КАНДИДАТСТВАНЕ СЛЕД 7 КЛАС С РИСУВАНЕ

• 154 047
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 1 275
Днес са се обадили на детето,че е прието компютърна анимация в Полиграфията. Обсъдили с тати и отказали.

# 1 276
Днес са се обадили на детето,че е прието компютърна анимация в Полиграфията. Обсъдили с тати и отказали.
Е то лошата организация до какво да доведе... стана така, че за най-желаната специалност все още има места от това бавене... ти къде записа детето последно ... интересно, че се е отказало .... ама пък то си усеща най-добре Simple Smile

# 1 277
Е то лошата организация до какво да доведе... стана така, че за най-желаната специалност все още има места от това бавене... ти къде записа детето последно ... интересно, че се е отказало .... ама пък то си усеща най-добре Simple Smile
Аз пропуснах да Ви кажа, че нас ни питаха в коя специалност искаме да се запишем...явно места е имало навсякъде. Дано да си струваха усилието, чакането и нервите. Искам да почивам вече, мечтая си за моренце и маслинови горички.

# 1 278
Аз пропуснах да Ви кажа, че нас ни питаха в коя специалност искаме да се запишем...явно места е имало навсякъде. Дано да си струваха усилието, чакането и нервите. Искам да почивам вече, мечтая си за моренце и маслинови горички.
Лени, протегни ръка и откъсни маслинка Simple Smile не го мисли повече .... аз знам, че когато нещо не се случва значи не е трябвало да се случи, щом сте го записали там, значи там е било мястото Simple Smile случайни работи няма.... ще ми е интересно обаче да споделиш впечатления от училището после, както и ние ще направим ... за да може следващата година майките да са по-подготвени... да знаят че организацията е лоша във фотографското, но примерно обучението е на ниво... защото това е по-важното Simple Smile

# 1 279
  • Ланкър, планините Овнерог
Къде сте? Почивате, а?
Някой има ли идея кога Св Лука ще качат инфо на сайта си за род. среща?

И друго, не толкова важно и по-скоро насочено към старите кучета в Приложното  Crazy Господинът на тази снимка какъв се явява в у-щето? Вълнува ме, защото това е треньора по плуване в градината, където бяха и двете ми деца и ще се пръсна от любопитство  Mr. Green
Скрит текст:

# 1 280
  • на път
преподавател по спорт е Цвети

# 1 281
преподавател по спорт е Цвети

Супер

# 1 282
Къде сте? Почивате, а?
Някой има ли идея кога Св Лука ще качат инфо на сайта си за род. среща?

И друго, не толкова важно и по-скоро насочено към старите кучета в Приложното  Crazy Господинът на тази снимка какъв се явява в у-щето? Вълнува ме, защото това е треньора по плуване в градината, където бяха и двете ми деца и ще се пръсна от любопитство  Mr. Green
Скрит текст:
Е на, свърши почивката Simple Smile Връщам се днес и веднага проверявам същото ... ще има ли родителска в приложното и кога , ама няма инфо на сайта още ... ще се чуе, разбере ... Simple Smile скоро надявам се

# 1 283
имат съвет утре и тогава ще се обсъжда започването на учебната година, до колкото си спомням родителска среща има веднага след като започнат на 16 или 17.09.

# 1 284
Т.е. няма да има предварително, така ли? Че как да разбера какво ще трябва да се купува  newsm78 Никаква идея нямам

# 1 285
  • София
На родителската среща ще кажат, няма смисъл предварително да купуваме. Аз днес звънях в Художествената да поразпитам за програмата, че трябва да потвърдя за английския часовете и ми казаха, че не е готова още програмата, но 8 клас няма да приключват по-късно от 15.00 часа.Дано да няма изненади после. За първия учебен ден ми казаха в 10.00 часа в училището. Чудя се за цветя? Дали е удачно да носим? Ами ако е класен  Laughing

# 1 286
Надявах се поне за учебниците да знам предварително, за да имам време и втора употреба да търся

# 1 287
За Приложното:
"Родителската среща ще е обща на 16.09.2015 г. от 18.00 ч. на 2 ет., след което ще продължи
за 8 клас по паралелки."

# 1 288
Пак аз и пак с въпрос към старите кучета от Приложното. Горе - долу каква сума ще ми е нужна за първоначално ръсене за учебници, помагала и материали? И дали нови или втора употреба са били учебниците? Аз втора ще търся, но дали ще намеря....

# 1 289
Пак аз и пак с въпрос към старите кучета от Приложното. Горе - долу каква сума ще ми е нужна за първоначално ръсене за учебници, помагала и материали? И дали нови или втора употреба са били учебниците? Аз втора ще търся, но дали ще намеря....
От родители разбрах , че учебници е най-добре да си търсим от някое дете от миналата година, продават си ги май .... а между другото на 15-ти септември в колко часа е откриването на учебната година .. не виждам обявено на сайта...

Общи условия

Активация на акаунт