КАНДИДАТСТВАНЕ СЛЕД 7 КЛАС С РИСУВАНЕ

• 154 020
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 1 410
Не ме разбра май. Не се заяждам, а се чудя, пишейки. Наредбата е от август 2016 и се чудя просто какви са промените.
Ами ...не знам следобед влизах в сайта и я нямаше ...след това късно вечерта беше качена  и реших да я споделя .

Последна редакция: нд, 29 яну 2017, 21:45 от bellaarabella

# 1 411
  • София
Правилно ли разбирам, че тази година в НУИИ ще има само един изпит - обемни тела?

http://hg-iliapetrov.com/en/priemni-izpiti/194-priemni-izpiti-2015-2016-g

# 1 412
  • sofia
yovanka, явно да. Миналата година бяха два изпита и много се чудех дали да се пробва там.
Сега ще се пробва със сигурност.

# 1 413
  • София
yovanka, явно да. Миналата година бяха два изпита и много се чудех дали да се пробва там.
Сега ще се пробва със сигурност.

И моята подскача от радост, много я притесняваше втория изпит.

# 1 414
Излезнал е план приема за тази година в Приложната ...ето линк.
http://ngpisvetiluka.com/static.html

# 1 415
  • София
Излезнал е план приема за тази година в Приложната ...ето линк.
http://ngpisvetiluka.com/static.html
Предишните години толкова ли малко бяха бройките за рекламния дизайн?

# 1 416
  • Ланкър, планините Овнерог
По-миналата година приемаха 20. Но пък Играчките, Дърворезба.... бяха с по-малко бройки. Сега там са повече.

yovanka, детето само ли се е насочило към Рекламата или вие бутате натам? Питам, защото Констанца тогава не беше много наясно какво точно иска и аз побутнах да пише на първо желание Рекламата. Сега мрънка, че не е записала Детски Играчки на първо място и ест. аз съм виновна.

# 1 417
  • София
Моден дизайн и текстил иска девойката, ама мама гледа в по-практична посока.  Mr. Green

# 1 418
Моден дизайн и текстил иска девойката, ама мама гледа в по-практична посока.  Mr. Green

Да не ти мрънкат и на теб после? То не е само рисуване, а и компютрите доста играят.

# 1 419
  • София
Моден дизайн и текстил иска девойката, ама мама гледа в по-практична посока.  Mr. Green

Да не ти мрънкат и на теб после? То не е само рисуване, и компютрите доста играят.
А, ясно че ще сме виновни за всичко. На нея всичко й харесва, остана очарована от училището. Само метала не иска да пише.

# 1 420
  • sofia
Не е лошо началния час на изпита да напишат  Simple Smile

Гита, кои програми разучават Рекламната графика?
Моят го насочих към нещо художествено, защото не е "академичен" тип. От малък обича да прави нещо с ръцете си. Метала или дървото са чуденката ми. Него вЕтър го вее на бЕл кон.
Все си мисля, че визуализиращите програми може да се овладеят и допълнително. newsm78

Последна редакция: пн, 06 фев 2017, 11:05 от vesi1

# 1 421
На Илюстратор работят

# 1 422
Здравейте. Искам да попитам за тези курсове в 119то. Синът ми е 5ти клас, дали ще може да го запиша или ще откажат, понеже е рано?
Ще има ли проблем по средата на годината да го запиша, искам да походи до края на 5ти клас, за да чуя отзиви има ли смисъл да се насочваме натам?

# 1 423
  • sofia
Пълна луна, може да откажат, защото ще трябва да му се показват неща, които вече са обяснявани. За друга причина не мога да се сетя. Но нищо не пречи да отидеш в неделя десетина минути преди 9 и да говориш с някой от преподавателите.
Плаща се на посещение.
Също така има детска школа в художествената гимназия http://hg-iliapetrov.com/en/detska-shkola
На курсовете се упражняват за изпита и си е скука (по мое мнение), докато в школата пробват най-различни техники и така ще може и самото дете да види дали му харесват този тип дейности.
С моя така действах.

Гита, благодаря за информацията!

# 1 424
Много мерси за бързата информация. Ще отидем утре. Връщам се да ви чета темичката. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт