червено килимче.....ЗА ВСИЧКИ.....мЪж ТелеЦ - 10 :)

• 33 414
  • 748
  •   1
Отговори
# 135
Скрит текст:
ooooh! ooooh! ooooh! това не съм го видяла... HugИма три капана, които отнемат щастието: съжаление за миналото, тревога за бъдещето, и неблагодарност за настоящето.

Всъщност.... какво мога да кажа..... newsm78

Благодаря ви...,че бяхте част от представлението.... Hug.....Мъжът Телец сезон 10 епизод 6..-и някой си.... Wink

Нещата се случват точно така и в реалният живот....но купиш ли си билет....играеш до край...независимо какъв е края...важното е: Падаш,ставаш....отупваш прахоляка,промиваш раните(те заздравяват),но не ги забравяш....само се поучи от тях....та на следващия епизод...да си по добър актьор.... Wink Grinning

Ако влезете на представление за което не сте си купили билет... Wink Grinning

Да се поучим от експертите : Peace Wink

Всяка вече започнала връзка, съдържа в себе си края.....за някои...за други ново начало... Wink Peace

Страхуваме се от близостта, за да не бъдем изоставени и наранени, но всяко емоционално обвързване крие риск от болка и разочарование. Ако не се научим да преживяваме необходимите загуби, рискуваме да не се докоснем до щастието, интимността и любовта. Да, залогът е висок и болката силна, но ние израстваме, променяме се и съзряваме благодарение на загубите, през които сме минали.

Съзряването ни е факт, едва когато се научим да пускаме това, което вече го няма. Загубите са неизбежни, болките също, единственото нещо, което можем да си спестим, е страданието от вкопчването. Да се учим да пускаме всичко онова, което е изживяло времето си или се е изчерпало, за да отворим място за новото, което идва. Всеки миг отминава, за да направи път на следващия.

Животът е едно непрестанно движение, не можем да го спрем, да го замразим в точката, която ни харесва. По-важното е, когато след години се обърнем назад, да можем да съединим точките (и черните, и белите) и да получим картина, която си е заслужавало да бъде нарисувана. Да сме плакали, да сме се смели, да сме обичали…

„Пътят на сълзите ни учи да приемаме неразривната връзка, която съществува между загубите и придобивките. Този път сочи, че трябва да се откажем от това, което вече го няма, и че именно така ние съзряваме; че загубите са трудни и мъчителни, но единствено чрез тях се превръщаме в напълно развити човешки същества.” Хорхе Букай

Ако не се страхуваме, че някой ден отново ще ни се наложи да изминем пътя на сълзите, че някъде зад ъгъла ни чака разочарование, че това, което изживяваме днес ще свърши или любовта ще се изчерпи. Сърцата ни ще са отворени, а душите – свободни. Ще общуваме пълноценно, топло и открито, ще имаме много повече реални шансове да срещнем човека, който да върви редом с нас по пътя на живота.

Надяваме се, че със нашите размисли сме провокирали въпроси или отговори във вас, че сме били полезни за тези, които търсят нови посоки, различни гледни точки и изход от кризите във взаимоотношенията. Аз го извървях с любопитство, а утре съм готова да го пусна. Текстовете ще се четат и след представлението, при някой от вас ще достигнат, когато им дойде времето. Как и на кого ще бъдат от полза, не знам, знам само, че някъде ме чака нов вълнуващ път, а този, който извървяхме заедно, е вече част от мен.

Така е и с всяка среща, връзка и любов. Като малки парченца от пъзела, те рисуват нашия образ, обогатяват душата ни, помагат ни да станем завършени, понякога с боите на щастието, понякога с тези на болката

Пожелавам лек път на всички....никога да не забравяте: От всяка ситуация в живота,независимо дали е реална или виртуална....или каквато и да е....винаги улавяйте най доброто.....за вас самите  Grinning Peace

„Ако очаквате любов в живота си, бъдете любовта, която очаквате. Ако очаквате смехът и радостта да нахлуят в живота ви, внесете смях и радост във всяка стая, в която влезете. Онова, което очаквате, ще дойде при вас, когато вие дойдете заедно с него. Hug Grinning....THE END....

време е .... следващите актьори да заемат сцената..... Wink Joy  Grinning Grinning Grinning

Последна редакция: пн, 24 фев 2014, 05:33 от Ani Ta

# 136
Ани Та -  smile3501 за последният ти пост. Напълно съм съгласна и няма значение дали говорим за теле, овен, риба или лъв.
Ето това е простичката истина:

Съзряването ни е факт, едва когато се научим да пускаме това, което вече го няма. Загубите са неизбежни, болките също, единственото нещо, което можем да си спестим, е страданието от вкопчването. Да се учим да пускаме всичко онова, което е изживяло времето си или се е изчерпало, за да отворим място за новото, което идва. Всеки миг отминава, за да направи път на следващия.

„Ако очаквате любов в живота си, бъдете любовта, която очаквате. Ако очаквате смехът и радостта да нахлуят в живота ви, внесете смях и радост във всяка стая, в която влезете. Онова, което очаквате, ще дойде при вас, когато вие дойдете заедно с него. Hug Grinning....THE END....

П.п.
Надявам се, че не си отиваш от темата  Praynig

# 137
ест...колко съм отнесена....ама не спя... Wink Peace....

да изкажа специални благодарности на МОЕТО ТЕЛЕНЦЕ....че ме пусна да летя....вече зная как...
ама няма да го издам,че ще се наредите на опашка Wink   dancing Two Hearts

ПРЕЕКРАСЕН ДЕН ВИ ПОЖЕЛАВАМ!!!!!! Hug

Скрит текст:

# 138

Последна редакция: вт, 25 фев 2014, 15:18 от BIC

# 139
Ани Та -  smile3501 за последният ти пост. Напълно съм съгласна и няма значение дали говорим за теле, овен, риба или лъв.
Ето това е простичката истина:

П.п.
Надявам се, че не си отиваш от темата  Praynig
Ако обичаш някого пусни го да си иде. Ако го направи, значи никога не е бил твой, но ако се върне ще е твой завинаги!!!

# 140
Здравейте,тук вече имам нужда от съвет!!! Искам да си представите да речем последните два месеца,как някой умира за вас,прави всичко,за да се чувствате добре,звъни ви,търси ви,краде време за да бъде с вас. Обикаля из България,заради вас,прави планове за съвместно съжителство,правите опити за дете. И да речем всичко това с цялата любов на света, до петък.В събота идва при вас и ви казва,че се връща при бившата си приятелка и че вие не сте значели нищо!

Сега сами виждате,какво значи гръм от ясно небе! И аз подготвена да се местя да живея при него,сега го гледам как се връща при онази. И идеята е има смисъл да го търся. Той е адски податлив на думи и то на красиви думи.А тя определено знае как да го омае,все пак е доста по-голяма от него. Има ли смисъл да се мъча да се доказвам или да го оставя

# 141
Според мен въпросът е дали на ТЕБ ти трябва човек (независимо от зодията), който постъпва така. Аз не бих   имала нуждата от такъв човек.  Hug

# 142
Като чета Zara_05 и july13 сякаш виждам себе си преди година-две. Много искам да помогна със съвет, но колкото и да си приличат телетата, все по нещо се и различават и не смея. А и не вярвам да има универсална тактика, която да действа при всички Телци.

Zara_05, как така си е заминал? (прегръщам те)

Нищо все пак изкажи мнение по нашите проблеми. Отстрани нещата се виждат по- различно, може пък да ни е от полза Simple Smile

# 143
Според мен въпросът е дали на ТЕБ ти трябва човек (независимо от зодията), който постъпва така. Аз не бих   имала нуждата от такъв човек.  Hug
Да, но когато обичаш някого истински го обичаш с всичките му недостатъци и както и да сгреши му прощаваш и пак и пак.....докато не дойде момент, в който се уморяваш да прощаваш, но не спираш да обичаш.

# 144
И така момента на истината-бившата му е риби! За втори път ми се случва в живота да се боря срещу жена риби и първия път не просто изгубих,ами ми държа влага 3 години!
Тя говори омайно,а аз едно типично теле-темерут говори само когато го питат!

# 145

Аааа! Без такива! Не е честно...

# 146
« Последна редакция: Пон., 24 Февр. 2014, 13:38 от BIC »

pironi   tnx... Peace

тик-так ставайте дечица..... newsm62

Скрит текст:

ruporuu  big brother......вижда всичко...... Joy Wink

Хайде хубав ви ден...... усмивки,усмивки и любов за всички....... Peace

newsm62

Последна редакция: чт, 27 фев 2014, 08:06 от Ani Ta

# 147
Когато правиш нещо с любов и се бориш, то любовта винаги се връща Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 148
рецептата е супер супер мега вярна за мъжете Телци. Аз с един живетя в момента и още един е на път Simple Smile)) А изобщо не съм сред търпеливите, обичам цак цак и всичко да е направено. Ако нещо има в движение променям плана,за да го свърша, приоритети, приоритеи (аз съм Водолей). ММ ако се наруши нещо от предначертания план леле мале, навлязла съм  .... а сега за мой късмет и бебчо е напът и теле Simple Smile))) Тежко ми

# 149
Когато правиш нещо с любов и се бориш, то любовта винаги се връща Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
ООО мила, ако е това, което си мисля много се радвам за теб Simple Smile   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт