КАНДИДАТСТВАНЕ СЛЕД 7 КЛАС С РИСУВАНЕ

• 154 304
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 1 200
Нищо ново, за съжаление. Казаха ми днес следобед или утре сутрин да се обадя. Вчера подадох документите и за трето класиране. Имах чувството, че за цял ден никой не беше подавал, толкова много ми се зарадваха, когато влязох Simple Smile Иначе в заявлението първо желание писах 51во, има обявени 3 свободни места за паралелката с ИИ и 1 за ИТ. Хайде, да стискате палци, искам да приключвам вече, то не би чакане, не би чудо! Simple Smile
Трето класиране на СОУ-тата нали? Паралелката в 51-во с ИИ е много добра, поне така казват всички... тези 3 свободни места са чиста случайност, защото балът за 51-во не падна и на второ класиране много... дано да стане там стискам палци.. а ако детето иска най-много във фотографското .. мисля, че и там ще го приемат... хайде последни часове Simple Smile и да се похвалите Simple Smile

# 1 201
Реших ей така да позвъня за повече инфо за заявление за 2-ро класиране и... се оказа, че "сме" приети по 1-во желание сега и "задължително" да се обадим днес да кажем искаме ли го, иначе го дават на следващ по бал. Какво ли става с хората, които не са били достатъчно бездейни, че да звънят всеки ден - губят мястото вероятно?! Пародия. Те, жените там не са виновни, така им е казано да се процедира, а аз се ядосах. Не ми се правят предположения каква е целта на такава неинформативна и несериозна кампания. Отказахме се, разбира се. Пълен цирк. Успех на всички, които се надяват на такъв на 3-то класиране и си държат на гимназията. Според мен ще има немалко свободни места.

# 1 202
  • София
Реших ей така да позвъня за повече инфо за заявление за 2-ро класиране и... се оказа, че "сме" приети по 1-во желание сега и "задължително" да се обадим днес да кажем искаме ли го, иначе го дават на следващ по бал. Какво ли става с хората, които не са били достатъчно бездейни, че да звънят всеки ден - губят мястото вероятно?! Пародия. Те, жените там не са виновни, така им е казано да се процедира, а аз се ядосах. Не ми се правят предположения каква е целта на такава неинформативна и несериозна кампания. Отказахме се, разбира се. Пълен цирк. Успех на всички, които се надяват на такъв на 3-то класиране и си държат на гимназията. Според мен ще има немалко свободни места.
За кое училище говориш?

# 1 203
"Обратното броене" е стигнало до 4,91, ние сме на 4,83...чакаме, чакаме и се надяваме..

# 1 204
За кое училище говориш?

Полиграфското.

# 1 205
  • София
"Обратното броене" е стигнало до 4,91, ние сме на 4,83...чакаме, чакаме и се надяваме..
Ще ви приемат. Ще видиш. Повечето деца вече са се разпределили по училищата. Ето, виж какво пише г...

# 1 206
Lenni ще го приемат в НПГПФ, сигурна съм! Simple Smile  Организацията им е много лоша (от всичко, което изчетох от форумите) и нещата се случват много бавно там. За 51-во СОУ според мен също имате голям шанс, защото ще стават още размествания и местата може и вече да са повече от 3.
Ние също си чакахме трето класиране и днес ми се обадиха от Художествената гимназия, да ми съобщият, че се е освободило още едно място и синът ми е последния приет Simple Smile. Така, че разместванията в тези няколко училища продължават. Стискам палци! Simple Smile

# 1 207
Lenni ще го приемат в НПГПФ, сигурна съм! Simple Smile  Организацията им е много лоша (от всичко, което изчетох от форумите) и нещата се случват много бавно там. За 51-во СОУ според мен също имате голям шанс, защото ще стават още размествания и местата може и вече да са повече от 3.
Ние също си чакахме трето класиране и днес ми се обадиха от Художествената гимназия, да ми съобщият, че се е освободило още едно място и синът ми е последния приет Simple Smile. Така, че разместванията в тези няколко училища продължават. Стискам палци! Simple Smile
Еее, супер! Браво, Лили!!!Честито! Аз много исках Теди да учи в Художествената, но той не искаше и се отказа след първия изпит!

# 1 208
Ще ви приемат. Ще видиш. Повечето деца вече са се разпределили по училищата. Ето, виж какво пише г...
Вчера нали ми казаха днес или сряда сутрин..Днес ми казаха утре или в четвъртък сутринта..хехеххе. Търпението е Добродетел! Simple Smile
Чакай сега ... до четвъртък сутрин има още време, приготви се за петък по-добре ехех Simple Smile Тази организация би отказала и най-големия фен на фотографското ... помисли за 51-во или приложното все пак ... Simple Smile а очевидно в супер модерното училище не преглеждат и форумите, за да си вземат бележка .... но пък от друга страна ако детето ти е твърдо за там, не му трябва и да гледа форума Simple Smile хайде чакаме всички добри новини и ще станем едни добриииии Simple Smile

Последна редакция: вт, 14 юли 2015, 18:27 от vanceto

# 1 209
  • В светлината на слънцето
Нахълтвам леко в темата. Най-напред честито на всички приети и дано и останалите скоро получат добри вести.   bouquet
Надниквах тук, че голям мерак подгони дъщеря ми. Беше се насочила към езикова гимназия, но направи завой и каза - рисуване. Та ще събирам инфо и от тази тема, тъй като моето отдавна е минало давност. Тя има много време - наесен ще е в 5 клас. Може и да си смени желанието с времето, ще видим.  Simple Smile Иначе има данни детето.

# 1 210
lulumba, ако сте решили трябва яко рисуване...
Лени, всички стискаме палци и чакаме заветното ура! Така както са тръгнали в Полиграфията ще вземат и да ни приемат, ние сме малко след Лени... Mr. Green

# 1 211
  • Ланкър, планините Овнерог
Лулу, много я бива, нека рисува

# 1 212
  • В светлината на слънцето
Да, знам какво я чака в общи линии. Mr. Green Само не знам сега какви са изпитите, колко са... Ще опресня инфото лека-полека, пък ще я видим колко ще е сериозна. Thinking
Гита, ентусиазмът е много голям. Но както е голям, така може и да стихне. Тя и с музиката така почна и се отказа. Сега обаче съм решила - никакво домашно обучение, само външни учители, за да има респект. Thinking

# 1 213
  • София
Lulumba, ама вие имате много време.Моята дъщеря разчиташе повече на таланта си,много труд не е полагала за изпитите,но се опитвам да и обясня,че без да се упражнява достатъчно няма да напредне и стане велик художник Mr. Green А пък мъжът ми вече са е настроил да продава картини за милиони Joy Сега съм я изпратила в Пловдив при майка ми и тя и предлага да я води в стария град да рисуват,но нещо не среща особен ентусиазъм.
 Момичета,чакам резултати вече,заболяха ме пръстите да стискам,пишете вече че са ви приели  Grinning

# 1 214
  • на път
Lulumba, в пети клас детето все още трябва да рисува за удоволствие. Има организирани занятия и за тази възраст (за да свикне да ходи на курс) - добре е да си изберете близко до вас място.
6 и 7 клас са достатъчни като подготовка за изпитите.

Общи условия

Активация на акаунт