Момичета, сега нямам време да ви чета... Довечера...
Аз заведох Петьо на училище, закъсняхме, че не искаше да ходи - боляло му е коремчето и вратленцето... Ама аз съм лоша и не отстъпвам. Казвам му, че това е болестта на геймърите - мускулна треска... Вчера с новата видеоигра играеше сигурно 4 часа. Карах му се, ама кой ме слуша... Когато играе на някакви чудовища е спокоен. А тази игра е с хората и Соник и той бая се напряга като пада някъде
После бях на фитнес, нещо не мога да дишам на пътечката, на колелото. Иначе статичните упражнения ги правя без проблем... Ама както и да е. По-добре от нищо. После напазарувах и сега сготвих. Остана пиленцето да извадя в 12:00 от фурната. Иначе пилешката супа и чушките с кайма и ориз са готови. Направих само 4... Толкова продукти имах... и картофи взех ме да пробваме едни готови... Само да се стоплят... Не им много вярвам на готовите с дълъг срок на годност, ама на ММ му се дояде и още в петък ги купи. И естествено пиленцето в плик - вкусно, мекичко... Е, обичам повече по друг начин, ама напоследък ме мързи и щом вкъщи не се оплакват
После ще взема Петьо, малко разходка и в 13:00 ще излезем с ММ по работа малко и после да пийнем някъде навън кафенцето...
Та това ми е програмата за днес. Ао прането ще изсъхне, ще го гладя, няма да трупам