Халит Ергенч "Великолепният век"(Muhteşem Yüzyıl) и новите проекти на екипа-84

• 81 400
  • 730
  •   1
Отговори
# 480
  • София
ToHu_  

И между другото , какво стана със султанската щерката от Валерия/Назенин?Нищо не се чу за това дете..поне да си доразвиват измислиците..
Аз тотално я забравих. Ккво стана с това дете наистина? Нито чувам за нея, нито виждам. Аз дори не гледах тези серии, защото за мен това бе поредният абсурд на сценаристите. Така пропусках Фирузе: нищо не знам за нея и моментите с нея. Трябва да се върна назад и да проверя какво са давали с Назенин. Дори тук не помня какво последно бе писано за султанската дъщеря.

Султанът кога ли ще се прибере в двореца? Малко ми е съмнително да допуснат Махи там при положение, че убиха сина й като предател. Доста противоречия...Да ви призная аз нямам търпение вече за последната серия, защото ще видя отново Мерием като Хюрем и на мен това ще ми е достатъчно за край. А и вече ми става тягосно. Султанът е стар, брадата не му отива Sad, Хюрем започва да ми отслабва като персонаж заради невъзможността си да озапти синовете си. Някак си...като че ли нямам търпение да свърши тази агония...

# 481
  • Обетованата земя
На мен пък ми е смешно как като ходят из тълпата се "зачулват", уж да се прикриват и да не ги забелязват, обаче супер много бият на очи, защото само те са така "заушени". Simple Smile

# 482
Тренди, благодаря за резюмето!  bouquet
Много благодаря и на момичетата,които превеждат
епизодите!  love001

# 483

Папараците са засекли Халит в кв. Бебек. Peace

# 484

Sinan, днес няма ли да има трейлър за 127 еп. newsm78 newsm78 Или поне снимки? Rolling Eyes Rolling Eyes

# 485
  • Ruse, Bulgaria

Sinan, днес няма ли да има трейлър за 127 еп. newsm78 newsm78 Или поне снимки? Rolling Eyes Rolling Eyes

Ще има трейлър. А снимките в понеделник.

# 486
Сега изгледах цялата серия и сигурно няма да заспя тази нощ!?  Cry Cry Cry. Плаках и с Джихангир,и със Султана,и с Хюррем! Sad Великолепна игра! Как ли им се отразява на здравето? newsm78

# 487
    Дъщерята на султана и Назенин ,Разие е починала , но не знам на каква възраст.Михримах е единствената  дъщеря на султана , достигнала зряла възраст.

# 488
  • Ruse, Bulgaria
127.Bölüm Fragmanı - BG Sub

Последна редакция: пт, 07 мар 2014, 21:45 от Sinan Mustafov

# 489
    Не знам за вас , но на мен ми се струва , че Халит за тези почти четири години снимане на ВВ , е доста променен , да не кажа ,остарял.Не става въпрос за султана, а за актьора Халит.Не  стига  това,че сериала е много дълъг , но и епизодите са повече от час и половина всеки.Мериам открито се обяви срещу продължителността на епизодите.Ако тя, емоционално прегря и напусна снимачната площадка ,то други се умориха и прмениха.А можеше , според мен , всички по важни събития от времето на управлението на Сюлейман да бъдат снимани в не повече от 90 епизпда.Колкото  се удължава, сериала , толкова става безинтересен ,защото,сценаристите започват да измислят небивалици.

# 490

Благодаря, Sinan! Hug Hug
Явно това ще бъде епизодът на гордия предател Баязид. Thinking
И, разбира се, султанът е изумен... Shocked Shocked

# 491
Синан,  smile3501 - както винаги - на пост! Laughing

За най-нетърпеливите и знаещи руски  - 126 серия с руски субтитри

http://vbox7.com/play:591a9541e5

# 492
 Shocked ВЕрно ли? Мерием ще играе Хюрем в последните сериииии/я? smile3508

Като ви чета виждам, че сценаристите пак са се уляли със загатнати и недоразвити персонажи и събития!
 Чакам малко свободно време да си наваксам с епизодите( Hug тук благодаря на всички момичета за подсказките къде да намеря епизодите), но ми се струва , че недомислиците и абсурдите ще ми дойдат в повече!
 Някой по-напред яростно защитаваше Махи,че Хюрем я е изместила! В този ред на мисли Гюлфем как да се чувства, а? Но виждам,че сценаристите са я повишили с титлата "султанъм"!
 Независимо от мнението ми за Гюлфем (като кученцето на компанията) тя също е обичала и е била любимка на султана.Родила му е дете/ца!  С какво право Махи и е отнела позицията и е умножила болката на майката загубила всичко- и децата , и любимия си?
 Да не намесваме и първата Махидевран, която също е родила и изгубила децата на султана, но в сериала дори не  споменаха за съществуването й!

# 493
yordanka,...да свършва вече филма и Халит да се отърве от огромната брада! Grinning Ще видиш,че ще се подмлади много! Peace Hug

# 494
Страхотни сте благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт