Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да насроча операция с професор Пандев?
Какви изследвания са необходими преди операция с проф. Пандев?
Какво да очаквам след операция с проф. Пандев?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да насроча операция с професор Пандев?
-
Какви изследвания са необходими преди операция с проф. Пандев?
Преди операция с проф. Пандев се изискват пълна кръвна картина, рентгенова снимка на белите дробове, електрокардиограма (ЕКГ), консултация с кардиолог, индиректна ларингоскопия и тест за чувствителност към анестетици. Някои от тези тестове се покриват от здравната каса, като например пълна кръвна картина и рентгенова снимка на белите дробове.
-
Какво да очаквам след операция с проф. Пандев?
-
Какви добавки се препоръчват след операция при проф. Пандев?
-
Какви са изискванията за придружител по време на операция при проф. Пандев?
. Рокалтрола е витамин Д за възрастни. Той отговаря за калциево-фосфорният обмен. Чрез парадхормона му се регулира смукването през червата на вит. Д -то и затова ме блъскат с него. Ендото каза калция да не го пия рече няма смисъл ти го изпикаваш за три часа рече. И ми каза рокалтрола да си го пия три пъти, аз си го бях намалила на два пъти заедно с калция
. Ми то имам и бъбреци бе
. Сега ще чета твоята статия, видях, че са изброени и на други места разни заболявания , но при мен е постоперативна причината в това няма съмнение, въпреки, че не се знае да ви кажа. На мен ми изтръпваше главата и преди операцията , даже не знаех от какво е
. Направо паднах не била изключила ЩЖ, където се оказа и проблема и сега не съм с нея, е какво да кажа. Казах, така като ме гледаш дали имам 15 лв или не