Операция на щитовидната жлеза - 9

• 138 042
  • 995
  •   1
Отговори
# 870
  • Варна

То хубаво,но предвид диагнозата ми точно витамини от Б групата са ми противопоказни  newsm78
Да определено имам проблем и с дишането,особено докато говоря.Може да прескоча до УНГ тези дни.

# 871
Да, иначе и аз се задъхвам като говоря бързо например трябва да млъкна , за да си поема дъх, изморявам се като бързам пак не мога да си поема дъх, но сега съм все по-добре, трябва да мине време , така мисля аз и да спадне отока , поне 6 месеца. То е свързано с ларингса според мен и затова имаш усещане , че се задушаваш. И едните гласни връзки са по-неподвижни. Това пък става, защото се травмира гласовият нерв, който е от ляво и ако се прекъсне никога вече няма глас, обясни ми го моят УНГ още преди операцията, но има ли глас след операцията всичко е наред Peace

# 872

То хубаво,но предвид диагнозата ми точно витамини от Б групата са ми противопоказни  newsm78
Да определено имам проблем и с дишането,особено докато говоря.Може да прескоча до УНГ тези дни.
И аз съм така спокойно, но вече съм все по-добре и по-добре, нищо не пия , не се шашкай ще се оправим Глухарче Hug. Като идеш ще ти каже неподвижни гласни връзки , частична пареза в ляво Crazy, айде на бас Hug

# 873
  • Варна
Сисито точно това ми казаха и на мен.В момента в който чуха глас отсякоха,че всичко ще е наред,просто трябва време.

# 874
Е видя ли какво ти казвам , нерва си е жив, но е притиснат от отока и като спадне той почва да си движи гласните връзки и готово Peace
Виж на мен паращитовидните жлези може и никога да не ми проработят, ама сега какво да направя, ще си пия витамин Д цял живот и това е.

# 875
  • Варна
Добре е че гласовете ви ще се върнат,моя мъж молебен прави да изляза по тиха, ма нцъ,върнах се с глас...... ама гърчеща се.Още получавам изтръпеване ,но не мога да надделея на ината си....отказвам да пия калция и рокалтрола.Е,много скоро ща не ща пак ще почна.....започват много чести изтръпвания и скоро ще събера ръцете

Друго ме притеснява мен,минаха 2м от операцията, а все още имам чуството за топка в гърлото.......при вас така ли е ,или да взимам главната роля във филма😀

# 876
И аз имам топка и ми пречи при преглъщане. Имам приятелка дето е оперирана миналата година април месец и още и пречи като преглъща, ама не й пука рече. Аз мисля Скабиела , че трябва да си пиеш рокалтрола и не се мъчи, аз четох, че той е важен, а това е витамин Д и не пречи на бъбреците , бил мастноразтворим. Чрез него се регулира калцият.

# 877
  • Burgas, Bulgaria
Година и три месеца след операцията все още имам опъвания при преглъщане, даже на моменти за да преглътна трябва да наведа главата.

# 878
Година и три месеца след операцията все още имам опъвания при преглъщане, даже на моменти за да преглътна трябва да наведа главата.
така се успокоявам като пиша тук и като пишете и споделяте как сте, иначе да съм изперкала до сега   bouquet

# 879
Добро утро на всички!Усмихнат и ползотворен ден!Някой от вас може ли да ме информира кой трябва да ми изпише рокалтрола по здравна каса ,че личния лекар и ендокринолога само си прехвърлят топката.

# 880
  • Варна
Е как кой бе,ендокринилога пише на листа за преглед,че ти назначава лекарството, а джипито ги изписва по здр.каса

# 881
Е как кой бе,ендокринилога пише на листа за преглед,че ти назначава лекарството, а джипито ги изписва по здр.каса Благодаря много!Че ми омръзна да ме прехвърлят от кабинет на кабинет. Казаха ми докторите че след два месеца ще ме пращат на телк някой минавал ли е през телк след такава операция?

# 882
  • с/у ОколоМръсТното
Много хора с ниско ТСХ го пият. Аз го пих около 2 години до преди операцията, защото диагнозата ми беше Базед. Той регулира стойностите на хормоните, но ако жлезата реши да прави поражения някъде по тялото METIZOL-а не може да я спре. Лекарите от Ендокринологията в Майчин дом ми казаха, че е доста токсичен. При мен пострадаха очите, въпреки METIZOL-а, но не при всеки става така.

о, да. И мама каза, че й е призляло като е чела листовката с всички отрицателни отизиви.
А тя, след 35г. работа на микроскоп не е кой знае колко добре и с очите. Дори ми каза, че пак "вижда звездички", но понеже има разрушаване на стъкловидното тяло аз реших, че е от това й заболяване.

Ох, като Ви чета и споделяте, че и операцията не е панацея се чудя какво да посъветвам родителката си.
А билки? Някой да е пробвал с билки да намали хиперфункцията?

# 883
  • Варна
Телк комисята, мисля че е за пенсиониране по болест..........и ние ще минаваме ,дават процент инвалидност #Crazy,щот ни липсва орган newsm78

# 884
  • Варна
Телк комисята, мисля че е за пенсиониране по болест..........и ние ще минаваме ,дават процент инвалидност #Crazy,щот ни липсва орган newsm78
То тъй,ама не е след 2 месеца,а след 6.Поне така знам аз.

Общи условия

Активация на акаунт