Момичета,забелязвате ли как красиво се появяват първите бели коси на Енгин,като нежни перца.Толкова е хубаво, сякаш специално са направени.

Да, Милка, забелязахме белите коси и днес даже с Марта ги обсъдихме. Страхотен мъжага е станал. Всяка промяна у него води към добро – като че ли го освобождава от някои външни несъвършенства и прибавя нови вътрешни плюсове… И той като някой художник, отново хваща четката и започва да рисува, по-точно да изпипва поредния си герой, откривайки у себе си неподозирани възможности… А може би подозирани, просто чакали своя миг да излязат на повърхността…
Какво излиза на повърхността обаче при Туба?Нещо ме тревожи и не ми дава мира след двата трейлъра…Започвам да си променям мнението за нея. Помня, казвах, че е красива жена, но си вземам думите обратно. Не, с тази обикновена прическа, баретка и лице, застинало като луна, просто не мога да я възприема до Енгин. Не видях да й трепва мускулче по физиономията, не видях тялото й да играе, не видях изписано чувство – каквото и да е то. Изражението й е едно и също, за съжаление. Това при игра на покер върви – но на екрана? Гледам, мисля и се чудя. Какво състояние трябва да покаже? Стоицизъм, високомерие, или безволевост, другата дума за мила и добра? А погледът? Къде е погледът, в който трябва да потъне комисар Йомер? Къде е вълнението? Искрата, от която ще тръгне пожарът? Сега всички ще кажат „Но тя е изваяна!” Да, изваяна, но ваятелят просто не й е вдъхнал живот и тя е застинала някъде по средата между нищото и лъскавата корица от списание, където се вихри майстор Фотошоп .
Простете за което…нищо лично...
Ето, убедете се сами...
Нищо особено, за съжаление. Някой подхвърли:" Ама как го завъртя!" И това не е нищо ново. И не го е завъртяла тя, а режисьорът. Тя прави това, което той и каже...Е, ако беше прибавила и въображение, наистина нямаше да излезе като "Бели пеперудки..."