КАНДИДАТСТВАНЕ СЛЕД 7 КЛАС С РИСУВАНЕ

• 154 333
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 1 185
  • Ланкър, планините Овнерог
Има 3-то класиране в Св. Лука http://ngpisvetiluka.com/static.html

# 1 186
  • София
Учудващо е, че има трето класиране. . . явно тази година наистина децата-кандидати са по-малко.

# 1 187
Здравейте,дали ще има свободни места за НПГПФ за трето класиране ?

# 1 188
Ние все още чакаме.. евентуално да ни се обадят.

# 1 189
Лени, подавахте ли заявление за второ?

# 1 190
Казаха ми, че не се подавало..Звънях на директорката, защото в петък вече много се изнервих и тя ми каза, че  ще се обадят най-късно до сряда..

# 1 191
Тия са егасимуси хората. То 15.09 ще дойде, те още се мотаят.

# 1 192
Учудващо е, че има трето класиране. . . явно тази година наистина децата-кандидати са по-малко.
Ина, кандидатите не са по-малко... схемата е такава, че приложното обявява второто класиране, а фотографското още не е изкарало първото ... при появата на тяхното първо ... има хора, които са приети компютърна анимация или графичен дизайн там и освобождават например силикатен дизайн или някоя др. такава специалност .... на третото в приложното допълват с по няколко човека... например за спец. метали всички се записахме още на първото класиране, така че нямаше допълнения за второ и нямаше трето...

# 1 193
Току що ми звъннаха от НПГПФ, че са приели Констанца в комп. анимация  Crazy Е, рекнах им, че са поокъсняли. За статистиката се вълнуваха къде е записана, за статистиката им казах  Twisted Evil

# 1 194
  • София
Ина, кандидатите не са по-малко... схемата е такава, че приложното обявява второто класиране, а фотографското още не е изкарало първото ... при появата на тяхното първо ... има хора, които са приети компютърна анимация или графичен дизайн там и освобождават например силикатен дизайн или някоя др. такава специалност .... на третото в приложното допълват с по няколко човека... например за спец. метали всички се записахме още на първото класиране, така че нямаше допълнения за второ и нямаше трето...
Спомням си....нали и ние участвахме. И е факт, че фотографското ВИНАГИ се бави най-много от всички. Миналата година лично директорката на приложното ми обясни, че много рядко има трето класиране. Че още на  второ се решават нещата.

# 1 195
Най-голямата ми дъщеря завърши тази година "Графичен дизайн" в НПГПФ. Тя искаше "Фотография", но не я приеха. Не знам как е в другите училище с рисуване, но тук им издадоха две дипломи - за средно и за занят. Директорката обясни, че дипломите важат в целия ЕС. Имат договорка с едно висше училище (умишлено спестявам кое е то), където започват да следват от втората година. Призанават им взети специални предмети от гимназията. Дано да съм била полезна.

# 1 196
Казаха ми, че не се подавало..Звънях на директорката, защото в петък вече много се изнервих и тя ми каза, че  ще се обадят най-късно до сряда..
Лени, някакви добри новини, а и с 51-во какво стана?

# 1 197
  • София
Ще ни каже в сряда-на 15.07 Praynig

# 1 198
Нищо ново, за съжаление. Казаха ми днес следобед или утре сутрин да се обадя. Вчера подадох документите и за трето класиране. Имах чувството, че за цял ден никой не беше подавал, толкова много ми се зарадваха, когато влязох Simple Smile Иначе в заявлението първо желание писах 51во, има обявени 3 свободни места за паралелката с ИИ и 1 за ИТ. Хайде, да стискате палци, искам да приключвам вече, то не би чакане, не би чудо! Simple Smile

# 1 199
Стискам и на краката

Общи условия

Активация на акаунт