На море в Гърция 2014 - II

• 73 142
  • 738
  •   1
Отговори
# 375
  • No Line On The Horizon
танита, а къде бяхте миналата година на Ситония?

# 376
  • София
Аз за юнското море запазих в Йерисос отново,ще ви следя за впечатления през лятото и за септември ще измисля нещо друго вероятно. В Дионисос дори се заформя мини форумска среща за средата на юни  Grinning Обичам да повтарям местата, които са ми харесали, въпреки че животът няма да ми стигне да обиколя всичко, което съм си набелязала  Joy

# 377
Аз за юнското море запазих в Йерисос отново,ще ви следя за впечатления през лятото и за септември ще измисля нещо друго вероятно. В Дионисос дори се заформя мини форумска среща за средата на юни  Grinning Обичам да повтарям местата, които са ми харесали, въпреки че животът няма да ми стигне да обиколя всичко, което съм си набелязала  Joy

Направо ни изкушаваш с Дионисос:) И на нас ни хареса много. Ама вече сме решили, че ще експериментираме с Лефкада началото на юни, дано само там не се срещнем с белите мечки и моржовете, че гледах, че миналата година по същото време морската вода е била 20 градуса, което си е страшничко...

# 378
  • София
Направо те чакаме  Grinning, вече нямам търпение за юнското море. Ние обмисляхме Тасос, но всеки юни сме там, тази година Йерисос събра доста точки, благодарение на твоята реклама,Ели  bouquet стана предпочитано местенце за нас и приятелите ни . Wink)) Много, много ти благодаря Wink))

# 379
Здравейте на всички!

За лятната почивка и ние мислим да е юни, но още не сме мисли за място, иска ми се да е Санторини, моля, ако някой от ходилите там може да препоръча агенция или хотел, да помага  Simple Smile .

За Гергьовден обаче се колебаем между Тасос и Халкидики  newsm78

# 380
Много се радвам, че и аз съм била полезна с нещо. В тази тема научих толкова много неща за Гърция и красотите и благодарение на вас. Пожелавам на всички ви незабравими летни спомени, които да ни топлят в хладните зимни вечери като тази.

# 381
  • София
И аз тук да се запиша, ние направихме резервация за Турция 1-5 май, НО края на юни началото на юли мисля да скочим до Сарти за седмица поне и ако ме огрее и после през септемврийски празници пак да скочим  Praynig

# 382
  • София
Здравейте, след години на плажуване по Халкидики, тази година сме се насочили към Закинтос - в началото на юли. Ще пътуваме с кола, с преспиване в Делфи (засега така го мислим), за да видим и този исторически район.

Въпросът ми е към "колегите", които ще пътуват към Закинтос - кой хотел избрахте, че така като нямам впечатления, ми е много трудно да се ориентирам...

# 383
queenmabb когато ние пътувахме с кола до Занте, агенцията чрез която си резервирахме нощувките ни препоръча другия път - западния по магистралата до Йоанина и после на юг покрай западното крайбрежие и по мосто Рио-Антирио. Мога да кажа, че изобщо не съжалявам за маршрута тогава, видяхме приказни местенца, спахме на отиване в Превеза, на връщане в Йоанина и съжалих и на двете места, че имаме само по една нощувка, но мисълта ми беше за преспиването по пътя - нищо не бяхме резервирали и в двете посоки, намясто спирахме и си харесвахме хотел, винаги имаше свободни места. Приятно планиране на пътешествието до това страхотно място  Peace

# 384
Подкрепям за пътя - по-лек, по-приятен и не на последно място - спестяват се доста пари от магистрални такси, които тази зима отново се вдигнаха по трасето за Атина, а на Егнатия одос са символични.
Няма лошо и Делфи да се види, но поне в едната посока направете както съветва Wildgirl.

# 385
  • София
Благодаря ви за съветите за пътуването до Закинтос, но моля ви, споделете и за хотел или вили, студиа на самия остров, къде да отседнем (не обичаме ол инклузивите...)

# 386
танита, а къде бяхте миналата година на Ситония?
Бяхме отседнали в студио във Вурвуру на много прилична цена - втората седмица на Септември. От картата на Вурвуру на първа страница много лесно можеш да разгледаш кое къде е, и да му видиш страничката, както й плажовете наоколо. Аз по нея си бях набелязала по 1 плаж за всеки ден и ги минахме всичките набелязани. Много ми хареса, но все пак ни беше за пръв път, и може да съм се впечатлявала повече Laughing
Хранехме се основно по таверните във Вурвуру, така че цялато кухненско оборудване ми беше малко излишно, но беше гот да си направим сандвичи и кафе и да закусваме на тераската. Единствено като недостатък мога да отбележа, че много хубави студиа на Вурвуру нямат комарни мрежи, а предлагат някакви машинки с течност, които аз избягвам. Та избора ми на студио беше ограничен от това:)

# 387
Благодаря ви за съветите за пътуването до Закинтос, но моля ви, споделете и за хотел или вили, студиа на самия остров, къде да отседнем (не обичаме ол инклузивите...)
Е аз ако пак споделя ще ме заподозрат в скрита реклама и ще ме изхвърлят от темата   Joy

# 388
  • София
mistery, това не е вярно. Тук винаги подробно споделяме за хотели, цени, обслужване и т.н.
Това е една от идеите на темата, никой няма да те изхвърли  Peace

# 389
Таис, така е, напълно съм съгласна с теб, но само преди шест страници Moareyn поиска да споделим място на Закинтос, на което сме били и сме останали доволни и аз го направих! Peace
И за да не се включвам така без нищо, да споделя, че и аз участвам във форумската среща в Dionysus apartments заедно с tyntyrymyntyry  Joy

Общи условия

Активация на акаунт