Здравейтее.Как сте,от сутринта чистя къщата(вкл и прозорци),при нас е страхотно време и съм се развихрила.Др месец ако е много топло,ще изпера и килимте.
за всички
но пък хорските градини имат хубава трева/в нашата градина я отъпкаха детето и кучето и сега ще чакам да никне
/. Дават много пари за цветя и на всяка къща има висящи кашпи с цветя за сезона. Красиво е, но не смея да снимам, че не е туристическо място и не знаеш кой за какво ще тръгне да те съди. Наскоро имаше бърз процес срещу мъж снимал от улицата деца докато играят в училищен двор. Горите са частни – можеш да се разхождаш в парковете и каравана-парк. На входа на някои ферми има магазин с продукция – хубава е, но е и доста по-скъпа, а за подправки в англия – в пакистански или турски магазин, в английските магазина са скъпи – то тук те не виреят.

.....Не пишех,че време не ми оставаше да ви прочета и прочитах само последните постове......После докат дойде време да седна да ви драсна и музата ми си биеше камшика и изчезваше и затова така..... 
- днес е агнешки, но всичкия дроб го режа на едри парчета и престоява около 8ч. залят с прясно мляко в хладилника. Агнешкия и свинския после само го отъркалвам в брашно и пържа, а за телешкия правя паста от яйце, брашно и бира - като за риба и пържа.
- днес е агнешки, но всичкия дроб го режа на едри парчета и престоява около 8ч. залят с прясно мляко в хладилника. Агнешкия и свинския после само го отъркалвам в брашно и пържа, а за телешкия правя паста от яйце, брашно и бира - като за риба и пържа.

На нашата област ваканцията е другата седмица. Днес дадоха графика за ваканциите за 2014/2015г. Подарък за къща съм купувала графики и икони иначе и аз не се сещам.
Ама тая снимка е направо върха
Всъщност дали и родителите са така щом така си учат детето
аз не умея с фонданите и други....