ВАКСИНИ - дискусия САМО за вредата от тях - тема 31

• 45 289
  • 324
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
То хубаво...и аз искам да ги избегна,ама не става така лесно Wink

А като ги е отказвала не сте ли очаквали покани и глоби???

Плащаш си кат поп и това е...

# 106
Тук едва ли някой ще каже лекар, а и рядко лекар би се съгласил без да познава преди това хората... Ходене на място, разговори на четири очи, лекари с малко пациенти, които биха се съгласили на компромиси само и само да се сдобият с още някой пациент... За малките доста пари дават, защото всеки месец има ваксини и профилактични прегледи, за които им се плаща на ЛЛ...

# 107
stelt77, благодаря зя съвета.  Hug  bouquet Hug

# 108
  • Варна
http://www.vlastta.com/displaynews/68329

Много любопитна статия от адвокат Екимджиев, на пръв поглед няма общо с ваксините сами по себе си, но обяснява много неща.

# 109
  • София
http://www.vlastta.com/displaynews/68329

Много любопитна статия от адвокат Екимджиев, на пръв поглед няма общо с ваксините сами по себе си, но обяснява много неща.

Много впечатляващ материал! Някои неща, като зариването с дела например, ми бяха известни. От цялата статия ме обляха студени вълни  Sad

# 110
Може ли някой, който се е занимавал вече с РЗИ-тата и тъпите им глоби да ми отговори на няколко въпроса..
Акта за глобата на чие име се издава, щом родителите нямат брак, а декларацията за отказ в родилното е подписана и от двамата? Глобата за всяка от ваксините ли е или е само за първите 2 отказа (така прочетох - за първи 50-100 и за втори 100-200, а всеки следващ отказ?) Колко пари ще и дължа аз на тази държава като откажа всичко горе-долу?

# 111
  • Пловдив
Акта за глобата на чие име се издава, щом родителите нямат брак, а декларацията за отказ в родилното е подписана и от двамата? на майката Глобата за всяка от ваксините ли е да,за всяка ваксина до 18 г възраст на детето. или е само за първите 2 отказа (така прочетох - за първи 50-100 и за втори 100-200, а всеки следващ отказ?) първия отказ ти е 50 лв,примерно тази за хеп Б.втория отказ ти е до 200 лв като обикновено налагат 100 лв-т.е за БЦЖто.И така отказа в родилното ни струва 150 лв колко пари ще и дължа аз на тази държава като откажа всичко горе-долу? трудно е да се каже,защото не е ясно дали за последващите откази ще налагат 100 или 200 лв.аз съм смятала,че ако са по 100 лв излиза 2000 лв и нещо всичко

И да не забравяме,че винаги съществува варианта да не плащаме или просто да не ни открият,за да ни връчат актовете  Wink

# 112
Мерси Елфита! Аз на това се надявам - да не ме открият, ама педиатърката ще ни издаде сигурно - тя ни има настоящия адрес, а не само постоянния. Ако ме открият и ми напишат акт, а не го платя, няма ли да ми удържат от болничните по майчинство?..така прочетох аз...моите са само МРЗ всъщност, надявам се от такъв минимален доход да нямат право да запорират, при положение, че ми е единствен официален. newsm78..

# 113
  • Пловдив
Не вярвам толкова бързо да се задейства процедурата и да ти ги искат наказателно.Смени адреса при педиатъра.Ако те търси куриер на вратата,първи питай от кой е писмото.

# 114
Общата сума варира, не е задължително за всяка ваксина да получите честитка, има възможност и да се оспорва съдебно акта. Ако от РЗИ се замотат и изпуснат срок, нищо няма да дължите. Хубаво е да потърсите адвокат още сега.

# 115
последните години адвокатите доказват , че полученото писмо с обратна разписка е празно или има в него коледна картичка. така че с добри похвати нещата могат да се протакат , за да изтече давностният срок. това не решава проблема с градините, ама и там ако се намери напорист родител с добър адвокат длуга ще е ситуацията

# 116
  • Пловдив
Мен от РЗИ ме намериха по телефона...явно от ЛЛ ooooh! разбрах,че са ми пуснали и писмо с обратна разписка,но на стария ми адрес и като не съм отговорила...

# 117
  • Пловдив
Акта за глобата на чие име се издава, щом родителите нямат брак, а декларацията за отказ в родилното е подписана и от двамата? на майката Глобата за всяка от ваксините ли е да,за всяка ваксина до 18 г възраст на детето. или е само за първите 2 отказа (така прочетох - за първи 50-100 и за втори 100-200, а всеки следващ отказ?) първия отказ ти е 50 лв,примерно тази за хеп Б.втория отказ ти е до 200 лв като обикновено налагат 100 лв-т.е за БЦЖто.И така отказа в родилното ни струва 150 лв колко пари ще и дължа аз на тази държава като откажа всичко горе-долу? трудно е да се каже,защото не е ясно дали за последващите откази ще налагат 100 или 200 лв.аз съм смятала,че ако са по 100 лв излиза 2000 лв и нещо всичко

И да не забравяме,че винаги съществува варианта да не плащаме или просто да не ни открият,за да ни връчат актовете  Wink
абе не е точно така...винаги намират н-ни  Crazy
Мен ме интересува колко време мога да отложа плащането на въпросния акт newsm78 Има ли давност?

# 118
Искам да попитам за този метод на лечение на РАК : http://www.spartakhadjiev.com/
Какво мислите по въпроса? Поредния опит с хора или си заслужава да се опита?

По принцип, хората преболедували и излекували се от туберколоза, не се разболяват от рак. Но защо и дали тази ваксина действа, не знам дали някой може да потвърди със сигурност.

# 119
  • Пловдив
абе не е точно така...винаги намират н-ни  Crazy

Не е честно само за циганите да не намират начин  Tired

Общи условия

Активация на акаунт