Украйна!

• 242 650
  • 5 641
  •   1
Отговори
# 5 295
  • София
Не си представях, че може да има такива варвари в днешно време.
Варвари! Такава омраза струи от тази Украйна, че направо ми се повдига.
Ужас! Съобщиха, че са убивани по 36 човека на ден!!! Варвари, варвари!
Никакъв ЕС, никакво НАТО за такива варвари!

# 5 296
  • София
Аз пък друго не мога да разбера-какво се очаква от украинците, защитници на присъединяването към ЕС, че ще дойде един голям чичко и ще обикаля от врата на врата и ще раздава едни торби с пари и ако не вземеш-ще бие! Моля те, Наталия, обясни ми виждането си за ЕС?!?

# 5 297
Струва ми се доста сложно всичко.

Simple Smile

# 5 298
  • София
Моля те, Наталия, обясни ми виждането си за ЕС?!?

Не знам за Наталия, но аз съм абсолютно против тези варвари да бъдат допуснати в ЕС и следователно да се разхождат свободно из Родината ми и да идват да живеят тук! Тези хора са варвари, не ги искам тук!

# 5 299
Виц.
Порошенко на Обама: "Дай някой милион"
Обама на Порошенко: "Ок, но ми направи св.рка."
Порошенко: "Добре, но се качи на стола"
Обама: "Зашо?"
Порошенко: "Защото украинец не пада на колене."

# 5 300
Няма да идват, не се самонавивайте за глупости.
Те ще подписват асоциация, разлика за пътуването им в Европа почти няма да има.
За приемане не става и дума, казаха им в прав текст, че в близките 10год. едва ли ще се случи.

# 5 301
  • София
За приемане не става и дума, казаха им в прав текст, че в близките 10год. едва ли ще се случи.

Ето това исках да чуя. Благодаря!
Освен да им пожелая "приятно самоизбиване"...Варвари, варвари!!! Sick

# 5 302

Не знам за Наталия, но аз съм абсолютно против тези варвари да бъдат допуснати в ЕС и следователно да се разхождат свободно из Родината ми и да идват да живеят тук! Тези хора са варвари, не ги искам тук!
Не викай Наталия, ще ти извади филмов материял с погребенията, като преди това ще ти ги покаже с децата им. Нищо човешко. Sick

# 5 303
Освен това личното ми мнение за "конфликта" е малко по-нетрадиционно от общоприетите полюси - "независима Украйна с-у агресора Русия" и "добре, че е Русия, за да ги спаси тез' украинци".
И какво е все пак личното ти мнение?
Кое според тебе не е истина в "независима Украйна с-у агресора Русия"?

Не изкривявай въпроса. Казах угоден. Т.е. този, който ще поддържи западна Украина, няма бъде признат от източната. Защо едните са с повече права от другите? Ти искаш, прав ти път, тогава да се разделим. Или тези от изток нямат право, както каза пък друга украинка.  Думите и бяха " че кой ще ги слуша". А приятелката ми и каза "ами ето ти сама си отговори на всички въпроси"
Ами явно няма или я има само в техните глави единна Украина.
Искаш да кажеш, че единна Украйна може да има само когато си изберат президент с 99,9% ли?
А какви права повече от другите имат едните?

# 5 304
  • София
Интересно защо Нафтогаз изведнъж реши, че е надвзел пари от Газпром и неистово се мъчи да му ги върне . Или каква част от зърнената реколта е изнесена в чужбина и каква част е оставена за попълване зърненият баланс на Украйна. И последно защо точно когато  канцлера Меркел беше в Киев , вицеканцлера се изказа за федерализация на Украйна.

# 5 305
Голямата трагедия на Украйна е, че страната не върви към някаква промяна ....  само с желание да се сключи асоциация с ЕС нищо няма да се промени.
Нищичко не се промени от февруари насам, нито лустрация, нито нови лица, нито нов изборен закон, нищичко освен, че забраниха КП (голям праз, те избирателите им са си налице), приеха закон за санкции срещу Русия и възможност да продадат част от газопреностната си система.
Днес с изумление разбрах, че партиите участват в изборите със закрити листи,
Обединението на Европа е политическо решение. Войната създаде изключително благоприятни условия за промяна . Сега украинците имат златен шанс да променят законите и управленческите структури работещи от времето на застоя.  Нека да изчакаме НОВИЯТ парламент и неговите решения.  Ако поемат по грузинският път на радикални реформи ще е отлично, но ако поемат по българският ....

Украинците не могат да си позволят руският лукс на "хибридна"  политическа система и икономика, защото нямат приходи от износ на енергоносители. За да разберем икономическото състояние на Украйна нека си представим Русия без приходите от нефт и газ, съставляващи 50% от бюджета, плюс разходите по  закупуване на същите. Просто Украйна няма друг избор освен ПРОМЯНА.

когато  канцлера Меркел беше в Киев , вицеканцлера се изказа за федерализация на Украйна.
Меркел относно федерализацията на Украйна
http://inforesist.org/merkel-obyasnila-ukraincam-chto-podrazumev … d-federalizaciej/
..................................................................

Още за руските лъжи в СМИ:
http://censor.net.ua/photo_news/293705/razoblachenie_lji_pervogo … alchika_videofoto

Последна редакция: ср, 27 авг 2014, 09:00 от plamenhk

# 5 306
  • София

Не викай Наталия, ще ти извади филмов материял с погребенията, като преди това ще ти ги покаже с децата им. Нищо човешко. Sick
Peace

# 5 307
  • Galaxy 13197853088
Промяна? Украинците си живееха в държава управлявана от
олигарси. И ще продължат да си живеят в такава. Защото си
принцип който не може да бъде нарушен. Ще  се сменят там
разни имена, но за масата живота няма  да се промени много
. Е, да може след 10 г-15 г да пътуват свободно,може да са и
в ЕС, но за масата нищо няма да се промени.

# 5 308
Ще  се сменят там разни имена, но за масата живота няма  да се промени много . Е, да може след 10 г-15 г да пътуват свободно,може да са и в ЕС, но за масата нищо няма да се промени.
E, тогава значи са избрали българският път а не грузинският. Той и резултата ще се види така като се вижда нарастващата разлика в жизненото равнище и качеството на живота между България и Вишеградската четворка.
Затова и всеки народ си заслужава правителството а като следствие и участта.

# 5 309
  • София
http://www.google.bg/publicdata/explore?ds=d5bncppjof8f9_&ct … =bg&ind=false

малко за правилният път на развитие.  Грузия с правилният път е на предпоследно място само пред Молдова, а автократичните Беларус и Азербайджан са отличници.

Общи условия

Активация на акаунт