Махам с крачета и ръчички,а през Юли аз ще радвам всички - Тема 9

• 27 894
  • 749
  •   1
Отговори
# 405
  • София
мини мони,  мила, вярно имало глава да пати, надявам се тези всичките натрупани грижи да те отминат много бързо, кураж, не се предавай  Hug детенце да оздравява бързо, много ми е мъчно като има болни мъници  Confused Hug

харесва ми и на мен предложението за заглавие на lokosff  Peace
и моят мъж в момента е в болница за изследвания и на мен ми се е свило сърцето
стискам палци, надявам се не е нищо сериозно  Hug

pepita83 добре дошла   bouquet

айде пак да си кажа за женските имена
- яна, калина, ева, ана (анна), софия, ясна, тея, мия, ния, дара, рая, жана и прочие, със склонност към по-кратки имена Simple Smile

ох исках да питам нещо ама бременен мозък, изкуфях  Crazy

# 406
Добре заварили всички
Аз ще трябва май да се ориентирам към мъжките имена
А Така ми се икаше момиче направооооо
Но важното да е здраво

# 407
По отношение на имената, аз лично нямам търпение да измисля вече, но ще е след края на месеца, когато ще потвърдят пола. Таткото е много суеверен и направо отказва да обсъжда имена. Ако продължава така, накрая ще си го кръстя както аз си реша Mr. Green

За семействата с повече деца - радвам им се много. Като видя на улицата майка с три деца и ми става едно мило и хубаво. Аз съм едно дете и винаги съм искала да имам 3 деца, но годинките напреднаха в образование, професионална реализация и специализации...не зная дали ще има време за 3. ММ от сега говори за второто Simple Smile

И накрая един въпрос - какъв трябва да е доходът на член от семейството, за да получава човек детски. Май аз няма да получавам...

tara2 доходът на член от семейство трябва да се пада по 350 лв. Надвишиш ли с 1 стотинка няма да ти дадат
    Благодаря за бързия отговор. Явно почти всички, които се осигуряват на сумата, която получават реално, няма да получават детски.

Последна редакция: чт, 20 фев 2014, 17:18 от tara 2

# 408
tara2 доходът на член от семейство трябва да се пада по 350 лв. Надвишиш ли с 1 стотинка няма да ти дадат

# 409
Добре заварили всички
Но важното да е здраво

Третото може да е момиче Grinning

# 410
  • Ispania
Добро утро Hug. Излюпих се от леглото. Сега остава и да се облека и да изгоня на вьн вси4ки домашни любимци, 4е ми лазят особено много по нервите тази сутрин Blush.
За животните / имам 4 котки , ку4е и говорещ папагал. Щяхме да вземем още едно ку4е, но се отказахме. А две от котките може и скоро да се множат ooooh!.
Не бих ги махнала в никаквьв слу4ай от живота ни, но запо4вам да се усещам 4е им слагам граници, защото ве4е са ни са се ка4или на главите. Ку4ето като гледам е най-малката грижа Thinking. Две от котките са полудяли напоследьк Close. Лудница...

Аз нямам спомени да сьм искала 3 деца, но като се появи второто, даже докато бях бременна, моментално запо4нахме да говорим за трето. Свекьрите не казаха нищо(нищо 4е може да са ни мислили за луди Joy), майка ми се зарадва много, защото тя го о4акваше, баща ми и дядо ми... хаха, ами и те се радват. Щом  можем да си ги гледаме.
Приятелите Thinking, сложна тема Laughing. Никой нищо лошо не каза, но сигурно си мислят 4е не сме добре. Ние пьк изобщо не се интересуваме от мнението не другите. Искахме го- направихме го.

ММ даде идеята да крьстим о4акващото се моми4енце на мен Rolling Eyes Laughing. И двете роди са в шах Joy. Тукашната, защото името за тях е много странно и трудно изговоримо, а бьлгарската защото имало поверие детето да не се крьщва на родителите ooooh!.
Даже да свекьрите по4ти н ищо не казаха, като им казахме как може да се казва детето. "Щом така сте решили" Laughing.
Никое от децата ни , не е крьстено на някой роднина. Крьщавахме ги както ни харесва.

# 411
Да за третото може да има шанс за панделки  Joy

# 412
  • Телиш/Плевен
mini_moni, вярвай, че след бурята ще изгрее слънце. Hug Ще чакаме скоро да се похвалиш, че всичко с детенцето и с бременността ти е наред.

dona_78, бързо възстановяване на мъжа ти! Hug

pepita83, добре дошла сред нас! Hug

Аз пак да се включа за имената. Сега се спряхме на Боряна. Heart Eyes Не е с имен ден на Цветница, но пък и аз ще взема да се откажа от тази моя претенция, защото никое име не ме грабва. Crossing Arms Боряна е хубаво българско име, звучи добре с презимето и фамилията на ММ, а и етимологията му ми харесва, така че може би това ще е Името. Ще видим накрая. Laughing

# 413
  • София
Добре заварили всички
Но важното да е здраво
аааа имам и за момче  Laughing вече сме ги чоплили, но да си кажа моите- калоян, камен, борис, симеон, александър, константин, асен Simple Smile

# 414
  • Пловдив
Пловдивска среща!

Момичета, напомням от сега за срещата в Пловдив в събота 22.02 на чешмичката на гребната до кулата в 13.30 часа, понеже утре съм на път и няма да имам възможност да пиша.

Ще се радвам да се запознаем, че имаме много за какво да си говорим  Simple Smile  Sunglasses

# 415
http://lichna-drama.com/forum/viewtopic.php?t=1007&sid=15515 … a7287d4d7dc518b25              

Ох, умирам от смях Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Какви имена само!

# 416
  • Варна
И от мен едно предложение за заглавие този път:
Цъфтят зюмбюли и лалета, а в главите ни са само бебета.  Simple Smile

# 417
  • Бургас
Аз пак да се включа за имената. Сега се спряхме на Боряна. Heart Eyes Не е с имен ден на Цветница, но пък и аз ще взема да се откажа от тази моя претенция, защото никое име не ме грабва.
Ти пак си празнувай на Цветница - Боряна като бор  Grinning Шегувам се разбира се, но името е страхотно! Ако нямах син Богомил, щеше да ми е в списъка!

# 418
  • Пловдив
Момичета, напомням от сега за срещата в Пловдив в събота 22.02 на чешмичката на гребната до кулата в 13.30 часа, понеже утре съм на път и няма да имам възможност да пиша.

Аз няма да мога да дойда.Ще се присъединя за друга среща

Днес нашето малко,сладко момиченце става на 5 години.На днешния ден,2009 година имаше страхотен сняг.Да почерпя

# 419
Да ти е жива и здрава малката рожденничка!!!Много , много късмет в живота! newsm59  bigdance2  ura

Общи условия

Активация на акаунт