Украйна!

• 242 772
  • 5 641
  •   1
Отговори
# 4 770
не знам как украинците  наричат руснаците , такави думи не съм чела
но във всички сводки на Стрелцов украинците се наричат с думата Укры ...

Мисля че само тъпите не разбраха че този акаунт не е на Срелков. Той няма регистрация вконтакте и го е заявявал многократно . Стрелков е популярен и много хора по мрежи и форуми пишат от негово име , в повечето случаи злонамерено.
http://novostimira.net/politic/48448-igor_strelkov_ofitsialno_za … soglasovival.html
https://www.youtube.com/watch?v=JZ-EruxnnDU

Укры е митична раса , на 140 000 години ,която е в основата на човешката цивилизация , чиито наследници са украинците , според техните нацисти (укропи) . Всички фашисти претендират за расова изключителност.

# 4 771
лично негов не е , но все пак се списва от хора близо до него,
от всичките им медии , не само от този блог си личи,  презрението и неприязънта към доскорошните им братя , дръзнали да скъсат оковите , просто не мога да повярвам понякога ..

един виц по темата -
Германец към Адолф :
 ''Шефе, сънувах кошмар. Украйна и Русия воюват,
 а Германия ги помирява."

# 4 772
v=JZ-EruxnnDU]https://www.youtube.com/watch?v=JZ-EruxnnDU[/url]

Укры е митична раса , на 140 000 години ,която е в основата на човешката цивилизация , чиито наследници са украинците , според техните нацисти (укропи) . Всички фашисти претендират за расова изключителност.

Много бързо си го написал, аз го пазех за следващите въпроси  Wink

по принцип, ако някой иска, може да потърси "древние укры" в гугъла. така че няма за какво да се обиждат. Чубака е дал картинката от украински учебник на историята

# 4 773
лично негов не е , но все пак се списва от хора близо до него,
от всичките им медии , не само от този блог си личи,  презрението и неприязънта към доскорошните им братя , дръзнали да скъсат оковите , просто не мога да повярвам понякога ..

един виц по темата -
Германец към Адолф :
 ''Шефе, сънувах кошмар. Украйна и Русия воюват,
 а Германия ги помирява."

дадох ти линкове към ютуба  Grinning Това нищо не значи, нали?  Вица не е добър, Германия не ги помирява, иска си пазара.. Нищо лично, само бизнес  Grinning

# 4 774
не ме интересуват тия линкове , няма да кликам ,
все съм си мислела , че се обичат , преди това си мислех , че са едно и също ( като половината българи ) , а то какво излезе ...
логично е всъщност - някой да тъпче една държава сто години и да ги държи вързани за себе си , няма да горят от любов по него , просто бяхме имаше други митове ...

# 4 775
не ме интересуват тия линкове , няма да кликам ,
все съм си мислела , че се обичат , преди това си мислех , че са едно и също ( като половината българи ) , а то какво излезе ...
логично е всъщност - някой да тъпче една държава сто години и да ги държи вързани за себе си , няма да горят от любов по него , просто бяхме имаше други митове ...

А ти кликни. И руснаци са мислили, че украинците са им братя. Но сгрешиха. Някои от видеата са на повече от една година.  Изкупуваха им продукцията, повече от 5 милиона украинц.и са на губерт в Русия, а след това - ето ви, на бесило и ще ви колим.
 Мисля, че си кликнала все пак, просто не ти се изнася поне веднъж да напишеш истина.

# 4 776
украинците са със 100 евро заплата ,
100 години под руския ботуш - 100 евро заплата , то в Албания е повече ,
нека да са 100 години покрай германците , да видим как ще е ,
в Европа границите паднаха , всеки може да се засели , където пожелае ,
но братските държави воюват до смърт ...

# 4 777

оооооо, вече са станали братски държави? Значи все пак има прогрес.
 Русия е наляла повече от 250 млрд долара в икономиката на Украйна.  За това все още имаха социални програми, например детските им са невероятни за България. били са невероятни. Политиците крадяха като невидяли .  Всичките до един!
 И покрай това са обяснявали, че украинците живеят бедно заради Русия. Например Юля Тимошенко подписа крайно неизгоден договор за газ - защо нищо не казваш за нея?

Кажи моля, дали си готова да им купуваш продукцията за да не могат българските фермери да продадат своята? Просто ей така, дали ще подпомагаме Украйна за сметката на България?

# 4 778
Кажи, кажи и за българските заплати и пенсии. Само знам, че всеки средностатичстически руснак може да си позволи почивка в Испания. Пълно е. Аз живея близо до морето и дори менюто във всеки бар и ресторант е на руски. Да не говорим за пари. Sunglasses

# 4 779
виж , ти нали направи тема за Русия , не превръщай всяка една друга в такава Stop , за бг пенсии и заплати - също си има теми ...

Русия има газ и петрол , които продава , а Украйна няма, тях какво ги грее газта на руснаците !?
тя покрай Русия няма никакъв шанс , ама никакъв , както виждаме и е нормално да иска да се откъсне , днес чета , че са забранили и комунистическата партия , много са насъбрали ...

# 4 780
виж , ти нали направи тема за Русия , не превръщай всяка една друга в такава Stop , за бг пенсии и заплати - също си има теми ...

Русия има газ и петрол , които продава , а Украйна няма, тях какво ги грее газта на руснаците !?
тя покрай Русия няма никакъв шанс , ама никакъв , както виждаме и е нормално да иска да се откъсне , днес чета , че са забранили и комунистическата партия , много са насъбрали ...

Толкова са насъбрали, че и сегашното правителство подаде оставката, горките.... Пари нЕма - действайте. За поредния път са показали, че не могат да бъдат самостоятелни, все някой трябва да налива парите в тяхната закъсала страна. Русия вече не дава, ЕС и САЩ - не искат да дават, те не се водят от обещания. Великите и древни, прародителите на цивилизация не могат да се оправят самите. Мъка

# 4 781
 и при нас е същото - половин век под руски ботуш , трудно никне трева , а при тях е един век ...

# 4 782
Оставката на Яценюк - http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1300940
"...Той заяви, че е недопустимо парламентът да не одобри законопроектите, насочени към социалната помощ за украинската армия, милицията, учителите, а също да отхвърли законопроекта, разрешаващ на правителството да продаде на САЩ и ЕС до 40% от газопреносната система на страната."

Къде било заровено кучето!

# 4 783
и при нас е същото - половин век под руски ботуш , трудно никне трева , а при тях е един век ...

не се предаваш, браво  Grinning  сега няма руски ботуш, вече 23 години всички са самостоятелни и независими.

но не си ми отговорила на нито един въпрос.... Защо ли?
 Въпросът е риторически, отговора го знам. Така че недей да се стараеш.

# 4 784
То щот България 7 години в ЕС направо рай стана.

Общи условия

Активация на акаунт