Халит Ергенч "Великолепният век"(Muhteşem Yüzyıl) и новите проекти на екипа-84

• 81 401
  • 730
  •   1
Отговори
# 465
Ех, как им завиждам на латиноамериканците Wink първа среща с геджето и Онур-щастливки Party Party Party

# 466
alit Ergenc fans PASSIONATED
RAYTING 5/3/2014
No 1 MUHTESEM YUZYIL
TOTAL : 26,58%
A/B : 29,11%     Peace Peace Peace

# 467

Великолепният Век еп.125-1 Бг.суб.

http://vbox7.com/play:b229ce3605

Великолепният Век еп.125-2 Бг.суб.

http://vbox7.com/play:70be1c1cee

# 468
Великолепният Век еп.125 Бг.суб

линк: http://data-bg.net/details.php?id=5407

# 469
Muhteşem Yüzyıl 126.Bölüm

# 470
# 471
Lilims,.. Leden,...blagodarq!  bouquet Grinning Grinning Grinning

# 472
Ако има още фенки на Бурак/Бали бей слагам нещо по така  Grinning

# 473
# 474

Ани, Lilims, благодаря за приятното утро! Hug Hug

Скрит текст:

# 475
  • София
Благодаря за превода и за подсказките.
Надявам се повече да не виждам Махидевран, защото ми писна от тънките й, събрани устни. Обвини и Господ за смъртта на Мустафа, а себе си никога не постави под съмнение. Дразни ме до безрасъдък направо и да се маха вече. Едва я търпях толкова епизода, да полудява и да се изнася. Рева цели 125 серии. Дано я разкарат вече.
Последната сестра ба султана кога ще я махнат? Омръзна ми да търпя и всичките му сестри. Коя от коя по-зли. Гюлфем кога ще я убиват, че тя пък най-много ме дразни? Като вещ е, нито диша, нито мисли, нито говори.
Така, спирам с тях, че се опитвам да не ги забелязвам. Хюрем е време да се стегне и да се опита да подреди нещата между синовете си. Това за мен й е най-лошото нещо, което допусна за всичките си години в двореца. Успя да постигне толкова много, да оцелее години въпреки всички по-горе и накрая не успя да оправи синовете си, за да не изглеждат като хаймани. Или сценаристите ни ги представят така, но те сякаш са загубили уважение към нея.
За султана ми е много жал. Не знам как ще живее след смъртта на Хюрем. Просто не го виждам. Той сега е съсипан, дори не искам да го виждам това.
Страхотна игра за пореден път на всички!

# 476
  • София
Люксен, +1 за поста ти  Joy Особено в частта за Махи-то и сестрите. Нямат край, значи  #Cussing out

Изгледах 125 епизод. Много тежък. За Джихангир ми е повече жал, отколкото за Мустафата. Доста сълзи пророних.  Cry

anna3com, благодаря за секси снимките.  Mr. Green Бурак ли му е името на тоз убавец? Ако имате някъде снимка без мустака, ще ми е любопитно да го видя. Мернах назад, че играел главната роля в Чучулигата. Що пък съм запомнила, че любимият на Фериде е русокос и синеок  newsm78

# 477
  • Пловдив
ToHu_  правилно си запомнила за русият любим на Фериде, така е в книгата.

Иначе и на мен ми втръсна от Махи и сестринството и няколко пъти ми прави впечатление, че наричат Гюлфем  " султанъм", а тя три сеозна си беше само " хатун"..

И между другото , какво стана със султанската щерката от Валерия/Назенин?Нищо не се чу за това дете..поне да си доразвиват измислиците..

# 478
Понеже от 4 -ти сезон съм гледала само последните 2 серии, може ли някой да каже с 1 изречение сестра Фатма откъде изникна ? Изглежда по - млада от Хюррем, следователно е била дете, когато Хюррем се появи в харема. И би трябвало да е живяла в двореца, а липсваше цели 3 сезона. Благодаря предварително   bouquet

# 479
  • на кой му пука, майна
ToHu_  правилно си запомнила за русият любим на Фериде, така е в книгата.

Иначе и на мен ми втръсна от Махи и сестринството и няколко пъти ми прави впечатление, че наричат Гюлфем  " султанъм", а тя три сеозна си беше само " хатун"..

И между другото , какво стана със султанската щерката от Валерия/Назенин?Нищо не се чу за това дете..поне да си доразвиват измислиците..

Ами бременната хатун на Мехмет ? И нея я потулиха с лека ръка...Потъна в дън земя и тя и бременността и.

Общи условия

Активация на акаунт