КАНДИДАТСТВАНЕ СЛЕД 7 КЛАС С РИСУВАНЕ

• 154 248
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 1 215
И.....резултати, ама от Св. Лука. Simple SmileSimple SmileSimple Smile Обадиха ми се, че са го приели в Дърворезбата! Глупавото ми момче ми отказва да се запише, направо не знам какво да го правя вече!!

# 1 216
  • В светлината на слънцето
Благодаря, момичета, за идеите.  Hug Засега тя рисува единствено и само за удоволствие, дори отказва да приема някой друг полезен домашен съвет. Рисува повече по усет и емоция. Сама обаче пожела да учи по-сериозно от есента. Намерила съм й вече учител, мисля на този етап да отива на уроци веднъж седмично, че в 5 клас й предстои и голямо друго учене. Пък после, ако интересът продължава да е все така настойчив, ще променяме програмата. Peace

# 1 217
И.....резултати, ама от Св. Лука. Simple SmileSimple SmileSimple Smile Обадиха ми се, че са го приели в Дърворезбата! Глупавото ми момче ми отказва да се запише, направо не знам какво да го правя вече!!
Каквото той реши, иначе ще го запишеш и може да реши да не учи. И аз исках ЕГ, ама насила... Иначе дърворезбата е трудна.

# 1 218
Ехее, от толкова притеснения... сега даже имате избор  Simple Smile

# 1 219
Ами! Май няма да я бъде тая Полиграфия! За пореден път ми отлагат- обадете се утре, обаждаш се-пак същото и така вече не знам колко дни. Да му писне на човек!

# 1 220
Това, не означава, че няма да стигне бала. По-скоро са несериозни. Съвсем малко ви трябва.

# 1 221
Ами! Май няма да я бъде тая Полиграфия! За пореден път ми отлагат- обадете се утре, обаждаш се-пак същото и така вече не знам колко дни. Да му писне на човек!
Лени, доколкото виждам на сайта на РИО София ... "До 16.07.2015 г. се обявяват списъците с учениците, приети на трети етап на класиране." това за СОУ... така че утре ще стане ясно и за 51-во, а иначе много добре, че са го приели  дърворезба, ама не на всеки му харесва... моята девойка много искаше дърворезба ама аз реших, че е трудоемко и повече за момчета... та я отказах така да се каже...  Simple Smile а Полиграфията направо се подиграват с търпението  на хората, но дано да е само въпрос на организация ....

# 1 222
Излезе и третото класиране за СОУ. Резултат- класиран по първо желание 51 СОУ ИИ. Сега се чудим къде да се запишем. А Полиграфията...обадете се по-късно. Това просто е подигравка с търпението, наистина.

# 1 223
  • София
Лени,а той къде иска да учи в 51 или в Полиграфията? Накрая ще е приет във всичките училища и ще е трудно да избере Wink

# 1 224
  • Ланкър, планините Овнерог
Ей, браво. Сега имате и избор. А Полиграфията... трудно ще си запълнята бройките с това мотаене.

# 1 225
Излезе и третото класиране за СОУ. Резултат- класиран по първо желание 51 СОУ ИИ. Сега се чудим къде да се запишем. А Полиграфията...обадете се по-късно. Това просто е подигравка с търпението, наистина.
Бравооооо ... 51-во - там паралелката е с компютърна анимация и след завършване влизат в НБУ направо от ІІ крус. Щом не иска дърворезба няма смисъл, а фотографското... да не мине лятото .... Simple Smile

# 1 226
Лени,а той къде иска да учи в 51 или в Полиграфията? Накрая ще е приет във всичките училища и ще е трудно да избере Wink
В Полиграфията, заради Фотографията- това си иска и на това държи, но вече не вярвам, че ще го приемат, а Св. Лука не ми е за изпускане..Ще взема да си го запиша там, пък ако се обадят от фотографията ще го преместя, нали може? Вече взех да се обърквам Simple Smile

# 1 227
В Полиграфията, заради Фотографията- това си иска и на това държи, но вече не вярвам, че ще го приемат, а Св. Лука не ми е за изпускане..Ще взема да си го запиша там, пък ако се обадят от фотографията ще го преместя, нали може? Вече взех да се обърквам Simple Smile
Предполагам може,  не плащай тогава таксата за училището. Все пак попитай в Св. Лука като отидеш дали няма някое друго освободило се място за по-желана специалност... защото тези дни последни размествания, докато се нагласят учениците..отписвания записвания Simple Smile

# 1 228
  • на път

Lenni,

С фотография винаги ще може да се занимава допълнително - има много възможности за това. В полиграфията обаче, децата спират да учат рисуване (нищо, че влизат с такъв изпит), докато в Св.Лука детето ще има прекрасни специални предмети докато завърши. Дърворезбата е производно на  скулптурата изкуство - учи се пластика, скулптура, проектиране освен невероятното умение да се работи с този прекрасен материал.

# 1 229
Съгласна съм с Д_Ива, че с фотография винаги може да се занимава допълнително, а и си пригответе едни 1200 и нагоре лв. за фотоапарат, защото им го искат задължително.. само си представете как се разхожда детето по автобусите с този уред всеки ден Simple Smile първо тежи, после скъп ... Simple Smile ноооо Лени сядаш пишеш плюсове минуси с детето и решавате Simple Smile

Последна редакция: чт, 16 юли 2015, 11:26 от vanceе

Общи условия

Активация на акаунт