Украйна!

• 242 730
  • 5 641
  •   1
Отговори
# 4 785
То щот България 7 години в ЕС направо рай стана.

да ти кажа много по-добре е - Русия не успя да ни натовари с Белене ( там заминаха ''само'' няколко милиарда , но щяха да са много повече ) , ЕС ги плесна през ръцете за Южен Поток ( и там спестени няколко милиарда ) ,  опитът за срив на банковата система бе неуспешен - всичко това нямаше да се случи , ако не бяхме в ЕС , огромни загуби за държавата бяха спестени , ако някой не е оценил какво е ЕС за нас , сега е моментът ...

# 4 786
  • София
Всички, които са се откъснали от "любящата" прегръдка на Русия живеят по - добре. Справка: прибалтийските републики, Полша, Чехия, дори Румъния /в последните години все по - решително антируски настроена и с все по - високи показатели/. Това са ФАКТИ. Тези, които са приближени на Кремъл са зле, например Белорус или Молдова.
Стига с тези приказки за малки деца и за червени бабички. България не може да се отърве от руската зависимост и затова изостава, но това НЕ Е ПРЕДМЕТ НА ТЕМАТА.

# 4 787
То щот България 7 години в ЕС направо рай стана.

да ти кажа много по-добре е - Русия не успя да ни натовари с Белене ( там заминаха ''само'' няколко милиарда , но щяха да са много повече ) , ЕС ги плесна през ръцете за Южен Поток ( и там спестени няколко милиарда ) ,  опитът за срив на банковата система бе неуспешен - всичко това нямаше да се случи , ако не бяхме в ЕС , огромни загуби за държавата бяха спестени , ако някой не е оценил какво е ЕС за нас , сега е моментът ...

А какво да кажеш за това, че синчето наа на Байдън е в борда на Украинската ГПМ? Не видях руснаците в борда на КТБ, само родните величията.

ЮП пречи точно на украинската ГПМ , така че пробвай се още веднъж.

# 4 788
Да, но и самата Русия живее по-добре от тогава. По-добре от Прибалтика, Полша и най-вече Румъния и България. Испания, Италия, Англия са заляти от руснаци. От руски пари! Къда са парите на Полша и Прибалтика?
За ЮП още не е сложена точка. Австрийците се оказаха много по умни. И да не е през България ще му намерят транзита, не ги мисли.

Последна редакция: чт, 24 юли 2014, 21:23 от _silence_

# 4 789
Всички, които са се откъснали от "любящата" прегръдка на Русия живеят по - добре. Справка: прибалтийските републики, Полша, Чехия, дори Румъния /в последните години все по - решително антируски настроена и с все по - високи показатели/. Това са ФАКТИ. Тези, които са приближени на Кремъл са зле, например Белорус или Молдова.
Стига с тези приказки за малки деца и за червени бабички. България не може да се отърве от руската зависимост и затова изостава, но това НЕ Е ПРЕДМЕТ НА ТЕМАТА.

Молдова не е ли вече с ЕС? Нали са подписали и те асоциацията? Защо ли тогава не са добре?
 Прибалтика  нека и тя да цъфти, само че и тя е завързана на руски пазар.
 http://www.yaplakal.com/forum2/topic859767.html?hl=%EF%F0%EE%E8% … E+%F8%EF%F0%EE%F2

# 4 790
  • София
Какви са основанията ти да твърдиш, че в Русия живеят по - добре? Явно твоите лични представи и усещания, което е безкрайно несериозно.
Не съм чула Молдова да е в ЕС. Несериозно е да се очаква, че с един поглед към ЕС всичко може да се оправи като с магическа пръчка.
В края на краищата всеки народ има право на самоопределение. "Любящата" Русия изпуска все повече страни от орбитата си и трябва да се примири. Нека да страдат под западноевропейско робство, какво ви пука? А ако на някого не му харесва в ЕС има един хубав израз ЧЕМОДАН - ВОКЗАЛ - МОСКВА! Като гледам обаче никой от пишещите не е заявил подобни намерения...Или бъркам? Може би планирате да заживеете в Русия?

# 4 791
Какви са основанията ти да твърдиш, че в Русия живеят по - добре? Явно твоите лични представи и усещания, което е безкрайно несериозно.
Не съм чула Молдова да е в ЕС. Несериозно е да се очаква, че с един поглед към ЕС всичко може да се оправи като с магическа пръчка.
В края на краищата всеки народ има право на самоопределение. "Любящата" Русия изпуска все повече страни от орбитата си и трябва да се примири. Нека да страдат под западноевропейско робство, какво ви пука? А ако на някого не му харесва в ЕС има един хубав израз ЧЕМОДАН - ВОКЗАЛ - МОСКВА! Като гледам обаче никой от пишещите не е заявил подобни намерения...Или бъркам? Може би планирате да заживеете в Русия?

О, стари лозунги))) нямаш какво да кажеш.
 Ако не знаеш за асоциацията на Молдова, потърси - гугъла е за всички! Обърни внимание на думата "асоциация". 
 всеки народ наистина има право на самоопределение. но след като се самоопределил, няма как да разчита, че някакъв друг народ ще го храни. Няма значение дали ще бъде Русия, Германия или САЩ.

Защо не коментираш и ти  линкове към ютуба? Или поне оставката на украинското правителство?

# 4 792
Основанията ми са от "първа ръка". Плюс това виждам руските туристи всеки ден. Най-скъпите, луксозни коли са с руски номера, магазини, ресторанти... всеки може да го потвърди. Европа е залята от руски туристи и от руски пари. Няма Прибалтика, няма Полша. Има безброй предавания по испанската тв за руснаците в Европа. Най-скъпите къщи, яхти са за тях. Какво повече да ти кажа?

# 4 793
  • София
Нито имам желание да гледам линковете ти, нито се чувствам компетентна да коментирам оставката на украинското правителство.
Зная за асоциирането на Молдова към ЕС, трогната съм от обясненияти за Гугъл, направо не подозирах, че имало такива неща, добре че един искрено загрижен русофил и путинофил /може би?/ се намери да ме открехне. Ама те руските души са добри и загрижени за съседите си. Вечно ти обгрижват, наставляват, "освобождават"!
Един музикален поздрав за освободителите!
https://www.youtube.com/watch?v=dA_otPH1RuY

# 4 794
Нито имам желание да гледам линковете ти, нито се чувствам компетентна да коментирам оставката на украинското правителство.
Зная за асоциирането на Молдова към ЕС, трогната съм от обясненияти за Гугъл, направо не подозирах, че имало такива неща, добре че един искрено загрижен русофил и путинофил /може би?/ се намери да ме открехне. Ама те руските души са добри и загрижени за съседите си. Вечно ти обгрижват, наставляват, "освобождават"!

Защо не искаш? нямаш какво да кажеш)))
 Един поздрав и за теб

https://www.youtube.com/watch?v=1mTrtTQcY_w

# 4 795
Хехе. Колко хора тук на първо място се определят, като евпорейци, а забравят, че преди всичко са българи!

# 4 796
Може да нямат пари да си платят тока, но важното е, че могат да пътуват свободно из Европа. Явно руснаците нямат тази възможност.

# 4 797
  • София

Защо не искаш? нямаш какво да кажеш)))
 Един поздрав и за теб

https://www.youtube.com/watch?v=1mTrtTQcY_w
Не е честно, аз те поздравих с музикално парче, поздравът ти не струва!
Обясних ти, че не следя украинския партиен живот, слабо ме засяга, затова не мога да коментирам оставката на правителството.
И тъй като разговорът доста изпростя,аз смятам да се оттегля. Ще потърся снимки на богатите руснаци и техните яхти и ще поплача от мъка, защото сме загърбили Русия и сме пропуснали възможността да имаме и ние такива неща.

# 4 798
Сравнявай се със средностатистическия гражданин от ЕС и си представяй кога ще имаш неговите неща. Да, пак Русия ще ни е виновна.

# 4 799
Ти и без това плачеш, но не искаш да си признаеш. Mr. Green
Щом не те интересува, защо се стараеш? Злоба?
Е няма швейцарци и немци в България. И 100 години да чакаш, това е.

Общи условия

Активация на акаунт