pharmashopdiscount.com - сайт за френска бяла козметика - 3

• 136 278
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Аз от две-три години ползвам UV Defence  и съм доволна.
http://www.pharmashopdiscount.com/fr/filorga/27082-filorga-uv-de … 401320664922.html

# 571
UV defence го имам и той ми идва тежък, миналата година използвах много неща на Филорга, от които не видях никакъв ефект...

# 572
UV defence го имам и той ми идва тежък, миналата година използвах много неща на Филорга, от които не видях никакъв ефект...
Споделете, моля за други продукти, от които сте доволна, че и аз не мога да си намеря подходящи.

# 573
В момента използвам един флуид на Ланком SPF30, определено е по-добър като усещане от крема на Авен, но още не съм намерила перфектната слънцезащита. Очаквам да пристигне едно кремче с минерален фълтър и ще споделя как е. Може да погледнеш тези клипчета в youtube, има и други със сигурност...
https://www.youtube.com/watch?v=Ny5WR8aaXzo
https://www.youtube.com/watch?v=ye4NzLL8lEY

# 574
В момента използвам един флуид на Ланком SPF30, определено е по-добър като усещане от крема на Авен, но още не съм намерила перфектната слънцезащита. Очаквам да пристигне едно кремче с минерален фълтър и ще споделя как е. Може да погледнеш тези клипчета в youtube, има и други със сигурност...
https://www.youtube.com/watch?v=Ny5WR8aaXzo
https://www.youtube.com/watch?v=ye4NzLL8lEY
Благодаря! Ще пробвам. bouquet

# 575
На Филорга крема е spf 50, и съвсем нормално да е по-тежък от такъв със spf 30.

Последна редакция: нд, 09 апр 2017, 18:05 от Анонимен

# 576
На Филорга крема е spf 50, и съвсем норално да е по-тежък от такъв със spf 30.

Разбира се, че е нормално да са по-тежки. От Филорга и Авен с СПФ50 ми излизат пъпки, затова ще пробвам минерален филтър...

# 577
На Филорга крема е spf 50, и съвсем норално да е по-тежък от такъв със spf 30.

Разбира се, че е нормално да са по-тежки. От Филорга и Авен с СПФ50 ми излизат пъпки, затова ще пробвам минерален филтър...

Не разчитай много. Но пробвай де. Аз съм доста алергична и бях изпонакупила минералната декоративна на Bare Minerals. На мен се държеше доста дразнещо и я зарязах. Сърбеше ме доста.

# 578
Каква бяла козметика и на коя марка поръчвате най-често от сайта? Embarassed

# 579
  • София
Серията на FILORGA UV-BRONZE е налична Peace

# 580
  • София
Каква бяла козметика и на коя марка поръчвате най-често от сайта? Embarassed

Аз поръчвам Filorga,Lierac и Uriage.

# 581
Denis, каква е разликата между околоочните time filler, eyes absolut, optim eyes? Пачовете optim eyes задължително ли се ползват с крема. Искам да избера подходящ за мен околоочен крем, на 39 години съм с пачи крак, като ми допадат по-мазнички кремове за тази зона, а не гелообразни. и Също серума Мезо+ може ли да се ползва за моята възраст и как се ползва /само вечер, самостоятелно, всяка вечер/.Слийп енд пийл подходящ ли е за летния сезон? Общо взето към тези продукти съм се ориентирала, за сега съм  ползвала тайм филъра, тайм филър околоочен и хидрафилър.

# 582
  • София
Denis, каква е разликата между околоочните time filler, eyes absolut, optim eyes? Пачовете optim eyes задължително ли се ползват с крема. Искам да избера подходящ за мен околоочен крем, на 39 години съм с пачи крак, като ми допадат по-мазнички кремове за тази зона, а не гелообразни. и Също серума Мезо+ може ли да се ползва за моята възраст и как се ползва /само вечер, самостоятелно, всяка вечер/.Слийп енд пийл подходящ ли е за летния сезон? Общо взето към тези продукти съм се ориентирала, за сега съм  ползвала тайм филъра, тайм филър околоочен и хидрафилър.
Optim eyes e най-лекия околоочен крем на Филорга - против бръчки, тъмни кръгове и пигментации, против торбички - стимулира венозната и лимфна циркулация.
TIME-Filler EYES е с по-плътна консистенция - отваря окото / има ботокс ефект/, повдига клепача, против бръчки, хлътнали орбити, тъмни кръгове, стимулира растежа на миглите.
Eyes-Absolute - против бръчки, тъмни кръгове, торбички, за мигли, вежди и блясък. Отваря окото, повдига клепача, укрепва и сгъстява миглите. За разлика от първите два, тук се използва Крио-технология, има мигновен охлаждащ ефект.
Характерно за Филорга е, че постоянно доразработват формулите си и добавят по някой нов ефект.
Ползването на определена козметика, е според моментното състояние и нуждите на кожата, не зависи толкова от годините.
Да, серума Мезо+ е подходящ за твоята възраст. Хубав е - плътен, мазен, подхранващ, но не омазнява.
Ползва се сутрин и/или вечер, преди крема или самостоятелно. Моята кожа е нормална, с леко омазняване в Т-зоната и мога да го ползвам и самостоянелно.
За Sleep&Peel - ако нямаш, все още тен, може да го ползваш и през лятото.

# 583
  • София
Нови продукти на Филорга:

HYDRA-FILLER MAT 50ML

Комплект  TIME-FILLER+SLEEP&PEEL

Еднократни маски за лице:
TIME-FILLER MASK HYDRA-FILLER MASK

Последна редакция: ср, 24 май 2017, 13:08 от denis.

# 584
  • ВАРНА
Май имаше промени в доставката до БГ,не е като записаното на 1ва страница,моля някой да сподели правилно ли помня и какви са актуалните условия?

Общи условия

Активация на акаунт