КАНДИДАТСТВАНЕ СЛЕД 7 КЛАС С РИСУВАНЕ

• 154 389
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Странно е това, че още на обяд видях списъкът с оценките качен на сайта на рио  софия град в  секцията прием след 7 клас, а сега не го виждам. Добре, че си го свалих веднага на флашка. МОят син се е справил задоволително, като се има впредвид факта, че не се е упражнявал достатъчно с боите...

# 151
  • София
Мисля, че резултатите от изпита по рисуване още не са качени. Проверявам непрекъснато днес... Много съм притеснена, защото мога всичко да очаквам като оценка... Моля, ако някой отвори оценката на детето си, пишете!

Качени са, но тук http://www.rio-sofia-grad.com/web_folders/appl_files/2014_docs/i … elno_izkustvo.pdf

Благодаря много! Оценката ни е задоволителна- 4.75. При положение, че не беше се подготвяла за точно такъв тип фигурални композиции, справила се е детето! Гледам, че като цяло резултатите са ниски. Успех на всички! Дано приемат всяко дете там, където ще се чувства най-добре!

# 152
  • София
Ина, радвам се, че не сте разочаровани. Аз, да си призная, очаквах дори и двойка, тъй като субективното е много силно при оценяване тук. Успех желая на сина ти! Ще се явява ли на 27, 28 и 29 юни на другите изпити?

# 153
  • София
Да, със сигурност. Макар като гледам, колко деца са се явили на този изпит и да си призная нещо се плаша....сметнах ги 437 Shocked Нашата оценка е 4....честно казано очаквах от този изпит повече, но това е положението...доволни сме и на тази. Вие къде искахте да ви приемат?

# 154
  • София
Не мога да разбера защо РИО софия махна от сайта си списъците с резултатите от изпитите за проверка на способностите...тия са големи тъпанари ей...

# 155
  • София
Нашата цел е Пространствен дизайн в Приложната.
Мисля, че не трябва да се влияеш от оценката от този изпит, който мина. Следващите изпити са много различни. Дъщеря ми две години рисува конуси, гърнета, кубчета... А не хора! Затова даже мисля,че изкара доста висок резултат за фигурална композиция с човешки фигури. Надявам се да се представи на ниво на следващите изпити. А вече каквото стане! Сега ще умуваме как да подредим желанията за класиране по училища. Ти имаш ли някаква информация кое училище най-много си заслужава между 1 СОУ, 51 СОУ и ПГТМД? И чувала ли си нещо за 3 СОУ?

# 156
  • София
Здравейте,  благодаря за резултатите.Аз малко налудничаво си направих статистика на оценките. Учудих се както на броя на кандидатите, така и на ниските оценки. Но изводът, до който достигнах е, че конкуренцията за Художествената гимназия ще е много силна, защото си мисля, че децата, които се чувстват достатъчно подготвени не са ходили на този изпит и въпреки всичко Отличен /5.5; 5.75;6/ имат 49 деца, ако са рисували композиция, това е по-трудният изпит. Приемът в Художествената е 52. Сложна работа, но кой накъдето му е пътят ще тръгне.

# 157
  • Пловдив
Как да проверя резултатите за Пловдив?
Не са качени про оценките от другите матури... newsm78

# 158
  • София
Нашата цел е Пространствен дизайн в Приложната.
Мисля, че не трябва да се влияеш от оценката от този изпит, който мина. Следващите изпити са много различни. Дъщеря ми две години рисува конуси, гърнета, кубчета... А не хора! Затова даже мисля,че изкара доста висок резултат за фигурална композиция с човешки фигури. Надявам се да се представи на ниво на следващите изпити. А вече каквото стане! Сега ще умуваме как да подредим желанията за класиране по училища. Ти имаш ли някаква информация кое училище най-много си заслужава между 1 СОУ, 51 СОУ и ПГТМД? И чувала ли си нещо за 3 СОУ?
Нищо освен това, което и пише на сайта им. / За 3 СОУ и ПГТМД/ Но 3 СОУ няма прием тази година май Thinking Не съм го виждала в справочниците за кандидатстване. Ние се надяваме на 51 или 1 пък каквото дойде...те са с най - дълги традиции в тази област.

# 159
  • София
Как да проверя резултатите за Пловдив?
Не са качени про оценките от другите матури... newsm78
Отиди на РИО Пловдив. Ако там ги няма трябва да им звъниш и да ги питаш.

# 160
  • София
Здравейте,  благодаря за резултатите.Аз малко налудничаво си направих статистика на оценките. Учудих се както на броя на кандидатите, така и на ниските оценки. Но изводът, до който достигнах е, че конкуренцията за Художествената гимназия ще е много силна, защото си мисля, че децата, които се чувстват достатъчно подготвени не са ходили на този изпит и въпреки всичко Отличен /5.5; 5.75;6/ имат 49 деца, ако са рисували композиция, това е по-трудният изпит. Приемът в Художествената е 52. Сложна работа, но кой накъдето му е пътят ще тръгне.

В Художествената наистина е мелачка и традиционно в рисуването повече шансове имат тези със солидна подготовка а иначе и на мен  ми направи впечатление, че има доста ниски оценки.

# 161
  • Пловдив
Намерих ги - 5,250
Определено очаквахме повече, но съм наясно, че това е най -субективната оценка....
Дано й стигне за комп. графика в ОМГ...

Благодаря!   bouquet

# 162
  • София
Намерих ги - 5,250
Определено очаквахме повече, но съм наясно, че това е най -субективната оценка....
Дано й стигне за комп. графика в ОМГ...

Благодаря!   bouquet
Моля! Wink

# 163
Благодаря ви много за линка вчера, аз до последно търсих оценката в сайта на МОН при оценките от другите матури, но там секцията Изобразително изкуство си остана празна.

Нашият резултат е 4.75. Мисля, че е добре, при положение, че не е рисувала досега хора. Правила е композиция от 4 души на тема Тренировка - баскетбол.

Аз пък се чудя дали да я запиша по първо класиране в училище към Министерство на образованието, за където й стигне бала. Пък след резултатите от изпита в Приложното да я отписвам, ако е приета там...
Вие как ще процедирате? Да не останем от два стола на земята ми е опасението...

# 164
  • София
Благодаря ви много за линка вчера, аз до последно търсих оценката в сайта на МОН при оценките от другите матури, но там секцията Изобразително изкуство си остана празна.

Нашият резултат е 4.75. Мисля, че е добре, при положение, че не е рисувала досега хора. Правила е композиция от 4 души на тема Тренировка - баскетбол.

Аз пък се чудя дали да я запиша по първо класиране в училище към Министерство на образованието, за където й стигне бала. Пък след резултатите от изпита в Приложното да я отписвам, ако е приета там...
Вие как ще процедирате? Да не останем от два стола на земята ми е опасението...
Точно така. Записваш я където я приемат в соу -тата , а после ако я приемат в приложното вече преценявате къде да учи. Едните училища нямат нищо общо с другите, защото наредбите им за прием са различни, както и реда по който процедират. Ето защо няма опасност да останете от два стола на земята, както си мислите.

Общи условия

Активация на акаунт