ЛЮБИТЕЛИ НА КУЧЕТА - 47 тема

• 48 021
  • 753
  •   1
Отговори
# 600
  • София

И аз досега се опитвах да си го представя  Crazy

Yolli Iwanowa,  от колко време е при вас?
Освен бутилката можеш да му сложиш и тик-такащ часовник в легълцето, ще го успокоява доста.

Последна редакция: пт, 07 мар 2014, 10:46 от -=Деси=-

# 601
  • София

И аз досега се опитвах да си го представя  Crazy

Yolli Iwanowa,  от колко време е при вас?
Освен бутилката можеш да му сложиш и тик-такащ часовник в легълцето, ще го успокоява доста.

Или термофор, защото задържа по дълго топлината.

# 602
Охх мамино сладко пумпалче.. Heart Eyes, миличкото .. търси мама явно, затова му ехубаво да се гуши. Yolli, виж мила важното е да го обичаш с цялото си сърце, нищо, че ще не ти ясно колко ще е космато или че ние не можем да си представим комбинацията от породите на родителите  Hug Hug Hug! Няма значение как иглежда, нали и то душичка има милинкото! Знаеш ли моето момиче имаше бебчета това лято, които сравнително големички отидоха при новите си стопани. Едното ми момиченце-бебе я взеха на почти 4 месеца и стопанката и каза, че цяла вече е тъгувала, най-вероятно за мама и другите кученца, а какво остава за твоето мишленце на на 35 дена..

Последна редакция: пт, 07 мар 2014, 11:26 от Маша от долината

# 603
  • София
Естествено, че най-важното е да е здраво бебето и да се обичате.
Маша, аз за родителите попитах заради несъответствието в размера.

# 604
Естествено, че най-важното е да е здраво бебето и да се обичате.
Маша, аз за родителите попитах заради несъответствието в размера.
Да, то и на мен ми стана странно, но важно е да е здравичко и гледано с обич  Hug

# 605

Мишето като ми го дадоха ми казаха, че е взело едно хапче за глисти и днес ще взема още едно. Пак ли трябва да се обезпаразити при ветеринар или остава само външно обезпаразитяване? Ръмжи насън и хапе  Joy

# 606

Мишето като ми го дадоха ми казаха, че е взело едно хапче за глисти и днес ще взема още едно. Пак ли трябва да се обезпаразити при ветеринар или остава само външно обезпаразитяване? Ръмжи насън и хапе  Joy
Милото то....много сладко спинка. Да ти е живо и здраво! Ще видиш като се окопити какви бели ще прави, няма да го познаеш. За паразитите следвай схемата на вета, ако ти е дал такава. Но ако изака глисти след обезпаразитяването, трябва в някакъв по-кратък период да се обезпаразити вътрешно пак. И докато има глисти да не слагате ваксина.

# 607
  • София
Леле колко е сладко.  Heart Eyes

# 608
Мопсито задължително не трябва да се подстригва особено с проблем без значение дали е от камъни. Ще решите и това е, няма как  Wink

Малкото бебе не е трябвало да се маха от майка си толкова рано, но след като вече е у вас хубаво ще е да има постоянно храна и вода. Не му давайте никакво мляко само ако е специално за кучета!
Претеглете го и чак тогава дайте хапче според килограмите му на гладно. Няма да е много пухкав, може би като голдънче  Wink

# 609
  • София
Анче, днес водих Бианка на вет и сложихме Биокан,
следват още 2 дози през 10 дни. Кога да чакам ефекта ?
Четох в нета, че реваксинацията е след година, а доктора
каза след 6 месеца, ти как я слагаш ?

# 610
Yolli , страхотен бонбон, честито, да ти е живо и здравичко   bouquet

Моята естествено, че няма да я подстригвам сега, казах след месец и нещо някъде, първо да оздравее разбира се... А пък подстригването не е нула номер, а просто по-късо... Онзи ден като бяхме в клиниката за преглед тъкмо подстригваха за пореден път една бабка мопси на 9 години и беше много добре... не мисля, че скъсяването на косъма с 2 сантиметра е такъв проблем... пак казвам - няма да е нула или 1 номер и ще се направи, когато оздравее напълно  Naughty Сега е просто абсурдно  Naughty

# 611
Ох, не мога да се стискам трябва да кажа... утре отиваме да видим териера на англичанина и ако всичко е ок ще го вземем Praynig стискайте палци мацки Praynigи не е агресивен както предполагахме живеел с няколко котки и китайски кучета, дават го защото жената се разболяла и не могат да се грижат за него.

# 612
Yolli , страхотен бонбон, честито, да ти е живо и здравичко   bouquet

Моята естествено, че няма да я подстригвам сега, казах след месец и нещо някъде, първо да оздравее разбира се... А пък подстригването не е нула номер, а просто по-късо... Онзи ден като бяхме в клиниката за преглед тъкмо подстригваха за пореден път една бабка мопси на 9 години и беше много добре... не мисля, че скъсяването на косъма с 2 сантиметра е такъв проблем... пак казвам - няма да е нула или 1 номер и ще се направи, когато оздравее напълно  Naughty Сега е просто абсурдно  Naughty
За това падане на козинката защо не използваш фурминатор? Вярно, че не са евтини, обаче веднъж купуваш и ползваш. Няма нужда нито да подстригваш, периодично, нито пък да се притесняваш от падаща козина. Аз сега съм си поръчала и като го пробвам ще споделя за ефекта, но чух, че били много ефикасни.

# 613
Ох, не мога да се стискам трябва да кажа... утре отиваме да видим териера на англичанина и ако всичко е ок ще го вземем Praynig стискайте палци мацки Praynig
Стискам и още как, но ни дръжте в течение. Твоето сегашно куче какво е? Дано се разберат добре животинките и то да си има другарче  Praynig

# 614
  • София
Леле Тони, стискам всички палци!  Hug
Започвам да се притеснявам за вашето семейство,
усещам че ще се наложи да търсите по голяма
къща.  Laughing

И да направиш снимки!

Общи условия

Активация на акаунт