Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е значението на FM и какво представлява феталната морфология, включително нейните основни характеристики?
Какво е шезлонг и какво е активно гимнастическо килимче?
По време на фотосесията допускат ли бащите и какво се предоставя - видео или снимки?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е значението на FM и какво представлява феталната морфология, включително нейните основни характеристики?
ФМ е акроним за феталнта морфология, която представлява подробно и високоспециализирано ултразвуково изследване на всички основни органи и системи на плода. В зависимост от гестационната възраст се получава информация за феталното развитие и хода на бременността. Феталнта морфология е специализиран, подробен преглед на бебето в утробата. Той включва оценка на различни аспекти като плацентата, шийката на матката, дължината и теглото на плода, визуализация на органите, кръвообращението и идентифициране на възможни аномалии и други важни параметри.
-
Какво е шезлонг и какво е активно гимнастическо килимче?
-
По време на фотосесията допускат ли бащите и какво се предоставя - видео или снимки?
-
Има ли възможност за доброволно отказване от ваксинация в България?
-
Какво означава ФМ в платения пакет за проследяване на бременност в Майчин дом във Варна?
, дълго оглеждане и замерване и докторката каза, че сме наред.

Не знам как ще чакам до март месец за ФМ. Направо се побърквам
Но има време ще го реша. Сега чакам резултат от БХС, което малко ме изнервя ама нищо още само един ден.
не ми се занимава вече ама като не съм я свършила никаква
имаме супер снимков материал, според съпруга ми прилича на мен
Поне след 24-та седмица (сега съм 20-та), но като гледам всички вече знаят.