Домакини 31/ с мартеничка на ръка, ще се радваме на пролетта

• 34 715
  • 731
  •   1
Отговори
# 135
Ясно, довечера ще е виртуалната черпня!  Drunk

Марче - Сушито е за утре, но днес трябваше да изляза да купя уасаби и джинджифил, но досега чаках един колега на мм да дойде да вземе нещо, а сега навън се е смръщило и сигурно ще завали. Утре ще изляза да ги купя нещата. Иначе ние сурова риба не ядем, ще е вегетарианско - с авокадо, краставица, сирене Филаделфия. Ще видя утре какви ще ги надробя.

Писенце - възпален синузит е гадно нещо, добре че се откри какво и бързо да се оправя!

# 136
  • София
http://www.youtube.com/watch?v=rxRbV63CV48
Тъй като сте изключително любезни към мен ,аз ви поздравявам с Zucchero. Може да го пуснете на прозорец и да ви върви клипа....музика малко, малко, малко един концерт.  Той е  GRANDE!! и за мен и за много хора...Радвам се , че успях да го гледам на живо.  Grinning
Смърфи, а от онези листа в които се завива сушито....какви ще ползваш.?? Питам за да се науча и някой път да го направя, точно така какво си казала, вегетарианско, че сурова риба...не е за мен. Благодаря!  Цун.

Последна редакция: вт, 18 фев 2014, 19:02 от marchеva14

# 137
  • София
Този гол мъж в моето кафе какво прави, ами ако му намирисват краката к`во да го правя, ама той дали не си ги мие...там....ъъъъъъ. Шегувка!  Simple Smile

smile3532 smile3532 smile3532

Аз пък помислих още по-гадни неща Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Сложих си слушалки и ще изслушам концерта!

# 138
  • София
Този гол мъж в моето кафе какво прави, ами ако му намирисват краката к`во да го правя, ама той дали не си ги мие...там....ъъъъъъ. Шегувка!  Simple Smile

Сложих си слушалки и ще изслушам концерта ще изслушам концерта!
Аааа, Людачка...какво си помисли, а.... newsm78
Виж в каква зала пее.....италиатеЦка му работа...мда. И това си нямаме, пу..

# 139
  • София
Ами това е. Довечера ще има сбор на командата ни. Ясно????  Simple Smile

Тук съм до 22:30, после съм У леглото...

# 140
  • Fort Worth, TX
Аз също не обичам суши.Дори и не съм го опитвала.Риба не обичам, камо ли сурова.Самата  мисъл ме кара да се потрисам.
Смърфи, обаче това веги суши звучи много апетитно.
Писе, добре е , че има вече диагноза.

# 141
  • София

Сложих си слушалки и ще изслушам концерта ще изслушам концерта!
Аааа, Людачка...какво си помисли, а.... newsm78
Виж в каква зала пее.....италиатеЦка му работа...мда. И това си нямаме, пу..

Без гащи човека, ако не прави кола маска... После щА дъвча някой косАм...

# 142
  • София

rotfImbo rotfImbo rotfImao
 шА сЪ напикя  от смях Започна сеееее......Ludichka vkluchi na parva skoros.....ma6tabno

# 143
Добра вечер   bouquet
Ние се прибрахме, малкия вечеря, направих баницата за утре за училище и сядам да пуфкам. Вече ходя като разцентрована капла  Joy Joy Joy . Малкия си ляга в 8.30 с книга. Или снощи е чел до късно, или вече има изграден навик като чете да заспива hahaha hahaha hahaha
Славка се появи с хубави новини   bouquet
Лус успокои ли се вече за рожденния ден?
Креми ако продължавам с тия преходи ще ти стана конкуренция с тренирането  Mr. Green
Контеса нещата се нареждат и ще дойдат и цветята. Да сте здрави  Praynig
Мони и тя рови градината...
Смърфи чакам да разкажеш за сушито. Аз обичам да експериментирам и ще пробвам непременно.
Писе с тези масови психози за грип бая народ объркаха. Много е лесно - всяка година да казват – има грип, давай грипна ваканция. Такова чудо май вирее само в бг. Дано се оправи бързо тм след като се знае вече какво му е
Олеее какво кафе – аз торта нищъ  smile3534
Лус, Марче – ама много проза у вас бе дами – ами оставете го на мен Аз ей тъй ша му се наслаждавам с музикалния поздрав от Марчето и тва е  Joy

# 144
  • София
Калинка, и аз се наслаждавам, не го гледам, ама слушам...

Брей, всички тръгнахте да копате... Laughing, аз ще се любувам. Днес влязох в цветарския магазин, А Петьо казва - имам алергия на цветя - пречат ми да дишам... В близките 10 години не ги виждам при мен цветята.. Може би все пак да се навия на къща... Ама как да живееш на две места?

# 145
  • София

шА сЪ напикя  от смях Започна сеееее......Ludichka vkluchi na parva skoros.....ma6tabno

Представи, ако такова бълбукна в кафенцето ми....

# 146

Мастерче - да си правила суши? Че съм се засилила утре да правя, разучих нещата, ама друго си е от близък да получиш акъл!

Тц! Не съм правила,няма и да правя......Не обичам и не харесвам суши под каквато и да е форма......Навремето ядох много пъти,като работех в чужбина и то много видове......Не ми хареса и тва си е......Та затова не съм и посягала да правя.....

Мастер, много си телеграфна, благодаря, но искам повече от теб.  Heart Eyes

кАжи кво тЪ интересува,та да кажа и аз...........  Laughing hahaha .....

Ма ко -   Hug

# 147
Честит рожден ден Марчеваааааааааа ! Бъди жива и здрава и през следващите 103 години Simple Smile
Гледам че съм ви липсвала момичета, често да си кажа нямах настроение да пиша , но ви наглеждах.Не мога без вас да знаете.

Ladybird_ направо настръхнах докато четох първите редове , а то какво излязло...
pisenxeto да не е шега работа дано бързо се оправи. Аз още седмица ще съм сама на работа и на моята колежка днес след снимка и открили ( тя се притесняваше да не прави пневмония че е на АБ) синузит, ама така е миналата година три седмици не можах да се съвзема сега си знам при тези температури опакована като зелка излизам навън .
И като споменах температури , тук е студ мъгла , вятър дават го 6 градуса усеща се като 2 .

Смърфиетка интересно звучи това суши ,ще потърся инфо Simple Smile

И Славчето се появила Simple Smile  Hug
За всички : Kremi Kremi ,luss,  Barefoot Kontesa ,ма ко, Moni , Валенцето ,  Полито , TheNMaster  ,Стади надявам се да не пропуснах някой  Hug Hug Hug Hug Hug
Ще се пробва да ви пусна кафе утре ако стана навреме Simple Smile

# 148
  • София
Калинка, и аз се наслаждавам, не го гледам, ама слушам...

Брей, всички тръгнахте да копате... Laughing, ............ В близките 10 години не ги виждам при мен цветята.. Може би все пак да се навия на къща... Ама как да живееш на две места?
Също и аз копах, пресаждах едни китки... Joy Къща...ами трудно е, затова и мисля да шитна вилата, не ми трябва, само разправии големи, грабежи...гадно.
..........
Лус, Марче – ама много проза у вас бе дами – ами оставете го на мен Аз ей тъй ша му се наслаждавам с музикалния поздрав от Марчето и тва е  Joy

Проза - НЕ! Даже и подскачам и малко рок му удрям.  Joy
Аз ви казах, Людмила включи на първа скорост, космическа... Joy с тези картинки...това трябва да е хобит, някой си... Joy
Джейми.... Hug
Мастер, липсваш ли..простичко казано.
Аааааа, какъв рок завъртях  с ММ....мммда. Фръцкам се!  Пуснала съм си концерта през уредбата и трещи...трещи

# 149

Представи, ако такова бълбукна в кафенцето ми....

Пий едно от новото лекарство и си готова......Няма да ти пука вече......

Общи условия

Активация на акаунт