КАНДИДАТСТВАНЕ СЛЕД 7 КЛАС С РИСУВАНЕ

• 154 043
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 1 290
  • Ланкър, планините Овнерог
Пак аз и пак с въпрос към старите кучета от Приложното. Горе - долу каква сума ще ми е нужна за първоначално ръсене за учебници, помагала и материали? И дали нови или втора употреба са били учебниците? Аз втора ще търся, но дали ще намеря....
От родители разбрах , че учебници е най-добре да си търсим от някое дете от миналата година, продават си ги май .... а между другото на 15-ти септември в колко часа е откриването на учебната година .. не виждам обявено на сайта...

Пълна мистерия

# 1 291
Ехооо, народе, къде изчезнахте ? Simple Smile Почивката ни май взе да поприключва вече. Да Ви кажа честно трябваше ми месец да се отърва от напрежението, но морето много помогна. Simple Smile. Сега чакам с нетърпение 15 септември, вълнувам се повече от младежа даже. За момента нито има инфо кога ги викат на 15-ти, нито нещо за родителска среща, нищо. Ама аз взех да свиквам и си кротувам. Хайде, до скоро и весело на всички!!!

# 1 292
Официално вече се водим ученици в 8"г" клас на НПГПФ Simple Smile. Направо не мога да повярвам още!!! Колко нерви изпотрошихме всички...На 15ти ни викат от 9 часа., родителска среща след празниците щяло да има. Simple Smile

# 1 293
Пак аз и пак с въпрос към старите кучета от Приложното. Горе - долу каква сума ще ми е нужна за първоначално ръсене за учебници, помагала и материали? И дали нови или втора употреба са били учебниците? Аз втора ще търся, но дали ще намеря....
От родители разбрах , че учебници е най-добре да си търсим от някое дете от миналата година, продават си ги май .... а между другото на 15-ти септември в колко часа е откриването на учебната година .. не виждам обявено на сайта...

Пълна мистерия

Разгеле, вече се знае. От 10:00ч е откриването. Констанца се е спекла яко, не иска да идва 15-ти. Питам я не й ли е поне малко любопитно - не  ooooh! Хич не обича промените, а и срамежлива...

Последна редакция: сб, 12 сеп 2015, 22:37 от Гита Ог

# 1 294
  • София
Сега и аз видях официално съобщение  в сайта Wink))

До учениците на НУИИ и техните родители

Откриване на учебната 2015 / 2016 година на 15 септември от 10 часа.

На 16 септември от 18 часа, ще се проведе родителска среща.

# 1 295
  • София
Нормално е да се притесняват децата при промяна на училището. Моята дъщеря миналата година по това време даже не говореше вкъщи. Беше с една застинала физиономия... Но гледам, че в момента вече не е така. Друго си е да си старо куче...  Grinning Днес даже е седнала да рисува, след като цяло лято молив не беше хващала... Явно вече й писна и на нея от нищоправене....

Не се тревожете, хора! В Приложната на първия учебен ден е весело. Извива се хоро, на което се хващат и ученици, и учители, и даже директорката. Зайците ги посрещнаха с подаръчета, а на входа имаше много хубави неща, написани от по-големите към новичките.

Кураж и успешна учебна година!

# 1 296
Правилно ли съм чела, че в Слънчоглед има отстъпка за учениците от у-щата по изкуства? Че вече имам чувството, че съм го сънувала просто  :mrgreen
Оп, намерих инфо, друг бил магазинът. Дали си е постоянна отстъпката в маг. Ариста?

П.П. Важи, но в Боила, издават им карти, с която се ползват отстъпките

Последна редакция: ср, 16 сеп 2015, 11:53 от Гита Ог

# 1 297
  • София
Правилно ли съм чела, че в Слънчоглед има отстъпка за учениците от у-щата по изкуства? Че вече имам чувството, че съм го сънувала просто  :mrgreen
Оп, намерих инфо, друг бил магазинът. Дали си е постоянна отстъпката в маг. Ариста?

П.П. Важи, но в Боила, издават им карти, с която се ползват отстъпките
За Ариста писах някъде преди няколко месеца. Мисля, че беше през май, когато отидох заради отстъпката. Мислех, че е 10%. Оказа се 5. Като цяло платих колосална сума. Някъде около 200лв., защото земинаваше детето за практика и трябваше да го снабдя с неща. Но ми направи впечатление, че е доста скъпо.

Последна редакция: ср, 16 сеп 2015, 13:11 от INA BAMBINA

# 1 298
От къде пазарувате, че хич не съм ориентирана?

# 1 299
Момичета, поздрави на всички  bouquet
Нашият зор, започва тази година! Голямата му мечта - Художествената гимназия, се надявам, да я постигне:) Леко е притеснен, но му казах, да набляга на рисуването и другото, да не го мисли.
Пожелавам много успех, спорна и вдъхновена година на децата!

# 1 300
  • I want it all and I want it now.
  Здравейте, ще може ли да ми дадете телефон за курсовете към Приложното, който се провеждат в 119 училище? Благодаря.

Последна редакция: чт, 08 окт 2015, 13:55 от Syn

# 1 301
Има ли драма с ученическите карти за ГТ? Ето този текст сега прочетох и ме притесни:

"всички ученици до 20-годишна възраст включително, учащи в училищата, намиращи се  на територията на Столична община, съгласно регистър на Министерството на образованието и науката"

Пък наш'то нали не е към МОН....
Искам да й сменя пластиката, защото миналата година при издаването й сбъркаха името. Не намерих инфо как става

# 1 302
  • София
На нашите още не са им върнали картите, вчера нямаха часове, защото учителите подготвяли изложба.Дъщеря ми е много щастлива с новия си клас, излизат заедно, ходи извънкласно да рисува в училището, засега е много доволна, надявам се и за напред да продължи тази страст.

# 1 303
  • I want it all and I want it now.
Искам да й сменя пластиката, защото миналата година при издаването й сбъркаха името. Не намерих инфо как става

Взимаш,бележника и пластиката и отиваш на Възраждане или на бул. М. Луиза.
Там на място ще си платиш и ти издават нова. Ако искаш нова снимка може да носиш и новата карта ти издават с нея.
Първите работят от 7,30.
Скоро вадих , че някой и беше откраднал нейната карта..

Последна редакция: сб, 10 окт 2015, 12:00 от Syn

# 1 304
  • София
Няма проблем с издаването на карти за гр. транспорт. На синът ми му издадоха без проблем.
Съобщение! На 31.10.2015г. ще има ден на отворените врати в НУИИ "Илия Петров"![/b]

Общи условия

Активация на акаунт