Тренировки в домашни условия: Тема 44

• 39 321
  • 742
  •   1
Отговори
# 720
При мен беше голяма лудница последните десетина дни, чат-пат някоя тренировка и ужасно хранене  ooooh!

Но вече влизам в сесия и на спокойствие  ще се занимавам Laughing

# 721
Да направя и аз  един бърз отчет, карам си по план с Recovery Week и вчера, и днес, и утре...
Бях намислила и каланетика за днес, но ми се размина че ми се наложи да изляза и чак преди малко се прибрах, та ще остане за утре.

Lidsy Не можах да те видя, много бързо си махнала снимката, а от коментарите разбирам че е трябвало да се види. Въпреки пропуска, поздравления за резултатите ти!

luba аааа, няма да се разберем така с тези изкушаващи рецепти да знаеш  Crossing Arms караш ме утре да отивам за продукти и да почва голямото ядене  Grinning Звучи невероятно вкусно!

Danito Чакам те при мен на Insanity  Hug

# 722
  • Лутаща се
Lidsy, поздравления! Изглеждаш в чудесна форма.
В момента си тегля Six weeks six pack от рутракера. Но не видях да има график на тренировките. Ако имаш би ли ми го дала?

# 723
Отчитам се наведнъж за цялата седмица с Джо Дилън и ФБ.

Градският живот много ми допада. Бях забравила какво е да се возиш на автобус и да ходиш пеша от къщи до спирката и после до офиса.

Новата ми работа е фан-тас-тич-на! А кварталът, в който живея се е утрепал за тренировки на открито. Пуста зима, дето още се инати и не ще да си тръгне...

Нищо де, аз си ползвам фитнес заличката във входа. Досега не е имало случай да няма свободна бягаща пътека.

# 724
добро утро и отчитам HIIT 15 мнооооого съм доволна еййй...и кардиото ще го вкарам в правия път лека полека  Simple Smile

# 725
  • София
Ех, Фъстъче, всеки път, като видя това Дупенце на аватара ти и се размечтавам  Grinning
Много е сладко  Laughing

Любче, защо вкарваш в грях бедните души?!? М?   baduu
Не виждам нищо    nnnuu

Днес съм почивка, кеф  Heart Eyes
Имам огромна нужда от разтягане, чувствам си бедрата доста натегнати някак си  Thinking
Ако включа всекидневно разтягане поне по 15 -20 мин дали ще се поотпуснат? Какво мислите?

# 726
Днес съм почивка или динамик по план от P903, все не мога да го запомня.
Ще съм  в почивка, едно, че ще имам гости, а друго да си пазя краката за голям преход утре.

# 727
Не се записвам, защото съм зле с храненето и ме е срам Blush
От онзи ден имам някакви болки и май отново тендовагинит  Sad. Освен бягане, немога да правя нищо друго.

За сладоледа - записах си една рецепра, която скоро смятам да пробвам -
Равни части (1 купа) ягоди и банани + 200мл кокосово или бадемово мляко. Консистенцията става гъста и няма нужда от подсладител (мед или сироп).  Peace

Хубав ден!

# 728
  • Пловдив
Здрвейте!
От мен днес Йога Х. Не я обичам, ама какво да се прави. Иначе на шега, на майтап, първия ми месец на програмата мина и се замислих, че нямам ден без мускулна треска  Shocked уж леко, уж на куц крак, а ... ефективно. Жалко, че пак се изложих с яденето , но от понеделник се стягам до Великден, искам да видя точно какво може да се постигне, а на всичкото отгоре втория месец са прекрасни тренировки, сега ги прегледах. Чакам с нетърпение.
Феичка, точно си казах, че пак изчезна, явно е било окончателно преместване  Hug Много се радвам, че ти харесва новата работа, новия район на живеене и новото начало. Възхищавам се на хора, които предприемат такива драстични промени, адмирации! Ние тук в Бг не можем да си представим да отидем да работим в друго населено място, та камо ли да живеем. Много сме свързани с пустите му къщи  ooooh!
Дрес, мерси за рецептата, ще я пробвам, като реша да ям сладолед и да съм в режим  bouquet
Джери Ф в Р90Х3 няма почивки Grinning, сигурно ти е било Динамикса, но нищо де, и утре е ден  Hug
Виви, няма нищо по-хубаво от стречинга, щом си го решила, действай, със сигурност само ще помогне  Hug Жалко, че аз съм много негъвкава и стреча ми е неприятен, напъвам се, когато го имам по програма, ама така допълнително ... не  Embarassed е, постигнах нещо за близо година, но ... факт, че трябв да наблягаме на каквото ни е трудно, ама пуста психика  Blush Та, смятам, че ще се чувстваш супер. Може и йога вместо стреч, хем ще се и понатовариш.  bouquet
Фъстъчка, браво за упоритостта да наблягаш на това, което ти е трудно и неприятно  Grinning
Фантази, как успяваш бе, хем Инсенити, хем допълнителни неща  Shocked Браво! Че това рекавъри уийк е да го имам рекавърито  hahaha
Билянка хубаванка, чакам снимките  Heart Eyes
Аз изчезвам, трябва да довършвам торта за средната ми дъщеря, която утре има рожден ден. Утре ще я покажа /тортата де, не дъщерята  hahaha hahaha/.
Лек и усмихнат прекрасен ден

# 729
В момента си тегля Six weeks six pack от рутракера. Но не видях да има график на тренировките. Ако имаш би ли ми го дала?

По 5 пъти в седмица. Всяка част се изпълнява в продължение на 3 седмици.
Харесах си 30 day fast start на Джаки. Лошото е, че все тъй не мога да правя лицеви опори като хората  Embarassed

# 730
  • Има много детски смях.
Ето ме отново!
Днес пропускам тренировка- прекалено много умора ми се натрупа през седмицата. Иначе като цяло съм доволна и от храненето си, и от тренировките.
Сещам се, че Вивиан по едно време се оплакваше от липса на мускулна треска след тренировки. Ето, и аз сега съм в нейното положение- минах на супер напреднали на Румяна, много, ама наистина много ми харесват и допадат, изпотяват, зареждат... В началото си мислех, че на следващия ден ще съм робокоб, но с течение на изминалите дни осъзнах, че не усещам никакъв, ама наистина никакъв дискомфорт. Не че този факт нещо ме притеснява, просто споделям.

# 731
Отчитам се наведнъж за цялата седмица с Джо Дилън и ФБ.

Градският живот много ми допада. Бях забравила какво е да се возиш на автобус и да ходиш пеша от къщи до спирката и после до офиса.

Новата ми работа е фан-тас-тич-на! А кварталът, в който живея се е утрепал за тренировки на открито. Пуста зима, дето още се инати и не ще да си тръгне...

Нищо де, аз си ползвам фитнес заличката във входа. Досега не е имало случай да няма свободна бягаща пътека.
Брей Фея наистина звучи страхотно!Пък и фитнес зала във входа- това на жилищен блок ли? Shocked И всички викаш тренират-Направо чувствам аз, че си на 'твоето'място Hug Ама я чакай-ти как го избра този квартал, я си признай Naughty

# 732
  • Пловдив
Привет, момичета!
Днес вече се отчетох с Руми и "крокодилските сълзи".

# 733
Брей Фея наистина звучи страхотно!Пък и фитнес зала във входа- това на жилищен блок ли? Shocked И всички викаш тренират-Направо чувствам аз, че си на 'твоето'място Hug Ама я чакай-ти как го избра този квартал, я си признай Naughty

Да, фитнес залата е във входа на блока. Ползването й е безплатно за живущите в нашия вход.

Тука масово се тренира. Зад блока ни има голям парк, който граничи с ... И сутрин, и обед, и вечер има трениращи.

Отделно от това в работата има безплатни курсове по йога и кросфит, както и група колеги, които тичат в обедната почивка. Имаме си и бани за след тренировките.

АтлантаLaughing Да, дивият ориз става на пуканки.

Дрес, пресни или замразени са ти плодовете за сладоледа?

Не можах да видя Лидси, но я поздравявам за добрата форма.

За днес отчитам двойно стъпаловидно кардио от Блендъра.

Последна редакция: нд, 16 мар 2014, 02:05 от Фея Кръстница

# 734
  • Stavanger,Norway/ Varna
Леле, Фея, описваш местоживеене и месторабота мечта. Благородни завиждам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт