КАНДИДАТСТВАНЕ СЛЕД 7 КЛАС С РИСУВАНЕ

• 154 347
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 1 365
  • Sofia
Гита Ог,INA BAMBINA, много ви Благодаря за съпричастността към моите проблеми свързани с отречено ми от мъжки пол. FUN,щастлива съм,че си пиша и задочно се запознах с майка  на бъдещ съученик на Божидар. Днес и ние се записахме в ПГИИ"Н.РАЙНОВ" и също много ни хареса училището и атмосферата. Учителите изглеждат спокойни и мили.Проблем изглежда само транспортът,  но считам,че и децата,и родителите ще се организираме. Много благодаря на всички ви за подкрепата.

INA BAMBINA, специални благодарности за темата, изключително полезна е! Благодарности и на останалите майки, които са отделили от времето си да пишат!

Тонидел, сигурна съм че ще се справят с транспорта. Мен малко ме притеснява, че се налага да хваща трамвай до църквата Св. Неделя, за да се качи трябва да пресече платното с колите...до сега с трамвай не се бяхме возили, но и с това ще се наложи да свикне.
   Ти кога ще носиш бележката за прехвърляне? Може да се засечем. Тъкмо децата да се запознаят и да не се притесняват на първия учебен ден.

# 1 366
FUN,аз съм се пуснала отпуск от 04-08.07.2016г. и задължително трябва да довърша с документите в този период. Ще ми е много приятно и ще се радвам да се запознаем лично,  а и момците също. Така,че сме на линия когато кажеш в този период.

# 1 367
Здравейте , моля за малко помощ. Приети сме с първо класиране с матурите , но кандидатствахме и с рисуване с Нпгфп фотография и чедото си иска фотография... На първо класиране обаче не сме приети. Ако го запиша сега в приетото училище отпада ли от 2- ро класиране в нпгфп ? Тъй като са под различни министерства и второто е със самостоятелен изпит и класиране съзирам някакъв шанс за двойна игра , но не зная как да разбера .

# 1 368
  • Ланкър, планините Овнерог
Можете. Запишете се, пък после ще изтеглите документите, в случай че станат нещата в НПГПФ.

# 1 369
Гита Ог,INA BAMBINA, много ви Благодаря за съпричастността към моите проблеми свързани с отречено ми от мъжки пол. FUN,щастлива съм,че си пиша и задочно се запознах с майка  на бъдещ съученик на Божидар. Днес и ние се записахме в ПГИИ"Н.РАЙНОВ" и също много ни хареса училището и атмосферата. Учителите изглеждат спокойни и мили.Проблем изглежда само транспортът,  но считам,че и децата,и родителите ще се организираме. Много благодаря на всички ви за подкрепата.
Браво Тонидел... аз съм на мнение, че едно нещо като не стане значи не е трябвало .... предполагам Божидар ще се чувства добре в това училище, аз също нищо не съм чувала за училището.... миналата година като четох и проучвах много ми препоръчваха 51-во, но като гледам появилите се отзиви - явно е добро . Успех и ще споделиш като започнат учебната година.... Simple Smile

# 1 370
Vancee,Благодаря много за написаното от теб.Изобщо много Благодаря на всички ви,не очаквах толкова мило,сърдечно и съпричастно общуване помежду ни.Момичета,трябва да си обещаеш, че и занапред ще си пишем,аз поне ще го направя, защото ми харесва и се чувствам добре сред вас.Желая успех на всичките ни деца,а вие пишете за това.Хубаво  и весело лятото.

# 1 371
Vancee,Благодаря много за написаното от теб.Изобщо много Благодаря на всички ви,не очаквах толкова мило,сърдечно и съпричастно общуване помежду ни.Момичета,трябва да си обещаеш, че и занапред ще си пишем,аз поне ще го направя, защото ми харесва и се чувствам добре сред вас.Желая успех на всичките ни деца,а вие пишете за това.Хубаво  и весело лятото.
Simple Smile Хубаво лято Тонидел .... толкова е добре, когато нещата приключат в началото на лятото, а не до последно мъки ... и другото нещо ... прекрасно е когато детето ходи с желание на училище Simple Smile сега го видях по моето ...
Изобщо успех на всички приети и на тези, които все още чакат резултати .... Simple Smile

# 1 372
Аз искам да попитам майките, чийто деца учат в Приложното, от къде се снабдихте с учебници за 8 клас,  има ли по-специални такива, както и материали?

# 1 373
Аз искам да попитам майките, чийто деца учат в Приложното, от къде се снабдихте с учебници за 8 клас,  има ли по-специални такива, както и материали?

На първата родителска среща(миналата година беше на 17.09) всеки учител си каза по учебници на кое издателство иска, само по английски дадохме пари (50лв), за да се купят. После със списък ходиш и купуваш. Аз лично втора употреба взех. За материалите също си казаха какво ще им е нужно(мъж ми я снабдява, защото има удобен худ. магазин до офиса). По специалните предмети нямат учебници.

# 1 374
Здравейте
На една от род. срещи мин. година имам блед спомен, че директорката каза, че от МОН искали да се маха практиката, което за нашите е безумно. Правилно ли помня и ако е така, дали и за завареното положение ще важи?

До сега рових в Гугъл и си има практика. Явно е било само искане от МОН. Дано

За който не е видял на сайта, първата родителска в Приложното ще е на 15-ти от 18:00ч

Последна редакция: вт, 06 сеп 2016, 10:27 от Гита Ог

# 1 375
И така, обещах да ви пиша. Откриването на учебната година беше мило, човешко и земно-без всякаква излишна парадност и показност. Всички деца бяха усмихнати, лъчезарни и контактни. Искрено се надявам, че нашите "зайци" ще се впишат и запазят духа на ПГИИ"Н.РАЙНОВ".

# 1 376
Здравейте на всички в темата! Признавам,че не съм изчела форума, но ми е необходима спешна помощ. Дъщеря ми реши, че иска да кандидатства догодина в НГПФ и по-точно специалност фотография. Разбрах, че има изпит по рисуване и че е най-добре да се готви при учител от гимназията. Извинявайте, сигурно това много се е коментирало в темата, но много моля, ако някой може да ми препоръча преподавател по рисуване. Страхувам се, че учебната годината вече започна и не знам дали вече не са запълнени групите...и не знам изобщо как се случват нещата там. Ще съм благодарна за съвети!

# 1 377
  • София
Здравейте! Мога да ви препоръчам горещо учителя на моето дете. Той е много добър специалист и подготовката при него е на високо ниво. Не мисля, че е задължително да ходите непременно при учител от самото училище.  Simple Smile Ако желаете ми пишете лично съобщение за подробности.

# 1 378
До blue blue. Аз горещо препоръчвам да ходите на курсове в съответното училище, което сте избрали. За хора готови да дават пари за уроци никога  не е късно , а от лична преценка-това е сигурен начин за влизане.Иначе съм сигурна, че има и по-добри учители. На този принцип и аз препоръчвам учителката на моя син.

# 1 379
До blue blue. Аз горещо препоръчвам да ходите на курсове в съответното училище, което сте избрали. За хора готови да дават пари за уроци никога  не е късно , а от лична преценка-това е сигурен начин за влизане.Иначе съм сигурна, че има и по-добри учители. На този принцип и аз препоръчвам учителката на моя син.

Благодаря, Тонидел за съвета! Не се съмнявам в това, но проблемът е, че групите в училището са събота или неделя/все още май не е уточнено. от 15.10 стартират/, а дъщеря ми в събота е на БЕЛ и математика.....остава неделята и ако съвпадне...трябва ми резервен вариант.

Общи условия

Активация на акаунт