже с Марта ги обсъдихме. Страхотен мъжага е станал. Всяка промяна у него води към добро – като че ли го освобождава от някои външни несъвършенства и прибавя нови вътрешни плюсове… И той като някой художник, отново хваща четката и започва да рисува, по-точно да изпипва поредния си герой, откривайки у себе си неподозирани възможности… А може би подозирани, просто чакали своя миг да излязат на повърхността…
Какво излиза на повърхността обаче при Туба?Нещо ме тревожи и не ми дава мира след двата трейлъра…Започвам да си променям мнението за нея. Помня, казвах, че е красива жена, но си вземам думите обратно. Не, с тази обикновена прическа, баретка и лице, застинало като луна, просто не мога да я възприема до Енгин. Не видях да й трепва мускулче по физиономията, не видях  тялото й да играе, не видях изписано чувство – каквото и да е то. Изражението й е едно и също, за съжаление. Това при игра на покер върви – но на екрана? Гледам, мисля и се чудя. Какво състояние трябва да покаже? Стоицизъм, високомерие, или безволевост, другата дума за мила и добра? А погледът? Къде е погледът, в който трябва да потъне комисар Йомер? Къде е вълнението? Искрата, от която ще тръгне пожарът? Сега всички ще кажат „Но тя е изваяна!” Да, изваяна, но ваятелят просто не й е вдъхнал живот и тя е  застинала някъде по средата между нищото и лъскавата корица от списание, където се вихри майстор Фотошоп .
Простете за което…нищо лично...
Ето, убедете се сами...

Нищо особено, за съжаление. Някой подхвърли:" Ама как го завъртя!" И това не е нищо ново. И не го е завъртяла тя, а режисьорът. Тя прави това, което той и каже...Е, ако беше прибавила и въображение, наистина нямаше да излезе като "Бели пеперудки..."

Последна редакция: вт, 18 фев 2014, 19:15 от loveofmine

# 496

http://i.hizliresim.com/e5qa7R.jpg --- големият вариант...

Аз затова продължавам да се възхищавам на играта на Фара, Любов... Това момиче знае как да покаже емоция... и то такава, че да ти секне дъха... Вида на два големи таланта един до друг е повече от удоволствие... то е вече магия...

# 497

http://i.hizliresim.com/e5qa7R.jpg --- големият вариант...

Аз затова продължавам да се възхищавам на играта на Фара, Любов... Това момиче знае как да покаже емоция... и то такава, че да ти секне дъха... Вида на два големи таланта един до друг е повече от удоволствие... то е вече магия...

Огън, Маричке, огън, за това говоря...
Нека тези, които прочетат горните редове, да сравнят двете сцени ...и тогава да ме замерят...не с камъни, словесно имам предвид...А може да погледнете и долната снимка, постната от Марта. Забележете как очите на Фарах блестят, а на Туба, уви, са пусти...Всъщност, говорихме, че тя, светлината, трябва да идва отвътре...

Последна редакция: вт, 18 фев 2014, 19:25 от loveofmine

# 498

Момичета, още не ме е "хванала" музата за клипове.

Първо трябва да минат няколко серии, пък тогава.

Сега се кефя на ГИФчета и ей такива колажи.

Запознах ви с вилата и действието във Ван.

doktormiteva хубаво ще е да се включваш по-често, защото  момичета са много емоционални ... трябва ни подкрепление

/ на мен и Хаяско /

# 499
# 500
  • Пловдив

А тук вече животът се е сринал....

# 501
# 502

А тук вече животът се е сринал....
При Небахат -определено си личи, а Туба го"играе" на разстроена...

# 503
Mарта, второто ми се отваря на мен.Не знам защо ми излиза по два пъти.Може би не правя нещо добре  Sad

# 504

Рейна, мила,
Скрит текст:
това не го слагай в скобките за видео. Само като линк го пускай. С тях става неактивен линка, защото видеото не е от официален канал като тубето, например.

Благодаря за поредния откъс.  Hug Голям следотърсач си! Simple Smile

Вижте как Текин е изпълнил дома си с приказни същества... дал е лице на всяко клонче, всяко парче от плавей, което е намирал... уловил е душите им и им е дал очи, уста, нос... те му говорят... той не е самотен с тях... той ги разбира, а те - него...

И домът, който вече не е дом, не е приказна страна без своя обитател...

Последна редакция: вт, 18 фев 2014, 20:06 от marytza

# 505
# 506

Ето същото в тубето   Laughing

# 507

newsm10 Така вече линкът е активен. Може и да не се отваря за всички, но води към видеото.

# 508
  • Пловдив

МСП-миг от киното-4

Рени, newsm51 Ще сглобим филма....
..........................
Ами да вземат и да го качат вече филма....

# 509

Още снощи забелязах, Миле  и го написах, но после го изтрих.

Ти, обаче си го казала много нежно.

Ох, натъжават ме мен тези бели коси... smile3518 Още на Керим ги забелязах - във втори сезон. Но бяха по-малко - само отстрани. Сега и в непокорния перчем ги има. Не ми се иска още да побелява! no Слабост са ми тези черни коси на мене и туйто! Искам ги чернииииии!!!! smile3514 smile3514

Общи условия

Активация на акаунт