На море в Гърция 2014 - II

• 73 170
  • 738
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Залива Амвракикос и аз го заглеждах като планирахме да ходим в Парга и намерих тези еднодневни круизи, които изглеждат много интересно  Hug

# 241
Интересувам се за Великден в Кавала и Александропулис  - кой от двата града е за предпочитане и ако има почивали там за 3-4 дена някакви отзиви за хотелите. За Нова Година имаше доста оферти за там.

Определено - Кавала. Има много повече неща за разглеждане. Никога не сме спали в самия град, а в близките курортни селца.
Може ли нещо по-конкретно - село или хотел, от който сте останали доволни newsm78
Спала съм в Кавала, хотел Галакси. Препоръчвам.

# 242
Здравейте има ли отзиви за Athena Pallas Village 5* Ситоня  Praynig Интересува ме всичко обстановка, има ли къде да се разхождаш наоколо, хубави кръчмички и т.н.
Хубав хотел, няма плаж. Лично за нас не е проблем. Районът е много екзотичен, нарича се Акти Елиа/маслиновия плаж/, но диво.
Няма развлечения. Има хубава таверна, върху  скала и морето ти се плиска в краката.

# 243
Проблемът ми е, че от стаите на х-л Мандраки, дори и от най-луксозните няма как да има гледка към морето, което е жалко, защото иначе хотелчето е сладурско. Преди години, когато момичетата тук ме зарибиха за този хотел, това не ми пречеше. Но в последно време тази проста гледка е една много успешна терапия за мен, която ме връща в равновесие след преумората ми от града. Басейни и барове не ме впечатляват.

aleina, Мандраки наистина е чудесен хотел, в близост до най-хубавите плажове, борови гори, но за съжаление е в равното и нямаше никаква гледка, дори от втория етаж.
Ако искаш погледни Киво хотел - разкошна нереална гледка, много ми хареса  Heart Eyes,
но пък баира дотам е доста стръмен  Mr. Green

# 244
  • София
Някой случайно да е бил на това местенце http://www.halkidiki.com/kalamaras/index.htm

# 245
  • София
Здравейте момичета.  Grinning Виждам вече много оживено се обсъжда лятното море. Ние сега сме на етап купуване на кола. След толкова премеждия миналата година колата съвсем се предаде. Сега напреден план това. Търсим си голяма да има място за много багаж за....дъъъълъг път.  Mr. Green Аз не съм се отказала от Лефкада и Кефалония. Само си чета и преживявам емоциите ви. Още малко и ще почне конкретното търсене.
Пожелавам всеки да си намери онова местенце, което ще му донесе едни незабравими моменти от лято 2014 и после дълго да разказва.  Hug

# 246
Здравейте,имам въпрос свързан с наемането на студио в Гърция директно от собствениците,но чрез интернет. Как става плащането на депозита,който изискват за резервацията и каква е гаранцията за нас ,че ще ни изпратят договор и ваучер? Възможно е да сте коментирали това ,ако е така ще се радвам на линк.Благодаря!

# 247
Здравейте,имам въпрос свързан с наемането на студио в Гърция директно от собствениците,но чрез интернет. Как става плащането на депозита,който изискват за резервацията и каква е гаранцията за нас ,че ще ни изпратят договор и ваучер? Възможно е да сте коментирали това ,ако е така ще се радвам на линк.Благодаря!

Плащането става както се уговорите. Обикновено искат по банкова сметка или чрез някоя платежна компания. Не съм чула да изпращат договор или ваучер.

# 248
Някой случайно да е бил на това местенце http://www.halkidiki.com/kalamaras/index.htm
Това място определено ми хареса и на мен , а най ми хареса предложението с чистенето на рибата. Някой няма ли да се включи с инфо!!!

# 249
  • София
Да,ще се радвам някои да сподели като условия как е,аз им писах мейл и се надявам да отговорят. Има в близост и едно по-луксозничко с апартаменти,но от там ми отговориха,че не приемат с кучета,така че ги отписах.

# 250
http://www.lagonisi-beach.gr/rates  ето това са цените на луксозното , направо режат глави !

# 251
  • Europe
aleina, Мандраки наистина е чудесен хотел, в близост до най-хубавите плажове, борови гори, но за съжаление е в равното и нямаше никаква гледка, дори от втория етаж.
Ако искаш погледни Киво хотел - разкошна нереална гледка, много ми хареса  Heart Eyes,
но пък баира дотам е доста стръмен  Mr. Green

Гледката е приказна, браво на хотелчето. Благодаря ти, ще го имам предвид. Ще продължавам обаче да търся нещо на първа линия, даже ако има и на 0 линия  Laughing Laughing Laughing.

Някой има ли инфо за ситуацията със/след земетресенията, които доскоро люляха Кефалоня и околностите?

Последна редакция: ср, 26 фев 2014, 17:11 от aleina

# 252
  • Europe
Някой питаше за водата на Закинтос през м.Май. Бях там мин. година от 1-6 май. Времето беше приказно и чудно за плаж. Все пак си е на нивото на Атина. В единия от дните водата беше чай, като през горещ летен ден. Децата се отвисяха с часове вътре. Но на другия ден обърна някакво течение и за жалост стана ледена. Голям късмет, но ето че се случва. Възможно е дни наред да е била топличка преди ние да отидем. Добре, че имаме снимки, защото тука някои хора после не ни вярваха, че сме се къпали.
Е, на мен не ми пука и точно на Наваджио се изкъпах в абсолютно ледена вода. Но въпреки това споменът, че плувах в тази зашеметяващо тюркоазена вода (като блажна боя) си струваше тръпката.   Даже беше голям майтап, тъй като един непознат младеж, който се навърташе около мен, като видя, че аз плувам се метна и той от кораба без да се замисля. За ужаса обаче, който е преживял не ми се мисли. Като ви казвам вода - лед, значи лед, там е ужасно дълбоко. Обачееееее младежа едва изтрая минута-две и вдървен и засрамен се изниза от водата. Голям куриоз беше  hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: ср, 26 фев 2014, 17:40 от aleina

# 253
  • Младост 4

Плащането става както се уговорите. Обикновено искат по банкова сметка или чрез някоя платежна компания. Не съм чула да изпращат договор или ваучер.

На нас са ни изпращали договор за наем на къща. При собственици единия път - холандка и втория - англичанка, нямаше проблем. Депозита го превеждахме по банков път на дадена ни сметка. Последния път, обаче (собственикът беше грък Simple Smile ), не ми хареса договора и не платих. ... Въпреки че мястото беше ФАНТАСТИЧНО!  Cry

# 254
  • София
Никога не сме имали договор предварително, за 7 години из Гърция. Пращали сме депозит и толкова. Нямало е проблеми. Два пъти даже и без депозит минахме. Веднъж пък се наложи да ни връщат депозита - също нямаше проблем, даже човекът пое таксата (става дума за Латура, до Вурвуру).

мама мерита, ''луксозното'' винаги си държи високи цени. Плажът Лагониси е много екзотичен, мястото е наистина хубаво. Имай превид само, че е м/у 2 селища - Ормос Панагиас и Вурвуру.
Ще ви трябва кола  Peace

Общи условия

Активация на акаунт