КАНДИДАТСТВАНЕ СЛЕД 7 КЛАС С РИСУВАНЕ

• 154 414
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 1 170
  • нейде там, където ....
Само за информация, има свободни места за трето класиране в паралелките с ИИ в 144 (5), 1 (17) и 51 (3) СОУ-та.

http://www.rio-sofia-grad.com/web_folders/appl_files/2015_docs/s … ta_3klasirane.pdf

Не съм запозната с нито едно от училищата.

# 1 171
От трите училища - 144-то, 1-во и 51-во - 51-во е най-добро и там балът не падна много на второ класиране ... поне аз като правих проучване и разговарях с родители и учители .... за 1-во бяха лоши отзивите, за 51-во най-добри...

# 1 172
  • София
Горещо препоръчвам 51 соу. Лени запиши го там, като резервен вариант. Специалноста е ком. анимация с фотография.

# 1 173
Споделих, наскоро за 51- во, препоръчвам и аз горещо!

# 1 174
Привет! Момичетата се включиха на второ класиране в 51-во. Влюбени са в училището! Вече са записани и дори нямат желание да видят резултатите от второто класиране във фотографското, въпреки че им беше най-голямото желание. Те са доволни, а и аз съм доволна. Пък и ни е близо.

Последна редакция: пт, 10 юли 2015, 00:42 от Маши

# 1 175
  • София
От сайта на НПГПФ:

НПГПФ обявява свободни места след първо класиране на кандидатите за учебната 2015/2016 г. след завършен VII клас: Полиграфия - 2 свободни места Библиотекознание - 6 свободни места Фотография - 15 свободни места Графичен дизайн - 14 свободни места Компютърна анимация - 9 свободни места Компютърна графика - 6 свободни места

Маши, много се радвам за вас   bouquet

# 1 176
Това не го виждам на сайта им

# 1 177
  • Ланкър, планините Овнерог
Това не го виждам на сайта им

Ето го - http://www.npgpf.bg/index.php?pageid=68
Стискам палци

# 1 178
Днес обработвали класирането между 5,16 и 5,25. Останалите над 5 - в понеделник.
Голям майтап е в тази гимназия  Laughing

# 1 179
Нямат си бг мама да им оправи таблиците Mr. Green От компютърната анимация от 13 места 9 свободни.

Последна редакция: пт, 10 юли 2015, 12:43 от Vague

# 1 180
  • sofia
Тези явно и едно класиране не могат да направят нормално.
Който, където е приет е записан, няма тях да ги чака.

Честито на всички приети!
Като гледам местоположението на училищата - всички са далеч от нас. След  две години (живот и здраве) ще го мислим транспорта.

Тази година ще следя за дни на отворените врати да го заведа младежа да разгледа на място.

# 1 181
  • Sofia
Да, странна организация са тези във фотографското...
Преди малко ми се обадиха да ми кажат, че дъщерята била приета на второ класиране в компютърна анимация, при положение, че беше приета на първо класиране в графичен дизайн, а не сме подавали заявление за второ... ooooh!
И изрично попитаха кое друго училище сме предпочели, след като казах, че вече е записана.

# 1 182
За Полиграфията - днес отново се замъкнах там и отново една сърдита бабка ме изнерви, затова звъннах на директорката и тя ми обясни, че трябва да чакаме до сряда. Пита ме за имената на детето и коя специалност предпочита. Отбелязала си била.. Simple Smile Сега редя желанията за трето класиране, току виж ни излязъл късмета за 51во, въпреки че се съмнявам. Благодаря Ви момичета за подкрепата!!!

# 1 183
За Полиграфията - днес отново се замъкнах там и отново една сърдита бабка ме изнерви, затова звъннах на директорката и тя ми обясни, че трябва да чакаме до сряда. Пита ме за имената на детето и коя специалност предпочита. Отбелязала си била.. Simple Smile Сега редя желанията за трето класиране, току виж ни излязъл късмета за 51во, въпреки че се съмнявам. Благодаря Ви момичета за подкрепата!!!
Много лоша организацията във фотографското ... снощи  чух  положителни неща за училището, че било много модерно, страхотна  директорката... възможно е, но докато ги чакаме си записахме децата на другите места.... Лени дано станат нещата за 51-во .. все пак повечето вече са записани, а това са 3 места, а за фотографското съм сигурна, че ще станат, но още малко търпение - до сряда... ако дали... Simple Smile а пък аз понеже съм фенка на приложното (и нали и там сме записани вече) може пък да има незаети места след второто класиране....  Simple Smile а като ги знам какви са бързи, може и довечера още да ги изкарат Simple Smile

Последна редакция: пт, 10 юли 2015, 17:08 от vanceto

# 1 184
  • sofia
Здравейте, вече има второ класиране в НПГПФ, щерката е приета графичен дизайн. Много е доволна.

Общи условия

Активация на акаунт