Тренировки в домашни условия: Тема 44

• 39 347
  • 742
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Отчитам вчерашната пропусната Тотал боди + аб интервалс.
По програма ми беше Спиида + абс-а, но промених, заради почивката вчера.
Едвам ги изкарах, нещо не съм в кондиция  Whistling

# 706
  • Пловдив
Днес отчитам бразилското дупе на Румяна. Кратка и интензивна тренировка - точно по моя вкус!
Направих и около 15-минутен стречинг (тотално импровизе), но пък след това се чувствах като преродена.

# 707
Продължавам с програмата на FB.  Засега не е много трудна, но ще се придържам към нея и впоследствие ще направя 2 и 3 рунд.  При нас тези дни е слънчево и топличко и бягам навън или караме колелета с мъниците  Sunglasses

Бобченкаа, по твоя проблем мога да ти препоръчам бягане ... при мен редовното бягане работи безотказно с проблемите в 00.  

Ini`, радвам се да те "видя" отново  Wink

Относно яденето, да не се нахвърлите днес на "пай" само защото е денят на "пай" (бълг. "пи")  Wink  Пестете си калориите за зелената бира  Wink

# 708
Аз днес се нахвърлих на сладолед, но не съжалявам. Wink
Отчитам и ден 24 от Бодирок, само 40 минути, но пък пак добре натоварващи.

# 709
Отчет за днес - последния ден от предизвикателството Catching fire ден 30 http://www.youtube.com/watch?v=Hin2huBh6iE&list=PLOjyBhFPl-J … 8khapLu1RzT-HF-MM
Събота и неделя мисля да почивам, а от понеделник да подхващам Insanity  Peace
Айа като каза сладолед и на мен ми се прияде  Laughing
Има ли някой, който си прави домашен сладолед и има изпитана рецепта  Rolling Eyes

# 710
Актуална снимка преди днешното занятие:
Скрит текст:
Rolling Eyes
От кръста надолу ме е срам да се показвам, а жалко, че по-голямата промяна се случва там.

Последна редакция: пт, 14 мар 2014, 20:53 от Lidsy

# 711
  • София
Красота Lidsy! Красота!   bouquet

# 712
Lidsy, много добре изглеждаш!  Peace И дори и по клин ли нямаш смелост да се покажеш?

Danito, казваш, сладоледът е заразен Crazy
Вкъщи правя суров - замразявам обелени банани за няколко часа във фризера, след това ги блендирам като добавям по желание други вкусове - какао, мента, ванилия, други замразени плодове. На мен много ми харесва!

# 713
Ох така и не можах да докарам домашен сладолед, който да ми допадне. Предпочитам много рядко да се насладя на прекрасен италиански примерно  Grinning

Lidsy, много красив релеф! Браво! Обаче дай да видим и по клин  Wink

Отчитам с BeFiT GO: 40 Min Total Body Fat Burn Workout- Circuit 2 с 2x5кг. гири и jumping jacks в почивките. Аз също си я обичам тази тренировка Бобченке  Hug

Днес и аз се наснимах, а и дъщеря ми ми помогна за част от снимките и сега успях да видя къде имам прогрес и къде да наблегна повече  Mr. Green

# 714
  • Пловдив
здравейте!
За днес СВХ, за вчера искам да похваля Пилатес ЕКс - мале, мале, пилатес не съм правила в живота си, но товаа  Shocked много съм зле, някои от упражненията хич не успях да схвана, не съм и знаела, че пилатеса е толкова коремонасочен. Абе готина тренировка  Peace, и Акселератора също много ми хареса, въобще тази седмица кърти, а мислех, че няма да се натоваря изобщо. Жалко, че много много ям, чак направо ще пукна. Embarassed
Лидси, прекрасна си! Все така!
Бобченка и аз си харесах гладиатора и го запаметих в телефона за случаите, които не съм вкъщи и нямам достъп до фитнес.  bouquet
Тяничка, много си ми миличка  Hug
Вивке, да влизаш бързо в кондиция  Hug, на всеки се случва, мило   bouquet
Данито слагам една рецепта за сладолед школадов. Най-страхотния сладолед /шоколадов, който съм опитвала, много по-добър от всякакъв, който ядох в Италия. горещо, горещо препоръчвам /мнението е не само мое, а и на всеки, който го е опитал/, аз по принцип и шоколадов сладолед не обиам, но тозиии... /обичам сорбета, за целта смятам да си купя машина за сладолед, защото хубаво сорбе вкъщи не става, а готово просто никъде не се предлага в Бг  Crossing Arms/ .
 •400 грама подсладено кондензирано мляко
 •180 грама мляко
 •175 грама сладкарска сметана
 •200 гр хубав натурален шоколад, натрошен на малки парченца
 •25 грама какао
 •1 ч л ванилов екстракт
 •1/2 ч. л. истантно кафе,
 •щипка ситна морска сол, понякога я пропускам
 •12 гр царевично нишесте
 •2 ч л студена вода

Приготвяне:
 1.В дебела тенджера смесете кондензираното мляко, млякото и сметаната. Разбъркайте сместа добре и загрейте на котлона докато заври.
 2.Махнете сместа от котлона и добавете шоколада, какаото, кафето, ванилията и морската сол. Бъркайте докато шоколада се разтопи и какаото се разтвори напълно в сместа.
 3.В малък съд разбъркайте нишестето с вода, докато се разтвори добре. Добавете сместа към шоколадовата смес и разбъркайте до получаването на еднородна смес.
 4.Върнете сместа на котлона, и гответе като непрекъснато бъркате до сгъстяване на сместа около 8 до 10 минути.
 5.Прехвърлете сместа в огнеупорна купа или купа за замразяване и оставете за около час до пълното и охлаждане. Ако се образува коричка след като сместа се е охладила, разбъркайте я за да се разтвори.
 6.Замразете във фризера за няколко часа или за предпочитане за през нощта.
 7.Преди сервиране оставете сладоледа на стайна температура за 10 мин да се отпусне
лека вечер   chef

# 715
Отчет по план- Абс интервал и Спиид! Размазах се тотално и доволно! Mr. Green
Пробвах къпането с по- хладка вода- помага!

Lidsy, страхотен корем, момиче! Crazy Завид!

Сладолед обожавам! Рецептата е запазена Hug

# 716
  • Stavanger,Norway/ Varna
Линзи страхотна  Peace

Мама Мил бягам редовно. При мен проблема не е физически и психологически  Rolling Eyes

Машината за сладолед отдавна ми е в списъка с машини, само дебна промоция. Всички го обичаме в къщи, а аз мога да живея само на сладолед, толкова го обичам. Купешките, обаче, са бъкани с какво ли не  Rolling Eyes

Отчитам с тренировка в залата от 30 минути интервално бягане последвано от клеко, тяга и тренировка за гръб.

# 717
Благодаря! Коремът и ръцете са благодарение на Джилиан. Имам само черни клинове, едва ли ще личи.
Рецепти Simple Smile
Скрит текст:
Често си забърквам авокадо с копър и лимонов сок. В кремообразен вид тава за добавка към салата, за сандвичи с многозърнест хляб, с леща е страхотна комбинация.
Друг крем, който си приготвям е от печена чушка и извара. С варено яйце и няколко резена филе е чудна закуска.
Понеже родителите ми са запалени рибари, разполагам с доста прясна, сладководна риба. Консервирам си част от нея сварена в тенджера под налягане със зеленчуци. След като се отдели бульонът остава само рибата, която буквално се е раздробила. В малки бурканчета е много удобен обяд.

# 718
  • Пловдив
Аз тази седмица отчитам нетрениране по липса на време и желание, а и поради наличие на разни тревоги. И темата не съм изчела подробно, но Lidsy я видях и да й кажа, че е страхотна!
А ти кои програми на Джилиан си правила?

# 719
А ти кои програми на Джилиан си правила?

Six weeks six pack (като се окалпазаних за второ ниво) и Killer buns and thighs. Кикбокс тренировката нещо не можа да ме грабне. Продължавам да си ги правя от време на време. Понеже не съм пробвала нищо на Джаки съм си изтеглила туй-онуй, пък да видим.

Общи условия

Активация на акаунт