Любители на котки - тема 82

• 44 391
  • 741
  •   1
Отговори
# 45
Бланка, това са обяви за 4-ри месечни гледани в къща котенца от Пловдив. Изключително са сладки. Заслужава си да се видят. Моят като го взех също беше на около 4 месеца и си беше бебе.

http://prodavalnik.com/trsyat-si-dom-i41270327

# 46
Чудех се и аз дали да не ги кача .

# 47
Видях ги, сладки бебета  Heart Eyes

# 48
  • на морето

Марсинка, Рися - прегръщам ви момичета и ви разбирам .Преживах го на няколко пъти преди няколко години .Включително и евтаназиите .
adelinda ,  не само както ги свикнеш - и до котето си е , по отношение на храната .Моите всичките са на гранули .За консерва полудяват , но не всички .Само някои се интересуват от "човешка храна" като храна , но доста са любопитни да я подушат .Някои хапват .А имам котка , която категорично е "против "всякакви консерви -включително и малките Гурметчета .Рупа си гранули и толкоз .
И малко данък - Рижко - неофициалната фотосесия .
Това е първата му снимка в къщи -посрещат го Доли и Гари .

Братя Макс / Макс и Роки / се запознават с него .

# 49
  • Варна
Профи, най-после диагноза за Сиско! Като се знае какво му има и с пододящо лечение, храна-ще се стабилизира котейшъна! Hug

У нас е лудница-към 1-2 през нощта, когато Мила я мързи да дебне малката, започва екшъна. Чудя се дали не съм прибрала кон-то много енергия, акробатика! Обаче имам помощник-Женичка. Щом Магито побеснее и примерно заръфа маратонките ни, тя идва на помощ. Laughing

# 50
  • София
Марсинка,  Hug разплака ме... винаги ме е било страх от този резултат и Шели я кастрирахме рано, но при Каси не се наложи- тя просто не се разгонва.  newsm78
milenka 333, преди и двете ми много се скубеха (персийка и ангорка) всеки ден помитах плътен бял килим от дивана и леглото. Шели има проблем със стомаха и се налага да се храни с медицинска храна на РК, та покрай нея и Каси я яде- гранулки са и дадоха страхотен резултат - скубенето намаля повече от 80%, пък и  Шели спря да повръща козина всеки ден (това от проблема й). Та при нас проблема се оказа храната- преди ядяха паучове и гранули на Уискас, чат-пат по някое гурме. 
Ето я Шели:

# 51
milenka 333, преди и двете ми много се скубеха (персийка и ангорка) всеки ден помитах плътен бял килим от дивана и леглото. Шели има проблем със стомаха и се налага да се храни с медицинска храна на РК, та покрай нея и Каси я яде- гранулки са и дадоха страхотен резултат - скубенето намаля повече от 80%, пък и  Шели спря да повръща козина всеки ден (това от проблема й). Та при нас проблема се оказа храната- преди ядяха паучове и гранули на Уискас, чат-пат по някое гурме.  
Ето я Шели:

Напълно те разбирам за плътния килим,ауууу  ooooh! Аз вече си говоря сама като чистя.Моя котак хапва гранули микс,които ветеринар ги препоръча.Но...нещо не ги яде с охота.Даже в последно време ги е понамалил.Тази медицинска храна на РК във зоомагазините ли да я търся?

Имаш страхотна маца,невероятна е.Бе много е красива.Пожелавам ти години наред да те радва.Аз моя го наричам "сине",така съм свикнала с него.

# 52
  • София
Благодаря,  ще пусна снимка и на другото зверче, то пък все я изпреварва в конкурсите, ама това е друга тема.
Медицинската храна се продава само във ветеринарни клиники. И аз я търсих в магазини, но ми обясниха, че няма как да се продава там. Обикновената на Канин не и действа така добре - пак си повръща.
Ето я Касиопея

# 53
Тази медицинска храна на РК във зоомагазините ли да я търся?

Не, забранено е да продават лечебни храни, независимо от марката.
Потърси във ветеринарна клиника/амбулатория. Обикновено поддържат добра номенклатура на лечебните храни.

Аз другата седмица ще нося уринна проба на Рон и ще видим какво ще правим с храната и как ще я смесвам, правейки опити и следейки урината постоянно.

Шели е невероятно красиво маце Heart Eyes.
Касиопея - също Heart Eyes.

# 54
  • София

Медицинската храна се продава само във ветеринарни клиники. И аз я търсих в магазини, но ми обясниха, че няма как да се продава там.

Освен там я продават и в Ebay. Преди 2-3 години се бях ядосала, че на една изложба РК отказаха да ми продадат пакет с лечебна храна, защото я продавали само на ветеринари. Е, намерих я.  Wink Само първия път си я купете от ветеринар, за да видите дали котето я одобрява. След това е лесно.  Wink

sabah, прекрасни са и двете!  Heart Eyes С различните очи или със сините имаше проблем със слуха? Свекърва ми като млада е имала нечуваща бяла котка с различни очи и бях останала с впечатление, че всички с такава комбинация са глухи. После лично се убедих, че не е така.  Laughing  Ето този красавец, сниман в родината му, чуваше чудесно:

Сетих се, че по същото време, улучихме световно първенство по баскетбол. Това им беше талисманът:

Grinning

# 55
Не всички бели ,но често са и глухи , също чувствителни към слънце , може да им станат рани от слънчеви изгаряния . Моите определено не ядат всяка човешка храна, но с тях тестваме за качество  Wink Като не си изхвърлям репичките като не ги искат де .

# 56
Ауу, комшията е направо страхотен! Grinning Веднага бих го взела вкъщи.

sabah, красавици!
asha , как го приеха Рижко? Втората снимка е много готина - как го следват черните братя hahaha Много са хубави! Peace

# 57
Ау, Таня, турското коте е едно към едно с Малче, само дето на нашия и двете очи са жълти. Надявах се да си останат сини, но то не може всички сладости на едно място.

Моят вет казва, че не бива да се смесват гранули от различни марки и видове.

# 58
https://www.facebook.com/ani.vania/media_set?set=a.6242206242875 … 966686&type=1

Тук има ръчно изработени легълца , да домашни лигльовци , от Ани Цонева и майка и .

# 59
  • На небето
Ах, какви красавци видях. Направо си изплакнах очите.
Аз отдавна не съм писала, но сега с подготовката за тръгването ни е малко напрегнато. Та дойде ред да купя и клетка за котката за пътуването. Та ме интересува дали някой знае къде във Варна има магазин където да продават клетки? Знам, че навсякъде има, но искам да питам някои конкретни неща. От Авио компанията искат да бъде сглобяема и да е с конкретни размери, та ми трябва някой магазин където могат да ме консултират, не просто да ми продадат нещо, което може и да не свърши работа. Някой пътувал ли е със самолет с писаната, как сте решили проблема с тоалетната. Изискванията за клетката са супер малка клетка, ако искам котката да пътува с мен в кабинката. А от билетния център ми казаха, че така ще е по добре за животното, защото ако го оставя в товарното за да е с по голяма клетка, може да не е си го взема живо.  #Crazy А и цената ще е доста по солена. Освен това ако е карго има един куп изисквания 2ч. преди полета да го занесем, 1м. по рано да ги информираме...  #Crazy А в малката клетка няма да има място да има в дъното тоалетна и да има достатъчно място котето да си лежи спокойно. И се чудя вие ако сте се сблъсквали с такъв проблем и как сте го решили? Полета ще е 2 часа и половина не е много, но все пак. То е животно не мога да го накарам да се изпиша преди тръгване.  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт