Операция на щитовидната жлеза - 9

• 139 211
  • 995
  •   1
Отговори
# 510
Привет, Sisitons!

Доколкото разбрах от свекърва ми са й изписали:

# 511
KalioBalio ще й го изпишат, разбира се, лекарите са на комисионна от аптеките.
Аз се мазах с контратубекс, беше 11 лв и в моя случай беше перфектен. Белегът ми почти не личи, мазах се мисля след 1та седмица и съм използвала не повече от 1/3 от него.

# 512
Мен изрично ме предупредиха 2 месеца след операцията, не по-рано. Имало опасност от възпаление и разраняване. Лично на мен раната ми е перфектна и май няма с нищо да я мажа. Разреза е много тънък, точно в гънката. Тук пишеше, че крем от невен е много добър, с това съм по-склонна да се мажа Hug

# 513
  • Варна
Здравейте дами,

Наближава датата за операциято Sick и мен ме хваща шубето.
Вчера си взех резултата на ТСХ 0,375...в  норма било...добре бе аджеба , всичко ми е в норма пък съм си носител на папиларна неоплазия newsm78
Както и да е , здраво съм влязла във филма , обръщам внимание на всички болежки и ги свързвам с това Embarassed

От вас искам стиснати палци даже и на краката , ще ви пиша след операцията Hug Hug Hug

# 514
skabiela,успех Hug

# 515
  • София
skabiela, стискам палци всичко да мине гладко. На мен само белегът ми напомня, че съм имала операция. Оперираха ме във вторник, в понеделник вече бях на работа и ритъмът ми на живот не се е променил, единственото неудобство за мен, е че трябва да не забравям редовния прием на Еутирокс.

# 516
Здравейте на всички ,аз съм нова в тази тема но имам доста питанки и моля ако някои може да ми помогне да пише защото няма време. На майка ми при контролен преглед е открит възел с размер 1.7мм. и няколко по малки . Сега за сряда и е насрочена операция във ВМА при доктор Григоров.
Търсят и 800лв. за консумативи за операцията , като и казват че самата операция е лапароскопска а тя се двуоми м/у тази и обикновенната . Питането ми е коя е по добрата операция. Също така някои имали информация за д-р Григоров.

# 517
Natali87,
Доколкото ми е известно лапароскопска оп на щит. жлеза няма, по- скоро е мини инвазивна, което ще рече, че разреза е не по- голям от 20мм, има виденаблюдение на гласовия нерв и т. н. Предимството на тези операции е, че възстановяването е по- леко и не се налага да се слага дренаж ( поне така мисля). Аз лично съм оперирана по този начин и часове след събуждането си бях на крака и посрещах посетители. Момичетата оперирани по стандартния начин дано се включат, но мисля, че всичко е въпрос на личен избор и възможност разбира се. Успех и нека всичко мине гладко , каквото и решение да вземете.

# 518
много блогодаря за бързия отговор на az_alexa  ние просто нямахме време за реакция преди една седмица и направиха иследванията и веднага я насрочиха за операция за да важат иследванията така казаха и понеже чета най-различни мнения в интернет и някои познати които са оперирани по стандартния начин твърдят че е по добър и нямало нужда да даваме тези пари "на вятъра" затова се надявам да ми помогнете да решим какво да правим защото нямаме време ако се откажем от ВМА ще трябва наново да правим иследвания предполагам и ще се проточимного във времето направо нз. кое е правилно предварително благодаря

# 519
Момичета ,утре влизам в ендокринологията на " Майчин дом" Някой знае ли какви са условията там ?

# 520
Натали, защо веднага операция, този възел е много малък, на мен ми казаха оперират се над два см. Моят единият беше 6см и няколко други, кой три, кой 4 см.Търсихте ли второ мнение. Няма лапароскопия на щитовидна жлеза, това е една кожа, която се маха и жлезата е отдолу, каква лапароскопия Shocked. Не казвам, че операцията е лесна , трябва хирургът да е страхотен, там се пази гласовият нерв, паращитовидните жлези и ред други неща.  Аз се оперирах по нормален начин, имам разрез около 4 см в гънката почти няма да се вижда , аз го виждам още от сега. Перфектно е направен, аз имах други проблеми, защото ми махнаха цялата жлеза. Но също платих за избор на екип. Оперирах се в Александровска болница, не знам нищо за ВМА, но за такива консумативи не съм чула, не мисля и  че има. Успех на майка ти Hug

# 521
Момичета направо нз. утре трябва да постъпи не сме потърсили второ мнение защото няма време наново да си направи изследванията а това което най-много ме озадачава че те не са и предложили да избере каква да бъде операцията . Hug

# 522
Момичета направо нз. утре трябва да постъпи не сме потърсили второ мнение защото няма време наново да си направи изследванията а това което най-много ме озадачава че те не са и предложили да избере каква да бъде операцията . Hug
Стискам палци и ви желая късмет. Вярвайте на лякаря си и всичко ще бъде наред.

# 523
Благодаря за палците дано всичко мине добре

# 524
Момичета, днес в предаването на Гала, ще се говори за борба със всички болести на щитовидната жлеза с природни средства.
Сметнах за добре да го напиша в случай че някой го интересува.

Общи условия

Активация на акаунт