ЛЮБИТЕЛИ НА КУЧЕТА - 47 тема

• 47 990
  • 753
  •   1
Отговори
# 90
Сладък Беро  Hug, сресан и заинтригуван от новото другарче!
Марта в края на краищата дългото е ловец, така че до някъде е оправдан  Mr. Green! Чара също много се впечатлява от пернати, съпруга е на мнение, че е ловно куче  hahaha

# 91
  • Пловдив
Малко Сладко Коте аз имам такъв повод от Лидл.Точно преди нова година ме изостави,не се прибра обратно въжето.Представих гаранцията в Лидл и след месец получих нов,директно от Германия.Новия е даже с бонус,контейнерче за торбички за акита,закрепено отгоре.Доволна съм Peace

# 92
Маша, те го решат всеки ден. Обожават го, казах ви.

Коте, как разхождаш хъскитата на разтегателен повод? Дори не мога да си го представя, особено при българските условия, където бащи плашат децата си с йоркита...

# 93
Joy Марта, представих си ви с Дългото на повод - тсй тича, а ти след него се носиш за повода и бух във водата на водни ски  Wink
Анчето, в общи линии правилни са ти представите. Grinning
Марта в края на краищата дългото е ловец, така че до някъде е оправдан  Mr. Green!
Машка, душка, Дългото не е подушвал лов, но то си му е вродено, права си. Патиците обаче са тренирани. Това езеро е събрало само пернати шампиони по бързо реагиране. Whistling
Ах, Марта, толкова си мила! Благодаря ти от сърце!
С удоволствие ще споделям снимки, които новото семейство на Беро ми праща.
Hug Simple Smile
За повода - Дългото в момента е с такъв от предишната "партида" на Лидл. Изкара стресовия период на ЧНГ с пиратките и дърпането. Сега му купих резервен. Но той все пак тежи до 10 дакелски кг. Затова за него е ок. Фейче, на флекса, за който говорим, има стоп-бутон. Когато е застопорен, флексът може да се използва спокойно като къс повод. Издържа 35 кг теглителна сила. Съвсем спокойно може да бъде използван за сериозни като размери и мощ кучета. Peace

Последна редакция: пн, 24 фев 2014, 20:02 от marta1

# 94
И ние имаме такъв повод, доволна съм от него, здрав е още при това джасане на Сара чак ми е чудно как не се е счупил още Simple Smile оказа се издръжлив доста.

# 95
Страхотен Беро

# 96
  • София
Маша, те го решат всеки ден. Обожават го, казах ви.

Коте, как разхождаш хъскитата на разтегателен повод? Дори не мога да си го представя, особено при българските условия, където бащи плашат децата си с йоркита...
Разхождам си ги както обикновено Simple Smile Имаме не един и два изядени такива зад гърба си. Бащата на Лили също се разхожда с такъв повод, както и полусестра й. Много е удобен - не е нужно и ти да се вреш в шубраците и храсталаците, а само кучо Peace
И разбира се, избягваме разните 'загрижени' родители. Макар че на предното място, където живеехме, мога да похваля родителите - при топло време, когато децата са навън, покажехме ли се с Бела, веднага й се нахвърляха всички дечурлига да я галят. Никога не сме имали проблеми там, децата сами идваха при нас, не ние при тях.
Беро е много готин Simple Smile

# 97
  • на морето

Мечо  продължава да ухажва Лора .... Laughing Laughing И мене , де ...  LaughingСтава едно много нежно и гушливо момче .Не ми достигат ръце да го щракна как ми гушка ръката , лягайки до нас с Лора и полагайки глава на възглавницата ...Глезанчо ....

Добре дошли на всички нови кученца и техните мами ! Mr. Green

Феичка , винаги си добре дошла !  Hug Hug Hug
Скрит текст:
Слаба ми е фантазията да си представя ,как бих понесла такава ситуация ...Просто не знам .... Сега , в кръга на шегата :  Peace Hug пак е  малкия дявол - мъж се " сменя ", ама дете -не може ! Wink Laughing Mr. Green
 Слава Богу , че не ми се налага / налагало да решавам подобна на твоята дилема .Не мога да си представя дори как си се чувствала / се чувстваш . 

Помолиха ме да запитам - добър лекар / клиника за района на Габрово или Севлиево . Предварително Благодаря !

# 98
asha, голяма хармония цари между тях, прекрасни са!  Heart

Ето още една снимка от нас:

http://prikachi.com/images.php?images/25/7100025I.jpg  Heart Eyes

# 99
Както винаги снимките ви са прекрасни.Имате страхотни кучета.
След малко закарваме Брук на кастрация,стискайте палци всичко да мине нормално.

# 100
Прекрасни животинки!  Heart Eyes

vivi75 Стискаме палци  Praynig

# 101
Както винаги снимките ви са прекрасни.Имате страхотни кучета.
След малко закарваме Брук на кастрация,стискайте палци всичко да мине нормално.
Не се притеснявай, всичко ще е ок с Брук, пиши как е понесла упойката.Стискам палци Praynig Hug

# 102
Честит рожден ден на Джемма!newsm51
Много здраве, много любов и много късмет! Hug newsm59 newsm38

# 103
  • София
Много хубави снимки Simple Smile
Lindie с тоя поглед е върха просто Simple Smile
vivi75 не се притеснявай, всичко ще е наред Simple Smile

# 104
Честит рожден ден на Джемма!
Вече сме си у дома.Не е много адекватна,но е добре.Цялата се тресе от студ,раната леко сълзи,но било нормално.Утре ще я водим пак да я види вета и да махне абоката.

Общи условия

Активация на акаунт