КАНДИДАТСТВАНЕ СЛЕД 7 КЛАС С РИСУВАНЕ

• 154 023
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 1 380
  • София
Здравейте!
Някой има ли информация за уроците по рисуване в 119-то училище? Тази година дали ще се провеждат?
Аз звънях в Приложното училище и ми казаха, че няма такова нещо Confused и в 119-то нищо не знаят. А като чета в темата предишни години е имало и започват началото на октомври. Ще съм благодарна на каквато и да е информация.  Hug

# 1 381
  • sofia
nefer, провеждат се курсовете. Всяка неделя от 9 до 14 часа.
Ще ти пиша на лични подробности.

# 1 382
  • София
Може ли и на мен, че съм с кандидатка за Приложното?

# 1 383
  • София
nefer, провеждат се курсовете. Всяка неделя от 9 до 14 часа.
Ще ти пиша на лични подробности.

vesi1, много ти благодаря за информацията! Наистина се бях притеснила от липсата на каквато и да било информация от двете училища!  bouquet
yovanka, и ние сме за Приложното! Успех на всички дечица! Hug

# 1 384
  • На края на вселената!
Може ли и на мен на лични инфо за Приложното и курсовете Praynig

# 1 385
Моля,майки на осмокланици,споделете впечатление от училището на децата си.

# 1 386
Здравейте и от мен. Изчетох цялата тема и искам да благодаря на всички майки и специално на Ина . Много полезна информация получих . Моят син тази година ще кандидатства. Желанията ни са приложното и Никола Райнов. Следях с интерес всичко относно кандидатстването ..как се подават документи и всички други изисквания. Но вчера разбрах ,че имало промени и от училището, в което учи моя син организират родителска среща. След като мине ще пиша за промените.

# 1 387
  • София
Радвам се, че от труда ми е имало полза.  bouquet Желая късмет на всички тазгодишни кандидатстващи хлапета!

# 1 388
Радвам се, че от труда ми е имало полза.  bouquet Желая късмет на всички тазгодишни кандидатстващи хлапета!
Благодаря

# 1 389
Здравейте отново . Виждам ,че има затишие по темата. Обещах да пиша след родителската среща. От многото присъстващи учители не остана време да се говори по този въпрос ,но доколкото разбрах за изкуствата отпадат училищата гнезда. Във всяко училище поотделно ще се подават документи.

# 1 390
  • София
За училищата по изкуства никога не е важало правилото за училище-гнездо, където да подавате документи за кандидатстване. Такива винаги са се подавали в самите тях. В училищата-гнезда се подават само за професионални училища (т.нар. техникуми), езикови гимназии и обикновенните СОУ-та.

# 1 391
За училищата по изкуства никога не е важало правилото за училище-гнездо, където да подавате документи за кандидатстване. Такива винаги са се подавали в самите тях. В училищата-гнезда се подават само за професионални училища (т.нар. техникуми), езикови гимназии и обикновенните СОУ-та.
Това разбрах....училище като Никола Райнов също е прикрепено към тези училища гнезда, защото е към МОН ,а  не към Министертвото на културата както са Приложното, Художествената и Фотографията....не знам, не споря като наближи времето ще видим. Очаква ни друга родителска среща.

# 1 392
  • Ланкър, планините Овнерог
Да, за тези към МОН си се подаваше в гнездата.

# 1 393
За тях имах в предвид ,ако правилно съм разбрала, гнездата остават само за езиковите и тези с математика и биологоя и т.н.

# 1 394
  • София
За тях имах в предвид ,ако правилно съм разбрала, гнездата остават само за езиковите и тези с математика и биологоя и т.н.

Това ще е странно - нали има НВО по рисуване и молбата за явяване на него се подава веднъж. Нищо такова не видях в новата наредба.

Общи условия

Активация на акаунт