Махам с крачета и ръчички,а през Юли аз ще радвам всички - Тема 9

• 27 889
  • 749
  •   1
Отговори
# 495
petya_petya честити новини  Hug
Момичета, днес разбрах,че на 7.05 ще имам много важно интервю и се притеснявам колко ли голям ще ми е корема, понеже задължително трябва да съм с риза и официално облекло,  термина ми е на 25.07, мисля си че май вече ще съм огромна и се чудя какво да правя Shocked Sad

# 496
Здравейте мами - аз тази нощ пак е спах и съм малко парцал - бяхме навън,
Събирам мнения по следните въпроси:но нещо стана студено и се скрихме в къщи.

PETYA_PETYA ЧЕСТИТО ЗА  ПРЕКРАСНИТЕ  РЕЗУЛТАТИ Hug

VERY ME
1.Обиколник не съм ползвала, защото малкия спеше в този тип
2.Твърдо съм привърженик на пластмасовите шишета - и преди и сега смятам да ползвам авент, дори сега гледах е в айко пак са намлени комплектите от 63 лв на 31 и другата седмица след феталната смятам да мина да си купя един ( вече имам един - така ще се уредя до 5+6 месец да не купувам )

3. Според мен както и другите казаха - портбебето не заменя шезлонга- аз ползвах този шезлонг

Последна редакция: пт, 21 фев 2014, 15:44 от MAMA_SANCHO

# 497
Поздравления за всички, узнали какви бебчета ще имат и поздравления за всички с добре резултати  Hug  Peace  Hug  Peace
Момичета, защо не виждам лентичките ви????

# 498
  • София
petya_petya страхотна новина, отдъхни сега и лека бременност докрая  Hug

ninka_76 стискам палци бързо да те пускат, казаха ли ти докога трябва да лежиш?

mrs.raven, monik@ ще погледна как предлагаха училището за бременни, и аз сега видях на сайта че не пише нищо, но ще проверя. ако искате, можем да идем през края на март или април?

bumble111 риза тип туника и по-широк панталон ми се струват достатъчно подходящи за интервю Peace а до това колко ще ти е голям корема е много относително, моят и в момента е голям  Laughing ще ти стискам палци  Wink

# 499
Petya - petya страхотна новина радвай се на бременността вече.
 мина ми прегледа 100% мома, отговаря си на точната дата на термина, много добра сърдечна дейност. Шишетата които съм ползвала са ми на Avent, ползвах обиколник, тъй като имам от дървените креватчета и бебо се върти на 360 градуса, имам два швезлонга и единия даже го ползвах като портбебе, а др. е швзлонг люлка тъй като ми омаляваха ръцете.

# 500
  • София
браво на момата, kalata  bouquet

шишета - avent, bfree, имах и стъклени.
обиколник - да, леглото беше дървено. ползвах ги мисля от 2-3 месец натам, преди това си лежеше кротко. сега не знам дали ще ползвам, зависи от леглото.
портбебе/шезлонг - нито едното от двете не съм ползвала.

# 501
  • Телиш/Плевен
Профил -> Настройки Изглед и Подредба -> махаш отметката на "Не показвай подписите на другите потребители" -> запаметяваш  bouquet

# 502
Профил -> Настройки Изглед и Подредба -> махаш отметката на "Не показвай подписите на другите потребители" -> запаметяваш  bouquet
Heart Eyes

# 503
  • Варна
petya_petya, чудесна новина!

Като заговорихме за покупки, моля, който има опит да сподели нуждата от повивалник. Ние сме си избрали дървена кошара
http://rayatoys.com/baby/%D0%94%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%BA%D0%BE-%D … D0%BD%D0%B8-10646

Тя обаче няма повивалник и се чудя дали изобщо да вземам такъв и дали ще може да се закрепи отгоре.

# 504
Моето креватче е без повивалник сложих до него скрина от спалнята отгоре подложката за повиване в чекмеджетата дрехите на бебо и ми беше супер удобно

# 505
Здравейте момичета .  bouquet
Радвам се за вас за хубавите новини . Peace
Относно обиколниците,аз сама си уших един обиколник и два долни чаршава с калъфки  и съм доволна ,и на мен ми се видяха скъпи ,пък и  умея да шия .Спомням си че бях навлезнала в деветия месец с първото  ми и ги ших тогава.Сега пак ще ги ползвам .Аз ги слагам за да не им духа,поне така си мисля че за това се ползват ,както и да не се удрят в летвичките.Сега ще е лятно бебе и ще ги сложа малко по късно че като знам какъв задух е лятото ,просто се чудя как ще изкараме лятото .
За шезлонг и порт бебе имах ги и двете и съм ги ползвала порта го слагах в количката ,а за шезлонга ми беше спасението ,когато имаше периоди вечер,това беше само първите два месеца ревееше бебето ,слагах в шезлонга и го люшках.
За шишетата имах и от двете ,пластмасови на авент и едно стъклено за вода на камера.Най интересното беше че си го ползвахме стъкленото шише без да го изтърваме /счупиме,докато някъде към 5-6 месец таткото го пратих да налее вода и го счупи:)
Аз все още си кашлям ,особено вечер,е по намаля ми малко ,но голям зор беше ,според мен правя някаква алергия от гриин туса и още на третия ден го спрях и сега на лукчета ,чайчета ...

# 506
petya_petya много се радвам за теб мила!
И май като статистика само да отбележим че всички майчета, които направихте амниото имахте добри резултати, следователно от БХС няма никакъв смисъл!

Аааа не съм съгласна с теб Simple Smile Има смисъл и той е това,че след добрите резултати от амниото си далеч по - спокоен и радостен отколкото преди да я направиш и вече не го мислиш.Все пак това,че на повечето сме с хубави резултати не означава, че не трябва да се прави и да се игнорира лошият БХС Simple Smile

# 507
И май като статистика само да отбележим че всички майчета, които направихте амниото имахте добри резултати, следователно от БХС няма никакъв смисъл!

Аааа не съм съгласна с теб Simple Smile Има смисъл и той е това,че след добрите резултати от амниото си далеч по - спокоен и радостен отколкото преди да я направиш и вече не го мислиш.Все пак това,че на повечето сме с хубави резултати не означава, че не трябва да се прави и да се игнорира лошият БХС Simple Smile

# 508
Аз обиколника го махнах много рано-не виждах никаква полза от него

Шишета ползвах на Др.Браун против колики,пластмасови

И според мен портбебето не може да замести шезлонга

# 509

Те резултатите хубави или лоши пак нищо не е ясно обаче

А ние с това темпо ще изпишем бабамартенската тема преди март месец да настъпи Simple Smile
Аз имам идея за като стане вече март месец не ме бива много в римите ама горе долу.
Баба Марта тук е вече - радва малкото човече!

Общи условия

Активация на акаунт