Украйна!

• 241 835
  • 5 641
  •   1
Отговори
# 5 520
Единствената разлика между шотландците и хората от Донбас е че засега още никой не обявил шотландците са колоради или торни бръмбари и не е започнал да ги избива .
То и в Донбас никой никого не избиваше преди братска Русия да се захване да ги освобождава. За щастие на шотландците, те са далече от въпросната страна, та няма как да получат такъв вид защита.

# 5 521
# 5 522
Единствената разлика между шотландците и хората от Донбас е че засега още никой не обявил шотландците са колоради или торни бръмбари и не е започнал да ги избива .
То и в Донбас никой никого не избиваше преди братска Русия да се захване да ги освобождава. За щастие на шотландците, те са далече от въпросната страна, та няма как да получат такъв вид защита.
За съседите незнам. Но има един "октопод" доста далеч при това...
Т.е. намесата на братска Русия е достатъчен повод да се избива мирно население. Както каза една жена... "казват, получаваме, за това, че сме гласували на референдума". ooooh!

# 5 523
  • Русе
  За съжаление оставам с впечатление, че мирното население се избива независимо за кого е гласувало, поравно и от "братската" и от "родната". Айде сега да не пренебрегнем никого.

# 5 524
Нека впечатленията и жертвите са сведени до минимум. Информационната войана е силна.
Това, което за едните е право, за други е приговор за смърт. Не е справедливо. Унищожава се проруско население и ви се вижда "нормално".
Ако се разровиш в историята "родна" е доста странно понятие... По родна от Русия...

# 5 525
  • Русе
   Никоя война не е нормална. И никоя от страните не е невинна. Или теб те вълнуват само проруските жертви.

# 5 526
  Никоя война не е нормална. И никоя от страните не е невинна. Или теб те вълнуват само проруските жертви.
Одесса, Донбас... Ужас. Теб кои жертви те вълнуват? Мен лично и от двете страни. Киевская русь... Не мога да отделя едните от другите.

# 5 527
  • Русе

Теб кои жертви те вълнуват?
   Всяка жертва дадена в ненужна война.

# 5 528

Теб кои жертви те вълнуват?
   Всяка жертва дадена в ненужна война.
За Америка е сомодоказване, за Русия защита на интереси и граници.

# 5 529
  • Русе
    Русия, по добре да се погрижи за това, което става в границите и. Доста руснаци хич не одобряват политиката на собствената си страна. Изненадва ли те.

# 5 530
   Русия, по добре да се погрижи за това, което става в границите и. Доста руснаци хич не одобряват политиката на собствената си страна. Изненадва ли те.
Говориш празни приказки. Ти одобряваш ли политиката на България? Аз имам роднини, да одобряват.
Ако Америка се грижеше за това, което е в границите и нямаше да има много войни по света.

# 5 531
  • На земята, която е всъщност звезда.
A това одобряват ли твоите роднини:

http://tengrinews.kz/internet/putin-mojet-otklyuchit-rossiyu-ot-interneta-262041/

# 5 532
Нека, една шеста част от сушата... Laughing
Вече ще се стреляме не в краката, в ...
Русия е самодостатъчна да изхрани 700 милиона население, времето ще покаже.

# 5 533
  • На земята, която е всъщност звезда.
Нека, една шеста част от сушата... Laughing
Вече ще се стреляме не в краката, в ...
Русия е самодостатъчна да изхрани 700 милиона население, времето ще покаже.

Коментар под статията: Ты как в том анекдоте: "Завтра будем вас вешать!" - "А веревку свою приносить?"

Разбира се, лесно се казва "Нека", когато живееш далеч от така хвалената от теб страна, мда...

# 5 534
Ако Русия снижи цената за газа на 200+– долара пак ще печели, но ще обезсмисли шистовия газ.
Имам роднини в хвалената от мен страна.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт