Домакини 31/ с мартеничка на ръка, ще се радваме на пролетта

• 34 747
  • 731
  •   1
Отговори
# 555
  • Fort Worth, TX
Добро утро:-)
Люси, да ти е жива и здрава.

# 556
  • София
Добро утро:-)
Люси, да ти е жива и здрава.

remybussi

# 557
Луси, честита рожденичка! Да ти е жива и здрава, усмихната и жизнерадостна, да има късмет и истински приятели! Хубав празник!  Hug

# 558
Лус да ти е жива и задрава дъщеричката и да следва мечтите си

Това е за прекрасната майка отгледала и възпитала това разкошно създание

Фортуна мерси за кафенцето   bouquet
Вале за пребиване си - видях снимките, сменях очилата, и пак видях две прекрасни госпожици без проблеми в килограмите   bouquet
За всички  Hug и слинчев ден!

# 559
  • София
Калинка, то зависи кои снимки си гледала Laughing, ако са тези от миналата година е друга работа.
аз забравих да кажа, говорих и с учителката по физическо на Бояна, тя ме убеди, че при това хранене, което и описах и при повечко движение през пролетно-летния сезон всичко ще е наред. Поуспокоих се, честно казано. Според нея е грешка, че съм махнала следобедното хранене и от обяд до вечеря давам само плодове, но аз засега смятам така да продължавам.

# 560
  • Sofia
Добро утро и мерси за кефенцето, Фортуна! Simple Smile

Люска, честит празник! Честит Рожден Ден на Миленка! Пожелавам и това, което мама иска за нея!  Hug
Марче, не знам какво е станало със снимката, слагам я пак, както и нови придобивки добавям. Simple Smile
Благодаря за вниманието на двете ви!  Hug

Скрит текст:

Любимите ни кецки, светят като ходи.  Grinning

Вале, в нашата стая се връща, то аз и подхвърлих идеята за да я обмисля, да и'отлежава, пък тя се хвърли презглава в приключение.  Laughing  Никак не сме готови, както казах битово, да се премести в друга стая тя. Двамата големи имат свои стаи, на щерката е малко по-малка. така си ги избраха, като дойдохме тук и не го мислихме за напред... Та сега двете щерки ще са в една стая, но трябва да разменим мебелите на двете дестки стаи и тогава ще може да се измести Гушкан.
Понеже двамата големи рядко са у нас, мислехме че ще може малката да спи на леглото (персон и половина) на Миа и когато и тя се прибира, да спят двете на него. Обаче снощи изпробвахме и се оказа, че не става.  Wink  Миа не е могла да спи, а както се оказва и Гушкан, защото е се е въртяла много...  Та ще го мислим. 
  Не мисля, че ще е проблем да се отдели по-късно Гушкан.  Simple Smile
Браво за разходката, личи по емоцията на снимките, че е било хобаво.  Значи има някакъв сняг останал на Витоша.

# 561
Вале гледах тия на лифта - нямам фб. Такава разкошна коса... пу, пу. Да са ти живи и здрави. То проблемите са ни в главите  Joy след като си се успокоила е добре. Аз останах с убеждението, че се бориш с наднормено тегло, а не че вземаш превантивни мерки. Много трябва да се внимава с хранително-двигателния режим. Французите са казали един ден дебел - цял живот дебел. Това се отнася най-вече за децата, когато се изграждат мастните клетки. Снимките на децата ти са удоволствие за мен   bouquet

# 562
  • при късмета
Привет,
Люси, да е жива и здрава Миленка, да е много усмихната и да сбъдне всичките си мечти   bouquet На мама и тате им пожелавам много радост да им носи
Много ми се спи на това време, много. Шефа сигурно пак ще окупира компа, ама ще гледам да мина по някое време.
Целувки

# 563
  • UK
Добро утро  #Silly нахранихме призори принцесите и сме заслали, пак, таа досега  Crazy

ЛЮСИ жива и здравичка да ти е рожденничката! Да и се сбъднат всички мечти и желания!!!
  bouquet  bouquet  bouquet

Аз от сутринта се ровя в продавалника, търся си Макларанче, ако може да е малко ползвано, пък да е почти без пари hahaha

# 564
  • Germany
Blagodaria za pojelaniata, momicheta!  Hug
Luss, da e zdrava, shatsliva, usmihnata i uverena Milenka! Vesel praznik!  bouquet
Izvinete me za latinicata, no mujut mi preinstalira compa i sega niamam kirilica...

# 565
Кокона - това ли търсиш

# 566
Честит рожден ден на Миленка на мама Люси ! Да е жива и здрава, винаги щастлива и усмихната   bouquet Весел празник, Люси  Hug
Днес цял ден викам по Ванко, направо не мога да се понасям. Той не че не заслужава де, ама... Tired

# 567
 smile3540
Отивам да ви чета

# 568
Добър ви ден момичета!!!
Люси-честито рожденничка!!!
Скрит текст:
   това за Миленка.
Смърфи-да се оправя бързо твоя мъж и повече течности ,за да не се обезводни.
Вале-страхотни снимки видях!  Hug
Марчева-дано не се налага друг антибиотик,четвърти ще е . Confused
Днес е облачно и вали дъжд,но има нужда от него.Ще ми полее цветята в градината.  Laughing
Пожелавам ви приятен ден !!!  bouquet

# 569
  • UK
Да, точно тази, ама искам да е 2-ра ръка и евтина Mr. Green защото си имам голяма и хубава, подарък ми беше ... от мама Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт