Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 252

• 33 573
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
  • Пловдив

http://gecce.com/foto-galeri/unluler/kara-para-ask-merak-uyandirdi

От днес:
"Eнгин Акюрек във Ван" - следва галерия от снимки от трейлъра.

И тази от днес - пуснати са една след друга двете статии в gecce.com:

"Малък септемврийски проблем счупи ли/разби ли рекорда?"
Клипът към филма с песента на Нил - "Душата ми има криле", от два дни постави рекорд - мина 1 000 000 гледания.

....................
Следва галерия със снимки....

Последна редакция: ср, 19 фев 2014, 12:46 от mariana51

# 661
Момичета добър ден   Hug
Аз май нямаше да се обаждам повече, но не можах да се сдържа. Искам да кажа някои неща свързани с вашите разсъждения. Ще започна от зад на пред. Първо искам да кажа на Любов, че филмът продължава точно с това (някъде гледах първият половин час от филма, но сега не мога да го открия) Та след като вижда сламената шапка тя започва да си спомня. После я дават у тях с нейната приятелка, как си говорят и частта от трейлъра където тя казва, че няма съобщения на телефона и че трябва да се сети за него.Почват нещо да викат и двете и накрая приятелката и казва нещо Бозджа.  Оттам си правя изводите, че е обяснила, че се познават от Бозджа. И следващият кадър ги дават как слизат на острова с малко самолетче и тръгват по уличките. Изведнъж тя вижда първо кучето и я жегва нещо.После вижда и Тек, седи на кафето, той и казва нещо, а тя се стряска все едно му вика -Ти кой си, или нещо от сорта.И избягва.После дават спомени на Тек (поне аз така го разбирам, че са спомени) та той си спомня как са се запознали.Как тя е пристигнала на същото кафе с приятели и той я гледа вцепенен. Как тръгва към нея, но се отказва и си тръгва по пътя..... Общо взето така почва филма. Това със спомените на Тек ми стана странно, как един мъртвец си спомня (но може и да не съм го разбрала правилно).

Миранда според мен Ейлюл в началото на филма въобще не си дава сметка, че е обичала Текин, камо ли че го е наранила. После вече започва да си спомня. Мисля, че поне аз не мога да я обвиня за държанието ѝ в началото на филма.По скоро при спомените, тогава когато отидоха в тях и той и подаде бутилката с бира. Даде и я с такава любов в очите, а тя после как му е тръшна в ръцете. Ей за тия нейни маниери, в моментите когато са били двамата да.Или когато е говорила с приятеля си по телефона, а той я е чул. Или когато я е молил да не вдига телефона.Бе въобще за пренебрежението към него когато са били заедно. В началото на филма тя просто не си спомня.Няма как да я виним за това и поведение.

Момичета вие коментирахте и за това как Фара и Енгин са се забавлявали.Много добре са направили. Но някъде се споменава и за химия между тях.Аз мисля, че просто са добра двойка и никога  не са си помисляли един за друг извън снимките.За това ми говори поведението им.Според мен ако имаше нещо едва ли щяха да се държат така свободно. Когато един човек е привлечен от друг, той се държи много по резервирано с него, отколкото с другите. За това и съм се чудила винаги защо ли няма снимки на Енгин и Берен извън филма? Както и да е. Аз нямаше да се обаждам, но май прекалих.
Подарявам на всяка по една усмивка  Simple Smile
Може и да имам грешки, но бързах да го напиша, а и не знам как се проверява все още.
Хубав ден  Hug

Последна редакция: ср, 19 фев 2014, 13:57 от Reyna_07

# 662
http://www.youtube.com/watch?v=O3V5HgF9Bbg

следващите минути от филма!

# 663
  • Пловдив

Браво - много бе - 14 м. Ще го съберем....

# 664
  • Бургас
 Shatzi   bouquet благодаря за клипа  Hug
Още няколко такива и ще сме гледали филма Laughing

# 665
От 10-тата до 25-тата минута  Wink

Ох, ще умра, бе хора!
Щатци, огромно благодаря...

# 666
 Weary newsm45 Да има как, ще заприпкам към турско на момента...

Рейна, пиши си, що пък да не се обаждаш. Simple Smile То ние сме си ошашавени и не знаем вече къде са ни главите, ама не спираме и да пишем, да обсъждеме. Simple Smile

Последна редакция: ср, 19 фев 2014, 13:10 от marytza

# 667

ЩАТЦИ,  Hug, и аз много ти благодаря! Отново съпреживявам всичко...

bouquet  bouquet  bouquet

РЕНИ,  Hug, пиши, пиши, тези емоции трябва да се излеят...

# 668
  • София
Моя приятелка   bouquet го е снимала с gsm. Цяло е, но 25 минути няма как да кача в тубето, то добре, че имам и още канал Joy
Дано се появят и други ентусиасти снимали другите части, а на най добре с камера целия филм, докато излезе в нета.

# 669
  • Бургас

Голям рев от тези няколко минутки с Тек ,а като ще трябва да изгледам целият филм какво ще правя

# 670

Голям рев от тези няколко минутки с Тек ,а като ще трябва да изгледам целият филм какво ще правя

И ще си продължим де си ревем с всяко ново парче... И с целия филм и по няколко пъти...  Cry

# 671

Здравейте,

Сутринта пожелах да се повтори вчерашния ден и ето, че вече сте започнали.

Първо се е заформила голяма дискусия, а сега  -  изненада -  нови 14 - 15 мин. от МСП.

Наистина ще сглобим филма с помощта на фенове - ентусиасти.

Щатци, голямо благодаря.  newsm51

# 672
  • Бургас
 CryНадеждата ми е в Йомер PraynigС Керим ,с Мустафа ,с Текин много рев, много .....не   искам вече .
Нищо ,че Енгин плаче така хубаво Wink

# 673
Момичета добър ден   Hug
Скрит текст:
Аз май нямаше да се обаждам повече, но не можах да се сдържа. Искам да кажа някои неща свързани с вашите разсъждения. Ще започна от зад на пред.Та първо искам да кажа на Любов, че филмът продължава точно с това (някъде гледах първият половин час от филма, но сега не мога да го открия) Та след като вижда сламената шапка тя започва да си спомня. После я дават у тях с нейната приятелка, как си говорят и частта от трейлъра където тя казва, че няма съобщения на телефона и че трябва да се сети за него.Почват нещо да викат и двете и накрая приятелката и казва нещо Бозджа.  Оттам си правя изводите, че е обяснила, че се познават от Бозджа. И следващият кадър ги дават как слизат на острова с малко самолетче и тръгват по уличките. Изведнъж тя вижда първо кучето и я жегва нещо.После вижда и Тек, седи на кафето, той и казва нещо, а тя се стряска все едно му вика -Ти кой си, или нещо от сорта.И избягва.После дават спомени на Тек (поне аз така го разбирам, че са спомени) та той си спомня как са се запознали.Как тя е пристигнала на същото кафе с приятели и той я гледа вцепенен. Как тръгва към нея, но се отказва и си тръгва по пътя.....Та общо взето така почва филма. Това със спомените на Тек ми стана странно, как един мъртвец си спомня (но може и да не съм го разбрала правилно).

Миранда според мен Ейлюл в началото на филма въобще не си дава сметка, че е обичала Текин, камо ли че го е наранила. После вече започва да си спомня. Мисля, че поне аз не мога да я обвиня за държанието ѝ в началото на филма.По скоро при спомените, тогава когато отидоха в тях и той и подаде бутилката с бира. Даде и я с такава любов в очите, а тя после как му е тръшна в ръцете. Ей за тия нейни маниери, в моментите когато са били двамата да.Или когато е говорила с приятеля си по телефона, а той я е чул. Или когато я е молил да не вдига телефона.Бе въобще за пренебрежението към него когато са били заедно. В началото на филма тя просто не си спомня.Няма как да я виним за това и поведение.

Момичета вие коментирахте и за това как Фара и Енгин са се забавлявали.Много добре са направили. Но някъде се споменава и за химия между тях.Аз мисля, че просто са добра двойка и никога  не са си помисляли един за друг извън снимките.За това ми говори поведението им.Според мен ако имаше нещо едва ли щяха да се държат така свободно. Когато един човек е привлечен от друг, той се държи много по резервирано с него, отколкото с другите. За това и съм се чудила винаги защо ли няма снимки на Енгин и Берен извън филма? Както и да е. Аз нямаше да се обаждам, но май прекалих.
Подарявам на всяка по една усмивка  Simple Smile
Може и да имам грешки, но бързах да го напиша, а и не знам как се проверява все още.
Хубав ден  Hug

newsm51
Благодаря, Reyna_07 Трогна ме!
Пиши, мила, така взаимно си помагаме да съпреживеем новия филм на Енгин...Всяка думичка е полезна, всяко мнение - интересно...Нали всичко води към опознаването на Текин...Новото чудо, което ни подариха Керем Дерен, Енгин и Фарах...

# 674

Пак ще гледа през бинокъл...

Той ще гледа, ние ще видим!... Simple Smile))  smile3517

Общи условия

Активация на акаунт