Домакини 31/ с мартеничка на ръка, ще се радваме на пролетта

• 34 754
  • 731
  •   1
Отговори
# 195
  • Germany
Лус и аз така го говоря все още немският Simple Smile

# 196
  • София
Калинка, права е бабата за много неща...

Мони,  Hug

В руско село един българи:
Девушка, пазись! Кон ритает, къч хвърляет и в голову тебя ударяет...

# 197
  • София
Ауу, днес сте във фаза, момичета. Аз съм герой от всичките ви снимки. Blush

Марче - не ми пука, че ще стане розова тенджУрата, ама после като турна един бял аржентински боб, да не го изкарам розов. hahaha
Няма да го изкараш розов, не пуща повече боя. Колкото - толкова. Не!!
Калинке, много беше хубаво. Чудесен език и много се смях, то мъдрости разни ама истински.
Ох не мога да ви смогна изобщо... ще си ходя в банята пък.[/color  Crossing Arms
.........
Е, хубава работа , пък. К`во ще правиш там?? Веднага оправи видеото, че много обичам да гледам "Мръсни танци"... Simple Smile
Людачка,  Hug

# 198
Чета си я от време на време - според настроението откриваш нови неща  Joy

# 199
# 200
  • София
М....да, Когато тръгнах да се омъжвам за първи път, моята баба ме извика на четири очи и ми каза: Мойто, дете, ММ да те познава само от кръста надолу и ще бъдеш щастлива цял живот....права са оказа.   Simple Smile

# 201
# 202
# 203
  • София
М....да, Когато тръгнах да се омъжвам за първи път, моята баба ме извика на четири очи и ми каза: Мойто, дете, ММ да те познава само от кръста надолу и ще бъдеш щастлива цял живот....права са оказа.   Simple Smile

Мъдра е, Марче..

# 204
# 205
Калинка, благодаря ти ,много ми хареса. Аз обичам такива разкази ,а поуките са във всеки ред ..

Марче,
моята рабаба все това е повтаряла на моята майка ,но младо -зелено кой да ти слуша Wink

Лусс, а така  smile3532 smile3501  love001

# 206
  • София
Ей така се чувствам сега....след последните снимки... rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 207
  • София
Днес е вечер на веселите картинки  Laughing Laughing Laughing

# 208
Момичета то всичко е проста работа за умна глава-не само с мъжете. То и едни снимки правят живота весел. Да сте живи и здрави и да се смеем още мнооооого дълго  Hug

# 209
  • София
Балкончето ще падне от смях. 7 скрити и 11 гости ни четат глупотевините.  Joy Joy
Момичета то всичко е проста работа за умна глава-не само с мъжете. То и едни снимки правят живота весел. Да сте живи и здрави и да се смеем още мнооооого дълго  Hug
Амин!

Общи условия

Активация на акаунт