Домакини 31/ с мартеничка на ръка, ще се радваме на пролетта

• 34 777
  • 731
  •   1
Отговори
# 255
  • при късмета
Писе, да ти минава глават и да не те прихваща кашлицата.
Аман тази година. Много упорит се оказа тоя вирус, пфууу
При моя проблем е обикновенно хрема, а гърлото много по-рядко. Педи каза, че е изкарал нещо, но без Т. От задната хрема, която борехме със стичането на секрета към гърлото го кара да кашля. А от прекаленото кашляне е раздразнил лигавицата и каза, че има съвсем леки хрипчета. Противоалергичното го даде за успокоение на лигавицата, не проявена алергия към нещо.
Дано спре да кашля, че ми омръзна  #Cussing out

За една нощ, миниатюрните листенца на виолетките са станали листа по 2 см.  newsm44
Отивам да действам, че окъснях

Последна редакция: ср, 19 фев 2014, 09:51 от ма ко

# 256
Добро утро  Hug
Ма ко, няма излизане днес, поне не сутринта - такава е мъгла паднала, че нищо се не види  Crazy На шефа му кажи да се оправя бързо  Hug
Калинка, ако искаш, мога да ти пратя по скайп някой филм, само кажи, няма проблем Peace
Люси, и мм хърка, аз затова не мога да спя с него. Засега не сме намерили решение, ако ти намериш, казвай, че е ужас  Tired Аз го чувам от другата стая, смятай за какво хъркане става въпрос.

# 257
  • Sofia
Вале, поръчах я, да, на цената на 15 шоколада, Милка кравата, коя друга да е.  Grinning
Ма ко, една уцелихме, надявах се да няма повече и няма. Simple Smile

За филмите... до 1GБ, може да се качват в DOX,BG, ако от там могат да теглят чужбинските мами.
Иначе аз съм ги прибрала в букмарксите, за теглене, но не съм ги дръпнала, да не ми заемат място. и без това съм свалия ноки и чакат да ги гледам. Ама и аз вечер, не мога да откарвам много, та не остава кога да гледам...  Като гледам Марчето кога си пуска филм... аз в след 11ч. не мога да започвам, че ще заспя на него.
Та те така.
Оставам ви вече.
Simple Smile

# 258
  • Fort Worth, TX
Добро утро. HugКак сте?Мен тимбирицата ме цепи.Дано се покаже слънчо.Отивам да взема на Сашо маратонките от Англия.Даже забравих какъв модел съм поръчала.
Единия ми син голям любовчия.Ужас.Само да знаете колко обожателки има.Една през друга.Снощи ми разправя, че едната не го кефила вече.Аз го посъветвах да не върти няколко, че не е хубаво така.Не че си е мое, но е убавец Mr. Green Mr. Green

# 259
Добро утро. HugКак сте?Мен тимбирицата ме цепи.Дано се покаже слънчо.Отивам да взема на Сашо маратонките от Англия.Даже забравих какъв модел съм поръчала.
Единия ми син голям любовчия.Ужас.Само да знаете колко обожателки има.Една през друга.Снощи ми разправя, че едната не го кефила вече.Аз го посъветвах да не върти няколко, че не е хубаво така.Не че си е мое, но е убавец Mr. Green Mr. Green
Аз докато зацепя какво е тимбирица... Grinning
Пратих ти покана във ФБ, Креми
Едит:
Точно под нас е барелефа на Васил Левски. Всяка година на днешната дата има шествие, и всяка година има все по - малко хора  Tired Сега гледам през прозореца - шепа пенсионери и Духовият оркестър. Толкоз.

Последна редакция: ср, 19 фев 2014, 11:22 от vio

# 260
  • София
Ще отида на УНГ, ще дам носен и гърлен секрет, ама то трябва на гладно

Да, трагедия съм - на 35 на 70% зъбите са ми протези, на 40 - почнах да дебелея, на 45 - почнах да хъркам, на50 сигурно ще започна да попръдвам, на 55 да подпиквам, на 60 обещали са ми нова става, на 65 ще почвам да приличам на шарпей... Чудесна перспектива. Peace smile3532 smile3532 smile3532

Последна редакция: ср, 19 фев 2014, 12:03 от luss

# 261
# 262
  • Бургас
Ох,Лусииии!!! Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
После ще пиша,че ще се напикая от смях! hahaha

# 263
Ще отида на УНГ, ще дам носен и гърлен секрет, ама то трябва на гладно

Да, трагедия съм - на 35 на 70% зъбите са ми протези, на 40 - почнах да дебелея, на 45 - почнах да хъркам, на50 сигурно ще започна да попръдвам, на 55 да подпиквам, на 60 обещали са ми нова става, на 65 ще почвам да приличам на шарпей... Чудесна перспектива. Peace smile3532 smile3532 smile3532
Ох, ще ме умориш бе, жена  hahaha

# 264
  • София

Иначе да се отчета- заведох детето, 15-на минути обсъждахме гадната класна на децата.
Скрит текст:
Петьо вчера чете чете и почна да реве.
-Какво стана
- ама тъп съм.
- Как ще си тъп, много си умен.
- Не, Госпожата кажа, че всички сме много тъпи, щом не можем да запомним еди кой си град.

Преди 2 дена изгони от класа момчето, ама малки са още за такива наказания... Ако се разстрои и си тръгне у дома или някъде другаде...

Децата ни реват през ден. Домашните писа вчера 4 часа, не ги написа всичките (аз довърших). Като сгреши, дава да преписват думата по 10 пъти и то не една. Вчера в тетрадката с ТШ редове написа 9 страници, + още 4 тетрадки + математика... Възмутена съм!

После отидох на фитнес, после купих на Миленка карта за транспорт, на мама изпратих с Уестърн паричките. Напазарувах набързо. Сготвих борш. Изключих преди 10 минути... и вече закъснявам за Петьо, че свършват в 12:10...

Чао, до по-късно... Hug

# 265
  • София
Ох,Лусииии!!! Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
После ще пиша,че ще се напикая от смях! hahaha

Радвайте се, че не писах за по-късните петилетки smile3532 smile3532 smile3532

Гуш на всички...

# 266
Болна съм.Лежа като парцал.Бях в спешния.Не ми дадаха антибиотик.Било грип.Ядосаха ме след 3 часа виене от болка.тресе ме ,една температура не спира .
Емо пие антибиотик.Детенце е добре.

# 267
  • София
Скрит текст:

ако някой се оплаче.....бедна му е фантазията  Simple Smile
Добрютрю!

# 268
Добър ден   bouquet
Джейми благодаря за кафенцето  Hug
Вчера станах в 4ч., днес едва отцепих в 7ч.... явно дъртрозата не само ме е подгонила, ама и ме е хванала  Joy hahaha Като стана по-късно от 6ч. и деня ми се дезорганизира. Върнах се от сутрешната маршировка, забърках хляба и сега да му ударя второта кайве и да се мятам.
Вио изгубихме ценностите си някъде в демокрацията. Вярно е, че битието определя съзнанието/тези които са учили марксизъм трябва да помнят това/, но ние сме тези които трябва да съхранят обичаите, традициите и да ги предадем на децата си.
Поклон

На малкия днес задачата е да разкаже за Левски в училище – имаме Патриотичен буквар, който нашия кмет беше подарил на всички първолаци с автограф – малкия го занесе тук в училище.
Който от вас го няма – може да го изтегли от тук Креми – моя е стрелец – вечно е влюбен – пита ме - може ли да имам повече от едно гадже? Казах му, че по принцип може, ама гаджетата няма да се съгласят и ще остане без нито едно  Joy
Морена аз тегля от dox , но само документи, не съм пробвала с филми – контрола е такъв-като дърпаш от торент страница – местния сървар забранява страницата и тя не ти се зарежда – излиза надпис „забранен достъп”, когато е с магнетен линк, не може да засече страницата, но засича увеличен пренос на информация и спира доставката на нет към твоето IP. Тук поне не съм чувала за глоби, за разлика от Германия. Който го умее прави нещо с прокси – ама четох, четох и реших, че не е за мен.
Смърфи, Вио ще пратя скайп на лични ако не ви затормозява   bouquet.
Валенце и мм хърка ужасно – държа буден самолета от Атина до Йоханесбург  Joy Той няма килограми в повече, но и гласът му е в конкуренция с Джоко Росич  Joy При нас няма лечение
Писенце бързо оздравяване ви пожелавам  Praynig
Лус на това му се вика еволюция Joy hahaha За класната и отношението към децата аз бих написала рапорт до директора на училището, с копие до инспектората по образованието, ако мога ще събера подписи и от други родители. Това е безобразие!!!!!!!!!!!!!  #2gunfire
Тити моя съвет е гореща вана с морска сол + парацетамол. Трябва да се загрееш и изпотиш. Бързо оздравяване ти желая  Hug
Марче  smile3534

# 269
Люска, Назохила как го даваш след първите 2 часа, през които даваш на 15 мин? После само 3 пъти на ден или по-често? Миша се събуди с хрема, искам да я пресека бързо.
Ох, Тите... Аман!

Общи условия

Активация на акаунт