червено килимче.....ЗА ВСИЧКИ.....мЪж ТелеЦ - 10 :)

• 34 377
  • 748
  •   1
Отговори
# 450
Тази тема е много гореща явно  Laughing
Телешкото присъствие навсякъде нажежава страстите и разпалва огън.
Тъй като съм чела спорадично, мога да защитавам само собствените си каузи.
Прочетох нещо, което звучи  присъщо за телците
Не, силни и горчиви думи говорят точно това: че сте наранили и огорчили една силна жена която би дала всичко за вас а вие предпочитате да си играете с чувствата и... Болката и любовта са на една тънка линийка една от друга...

Ти теле ли си!?
Я СЕ ХВАЩАЙ у ръце! И се стегни!
Кво си се разциврила...
Ние никой за нищо не КАРАМЕ на сила да прави!
Всички щуроотий, който изброяваш са - САМО В ТВОЯТА ГЛАВА!!!
Ти ги забъркваш тези каши и мъгли...
Твой продукт са!

И преди да ми беснееш на мен - седни и се самопрочети - и помисли! Peace
Не изпадай в самосъжаление мила, той е прав, сама си го  причиняваш!!!

Но ти го казва по телешки, като началник смяна: НИЕ СМЕ НЕВИННИ, ТИ СИ СИ ВИНОВНА, ЧЕ СИ ПО-ЧУВСТВИТЕЛНА... Grinning

Не се вглъбявай, нали знаеш, че всъщност любовните страдания са егоистична мания!!!! Всичко е за да се чувстваш ти добре, обичана, да не си сама в чувствата, пък то не става.. а ти искаш, нали са ти пуснали мухата.... и отиваме към посоченото по-горе САМОСЪЖАЛЕНИЕ

Телците никога за нищо не са виновни. Забъркват емоционални каши, после се отдръпват, да помислят, не обичат да бъдат притискани, насилвани. Една голяма игра на нерви. И когато вземат решение, то е категорично.

BIC, не те познавам, но те харесвам  Laughing
Отговорите ме притесняват, не по малко от въпросите... Подходих крайно идеалистично към моето теленце, друг е въпроса, че аз и по друг начин не умея.
А сега не знам, дали да не си тръгна преди да сме развалили магията или да се доверя на инстинкта си и да се наслаждавам на моментната емоции?!
По дяволите, аз не искам ежедневието му, дори съм убедена че не го искам, но искам любовта му, тази която ми показа, че има в него...
Той е страстен, див, първичен, истински мъж.Широко усмихнат, позитивен, слънчев.
И като се замисля, всички мои познати телци са такива. Мъже с дух и присъствие.
Никога не съм си представяла, че бих се поддала...
Но се видях в неговите очи и това ме подлуди, загубих се в тях.
Ухажваше ме, толкова нежно, упорито и някак рицарски...в същото време предизвикателно ииии знаеше, че ще се подам. Аз не го знаех...
Знаех си аз, че съм за психо-терапевт, не за споделяне в форум  Embarassed
Zara_05, това което ми се случва в момента, няма нищо общо с брака ми и с живота който водя, извън тази силна емоция която ме завладяла.
И колкото и да съм шизофренична, съм напълно наясно че влияе по един или друг начин на живота ми. Но нито съм в момент в който да правя избор, още по- малко бих си позволила да вървя по път който би ме отвел там.
Свят широк, хора всякакви  Peace
Семейството ми е страхотно, а децата не са ми оправдание, а смисъла.
Много мога да пиша по темата, но ще изхождам само от себе си и ненужно ще занимавам много хора с моята драма.След 15г връзка, много неща изглеждат по друг начин.
И не знам до къде ще отведе това което изживявам сега, но знам че е силно, неповторимо и искам да изживея.
Въпроса е как...как да съхраня всичко и всички.
Как да надмогна егото си и да успокоя страховете на моето теленце.

Последна редакция: нд, 11 май 2014, 20:55 от az sym si

# 451
Май някои хора, между които BIC ме разбират погрешно. Аз не се самосъжалявам. Аз просто се чуствам страшно предадена. Значи от година насам той не спира да ме сваля, флиртува, какво ли не, при положение че мъжа ми му е приятел. Аз от начало нямах тези чуства, но със сближаването ни и деленето на много теми, радост и сълзи се влюбих в него. И когато реших, че е време да му кажа че чуствата ми са истински, той се направи на луд! Чуствам се предадена. Нима не е човешко? Не исках нищо друго освен да ми каже защо го е правил: дали е имал чуства, да си чеше крастата или защото е искал да ме вкара в леглото. Дори му казах ме няма да чу се разсърдя което и да е, аз мога да го съдя, защото ми е мн близък и го обичам като приятел най-вече. Това е! И сега ме е яд, че се прави все едно нищо не съм му казала, а аз си излях душата пред него... А той дори не ми каза защо... Така че мили мой BIC, не съди другите, нямаш право!
Убедена съм, че е въпрос на време той да инициира разговор.
Друго качество на телците е, те не затварят врати, не знам до колко хубаво е това.
Трябва му време, може би не е осъзнавал до къде е стигнал.

Сетих се и за още нещо, някой беше писал, че телеца прощава- грешка!
НЕ забравя и НЕ прощава. Понякога му се иска да забрави, мисли си че е простил.
Минава време, и ако възникне отново недоразумение, изплуват му и миналите неща и отново идват на дневен ред. Той търпеливо тай в себе си дребните неща, до като не дойде момента да си каже всичко и да търси справедливост.

Нито забравя, нито прощава Sad

# 452
Тази тема е много гореща явно  Laughing
Телешкото присъствие навсякъде нажежава страстите и разпалва огън.
Прочетох нещо, което звучи  присъщо за телците
Не, силни и горчиви думи говорят точно това: че сте наранили и огорчили една силна жена която би дала всичко за вас а вие предпочитате да си играете с чувствата и... Болката и любовта са на една тънка линийка една от друга...

Ти теле ли си!?
Я СЕ ХВАЩАЙ у ръце! И се стегни!
Кво си се разциврила...
Ние никой за нищо не КАРАМЕ на сила да прави!
Всички щуроотий, който изброяваш са - САМО В ТВОЯТА ГЛАВА!!!
Ти ги забъркваш тези каши и мъгли...
Твой продукт са!

И преди да ми беснееш на мен - седни и се самопрочети - и помисли! Peace
Не изпадай в самосъжаление мила, той е прав, сама си го  причиняваш!!!

Но ти го казва по телешки, като началник смяна: НИЕ СМЕ НЕВИННИ, ТИ СИ СИ ВИНОВНА, ЧЕ СИ ПО-ЧУВСТВИТЕЛНА... Grinning

Не се вглъбявай, нали знаеш, че всъщност любовните страдания са егоистична мания!!!! Всичко е за да се чувстваш ти добре, обичана, да не си сама в чувствата, пък то не става.. а ти искаш, нали са ти пуснали мухата.... и отиваме към посоченото по-горе САМОСЪЖАЛЕНИЕ

Телците никога за нищо не са виновни. Забъркват емоционални каши, после се отдръпват, да помислят, не обичат да бъдат притискани, насилвани. Една голяма игра на нерви. И когато вземат решение, то е категорично.

BIC, не те познавам, но те харесвам  Laughing
Отговорите ме притесняват, не по малко от въпросите... Подходих крайно идеалистично към моето теленце, друг е въпроса, че аз и по друг начин не умея.
А сега не знам, дали да не си тръгна преди да сме развалили магията или да се доверя на инстинкта си и да се наслаждавам на моментната емоции?!
По дяволите, аз не искам ежедневието му, дори съм убедена че не го искам, но искам любовта му, тази която ми показа, че има в него...
Той е страстен, див, първичен, истински мъж.Широко усмихнат, позитивен, слънчев.
И като се замисля, всички мои познати телци са такива. Мъже с дух и присъствие.
Никога не съм си представяла, че бих се поддала...
Но се видях в неговите очи и това ме подлуди, загубих се в тях.
Ухажваше ме, толкова нежно, упорито и някак рицарски...в същото време предизвикателно ииии знаеше, че ще се подам. Аз не го знаех...
Знаех си аз, че съм за психо-терапевт, не за споделяне в форум  Embarassed
Zara_05, това което ми се случва в момента, няма нищо общо с брака ми и с живота който водя, извън тази силна емоция която ме завладяла.
И колкото и да съм шизофренична, съм напълно наясно че влияе по един или друг начин на живота ми. Но нито съм в момент в който да правя избор, още по- малко бих си позволила да вървя по път който би ме отвел там.
Свят широк, хора всякакви  Peace
Семейството ми е страхотно, а децата не са ми оправдание, а смисъла.
Много мога да пиша по темата, но ще изхождам само от себе си и ненужно ще занимавам много хора с моята драма.След 15г връзка, много неща изглеждат по друг начин.
И не знам до къде ще отведе това което изживявам сега, но знам че е силно, неповторимо и искам да изживея.
Въпроса е как...как да съхраня всичко и всички.
Как да надмогна егото си и да успокоя страховете на моето теленце.

Не бих могла да го опиша по-добре! За брака, за любовта, за страстта, за всичко! Шапо!

# 453
Какви са тези псевдо- телци, които се обаждат тук в темата. И как изведнъж всичките на линия. Това е явно един и същ, неудовлетворен от живота си "Баш майстор" Grinning  .. И да ви кажа нито един сериозен мъж, не би седнал да пише в женски форум и то в тема, в която се самоизтъква. Ако тука се говори за някой от вашата зодия , то това не сте вие и е напълно  случайно. Просто сте родени през м. май и нищо повече.   Нито една  от нас, не говори точно за вас- че така лично да се ласкаете  Grinning
    Всички са книги в книжарницата, но не всички са бестселър.  Лауреат- само за това , че ви е зодията "телец" засега не се раздава.

# 454

И аз те харесвам Grinning
Ама май newsm78 не ме четеш.... Twisted Evil бегом на стр.29 пост 424 - за теб е!
Казвам ти важни неща.... закодирано Wink

# 455
Лорче, определено имаш проблеми с Телците, и не само с псевдо такива...
А може би всички Телци тука са просто една жена, която е клонинг, за да бъзика останалите, това не ти ли мина през ума>?

# 456

Дадено  Wink.
Скрит текст:
Предлагам "Бьоф Строганов" за основно меню  Mr. Green
  chef моя милост  bowuu

bouquet

# 457
само анитка щте разбули цялата мистерия около тая зодия

# 458
 hahaha hahaha hahaha hahaha

Ko... newsm78....не.....
hahaha hahaha hahaha

Popcorn

# 459
А може би всички Телци тука са просто една жена, която е клонинг, за да бъзика останалите, това не ти ли мина през ума>?

Цитат

Хахахаха, да живеят анонимните форуми. Добре обаче че и във всяка шега има все пак и малко истина. Аз лично доста научих за телците от тук, пък и доста неща разпознах, от личните ми конракти. Това е, ние не търсим психиатри или врачки, ние просто искаме да изляем това което ни мъчи и вероятно не можем да споделим с познати Simple Smile

# 460

И аз те харесвам Grinning
Ама май newsm78 не ме четеш.... Twisted Evil бегом на стр.29 пост 424 - за теб е!
Казвам ти важни неща.... закодирано Wink

Ооо, този пост го прочетох няколко пъти Wink
И все едно аз съм го писала Simple Smile
Именно спомените ми, никой не може да ми открадне, както и чувствата.
Той отключи това в мен, а аз ще го изживея, надявам се с негово участие...
Пишейки и споделейки осъзнах, че искам отговори на незададени въпроси...а всъщност не те са важни, а мига. Поне в моята настояща ситуация.

Цитат

Хахахаха, да живеят анонимните форуми. Добре обаче че и във всяка шега има все пак и малко истина. Аз лично доста научих за телците от тук, пък и доста неща разпознах, от личните ми конракти. Това е, ние не търсим психиатри или врачки, ние просто искаме да изляем това което ни мъчи и вероятно не можем да споделим с познати Simple Smile

Точно от това имах нужда и благодаря   bouquet
Преди да се осмеля да пиша, доста четях тук и се успокоявах Wink
Съжалявам само, че не съм го срещнала в друго време и в друг свят...
Щях да имам и силата, и търпението, и волята, защото той си заслужава. А сега страховете ми пречат, както и обстоятелствата  Confused

# 461
Май някои хора, между които BIC ме разбират погрешно. Аз не се самосъжалявам. Аз просто се чуствам страшно предадена. Значи от година насам той не спира да ме сваля, флиртува, какво ли не, при положение че мъжа ми му е приятел. Аз от начало нямах тези чуства, но със сближаването ни и деленето на много теми, радост и сълзи се влюбих в него. И когато реших, че е време да му кажа че чуствата ми са истински, той се направи на луд! Чуствам се предадена. Нима не е човешко? Не исках нищо друго освен да ми каже защо го е правил: дали е имал чуства, да си чеше крастата или защото е искал да ме вкара в леглото. Дори му казах ме няма да чу се разсърдя което и да е, аз мога да го съдя, защото ми е мн близък и го обичам като приятел най-вече. Това е! И сега ме е яд, че се прави все едно нищо не съм му казала, а аз си излях душата пред него... А той дори не ми каза защо... Така че мили мой BIC, не съди другите, нямаш право!

Grinning Чисто и просто са си такива говеда..., какво точно иска и е направил вероятно ще разбереш след доста време, когато и той разбере (иска ли или не)... точно там е момента със самосъжалнието, много навътре им вземате приказките!!!

И аз ги взех преди, атакуваха ме с критики... толкова много, че се чувствах най-голямата грозница на света! За една година от това, че той просто има нужда да си мрънка а аз отразявах тия приказки и се скапах, да не говорим, че спря да ме показва пред някои от познатите си! Няколко пъти ми е казвал, че не е влюбен в мен! Как излязох от насадените комплекси... ми с няколко други пишки /не се гордея, но е факт/

От другата страна аз съм единствената жена, която водеше при роднини, единствената за която е правил компромиси и е изпълнявал неща, които аз искам... ей така, щото искам. Будеше ме всяка едана нощ, за да го гушна... сексуалните отношения - тук астролозите са познали за комбинация рак и телец... радвал ми се е винаги и най-вече се научи да споделя с мен /на него това му е мн. трудно/. И обича да го глезя, когато му откажа се цупи като просещо циганче, на което не искаш да дадеш стотинки.Ииииии и показване на любов, но питам ли го... о не, не е влюбен /не знам защо употреби влюбен, но не и обича - тук BIC може да каже???/

Разделихме се както казах, но не е имало период по-голям от 2 месеца в който да не сме се чували.

Спрях да му отразявам критиката и самата критика спря! Пробва с други девойки, да дори и това си коментирахме... надявах се за го хване някоя... но не, ще се видим скоро а той вече  ИСКА!!!!
Какво иска и аз не знам...

Но са си просто такива, особено като си направя сравнение с майка ми... пффф тази жена ми е говорила какви ли не глупости, но след 30 мин. идва да ми се извинява и да ме прегръща и си мрънка редовно от това "как може да е толкова гадно времето до това че днес някой си и е казал нещо на работа..."

Изобщо не знаят какво искат и няма как да са доволни никога...

Затова аз си се бъзикам както винаги и клъцнат ли ме с някоя критика я пускам да излезе от другото ухо!

# 462
това и аз съм го слушала.....ама пак не разбирам newsm78

в смисъл..... гледам си го от моята гледна точка....хем не искат да ги лъжат и разочароват,хем изневеряват.....(сори за тъпите въпроси...ама наистина не разбирам не ми се е случвало  и ми е интересно)....
Ами нещо, като емоционална шизофрения е Sad Верно е тъпо, когато пиша и обяснявам...
А и аз само за себе си мога да коментирам. Не лъжа, просто не казвам.... И внимавам, да не поставям съпруга ми в неловки ситуации.
Живеем заедно, от 12г. Научили сме се да уважаваме личното си пространство.
Кой където и каквото да прави, накрая се прибира в къщи и децата са над всичко.
За мен изобщо не е въпрос на избор.
Ако някога се получи така, че той да разбере или усъмни и провокира разговор...вероятно ще му кажа.
Когато съм с телето си, забравям за всичко останало.
А когато съм в къщи, се абстрахирам от него.
Истината е, че не мога да го обясня, чувствам се така...все едно се оправдавам.
А аз вярвам в любовта и сега я усещам.
Както е написал Бик- "Любовта не мисли за последствия. Тя се ръководи от принцип и щом принципът е правилен, и последствията ще бъдат правилни и добри"

Бик, толкова си прав. Вероятно не тук, а на на психо-терапевт трябваше да споделя  Grinning
Изпадам от една крайност в друга.
Но този характер е толкова труден... никой никога не ме е държал в такова напрежение.
И когато не си наясно, започваш да си измисля, както се казва под вола теле търсиш Sad
Страхувам се, да не бъркам страстта с любов...по- скоро той.
И не мога да спра да анализирам, а с това се губи чара.
Усмихната съм когато съм с него, а след това ...не знам нито къде съм, нито коя съм
И анализирайки, усещам че се разколебавам. А не искам.

AZ SYM SI, какво очакваш от човека? В крайна сметка от където и да го погледнеш ти си втората и втора ще си останеш докато има друга, официално избрана. Не е ли това грозната истина- ти си любовница и няма какво да изискваш от него. Аз така виждам  два варианта в моя телешки свят-1.развеждате се и се вземате и 2. забавлявате се и който от където.  Thinking
Искам това което беше в началото- позволих си да вляза в тази връзка, защото беше толкова шеметно и разтърсващо, истинско.
А сега се превръща в клиширана извънбрачна връзка.
А истината се опитвам да я видя...

Passionate_virgo, ако той те пожелал, това никога няма да се промени.
Но наистина ти трябва да решиш дали и защо го искаш.
Хубаво е да се дистанцираш, заради себе си.
И да си позволиш да обмислиш. Не съжалявай че си била откровена. Това е правилно винаги  Peace
Ако е любов, то ти ще я усетиш.
Но повярвай ми, за телците времето тече по друг начин, понякога си мисля, че живеят в паралелно измерение Laughing  Трябва да си много търпелива и последователна в желанията си.
И убедена, че го искаш и си заслужава  Hug

Това ми попадна случайно: „Страстта е като светкавица - можеш да направиш снимка на светкавица, но не можеш целия си живот да изживееш като светкавица.“

# 463

Joy Joy
Dolly като се "изкаже" и цепи миФки Mr. Green

# 464

Именно спомените ми, никой не може да ми открадне, както и чувствата.
Той отключи това в мен, а аз ще го изживея, надявам се с негово участие...
Пишейки и споделейки осъзнах, че искам отговори на незададени въпроси...а всъщност не те са важни, а мига. Поне в моята настояща ситуация.
Цитат

Peace

Общи условия

Активация на акаунт