Тренировки в домашни условия: Тема 44

• 39 340
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
Отчет за вчера нямам- нямах никакво време. А като за капак вечерта хапнах малко пържени картофки. ooooh!
Днес ще са две тренировки! За наказание! Mr. Green

Бобче, и аз си запазих тренировката! Благодаря! Hug
Лидси, малко не разбрах! newsm78

А иначе да се похваля- забелязвам мноого добри резултати около раменете! За ръцете не мога да се похваля, но има време, все пак Алфата е повече кардио. Надявам се с Бета и те да се оформят! Simple Smile

# 676
И аз да се запиша в темата.  Blush

# 677
Рискувам да навляза материя, в която не съм специалист, но с моите съвсем скромни познания и опит ми се струват съмнителни ползите от тази тренировка. Любопитно ми е ако си  Level 3 напреднал и трябва да направиш 10 серии със съответните повторения за всяко упражнение и да се спазят указанията за почивка... Колко време отнема това?
Нямам никакъв проблем с тренировките, чиято цел е мускулна издръжливост. Размишлявам си просто, да вземем клековете - 10 серии по 40 повторения са 400 клека. Не мога да уловя смисъла от 400 клека. Дори варианта 5 серии по 40 повторения, които правят 200 клека. Без тежест, без вариация. Нека по-опитните да изразят мнение.

# 678
Добро утро,МЕЧКАТА се събуди от зимен сън  Blush  Mr. Green  Laughing
Надявам се ,че се завръщам за постоянно при вас, след дълго прекъсване,къде заради проблемчета,къде заради липса на тонус и мързел ....
 Отчитам тази сутрин Jilian M. - Workout 1 от body revolution - започвам с нещо лекичко , за да влизам постепенно във форма.
На килограми съм същата , въпреки че се усеща какво е да имаш мазнинки вместо мускули.
  bouquet

# 679
Аз да споделя една вкусна закуска - запържвам гъби с магданоз (без мазнина) + 2 яйца, малко сирене. Уникално става!  Heart Eyes Салата цвекло със сок от лимон  Heart Eyes

Следващата ни тема трябва да се казва "Тренировки и хранене"  Laughing

# 680
отчитам няква измишльотина  - лицеви, тяга - 3 рунда, трицепсови лицени + хип тръстери после пак лицеви от двата вида и някви неща за корем каквито се сетих и малко разстягане. Сега искам да си подобря лицевите и наблягам на тя,  че с моя приятел като се стопли отиваме на катерушките  Simple Smile

# 681
  • София
Днес пропускам.
Прецака ми се звука на видеата, нямам идея как е станало  newsm78 Но не мога да гледам постоянно в екрана и да тренирам без звук. Така че се отдавам на почивка  Wink
Изтрих целия торент и го свалям наново. Дано новия ми е ок, защото не знам какво ще става иначе.
 Twisted Evil
Имам някаква болка в глезена, която пренебрегвам трети ден, тамън ще поотпочине малко.

Мери, любима моя комбинация споделяш, гъби + сирене, обожавам я!
Особено с овчето на Маджаров  Crazy

# 682
  • Stavanger,Norway/ Varna
Лидзи, на мен 5 кръга ми отнеха 20 минути, но аз не правих паузи, почивах си на джъмпинг джакс. 10 кръга ще дойдат към час с паузите. Тренировката е за кондиция, кардио и силова издържливост, много е добра, тренира цяло тяло. Не всичко е щанги и тичане, трябва разнообразие за тялото.

# 683
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Аз днес съм почивка и отчитам час и половина бутане на количка в парка  с пълен багажник минах през мола, преди да стигна до парка Mr. Green  + стълби 15 етажа
след малко отивам пак в парка, ще караме колело с малкия батко  Peace

# 684
Линдзи, мила, аз въобще няма да ги правя по левъли. Ще си правя по 3 повторения на серия някъде. Идеално ме устройва. И това въобще не е кардио само. Даже кардоито е много малко. Само за разгрявка. Останалите упражнения са просто основни за трицепс, рамене, корем и дупе  Grinning Харесват ми  Peace

# 685
Здравейте Simple Smile
Отчетът ми за вчера - 1:30мин. flexibility клас. Вчера беше ред на back bends, сякаш са ми най-трудни и след тях се чувствам най-уморена. Бях си платила 8 класа за месеца, правих по 2 на седмица. Сякаш ми е малко и се чудя сега дали да не си взема 12  Rolling Eyes Така всяка седмица ще имам по един клас за фронт сплит, сайд сплит и бак бендс  Crazy
Отчет за днес - 29 ден от Catching fire challenge http://www.youtube.com/watch?v=JnNH57K_vuA&list=PLOjyBhFPl-J … 8khapLu1RzT-HF-MM
Утре ми е последният ден от програмата  Simple Smile
Имам си и почти всеки ден километри вървене, но не ги пиша. Времето е дъждовно и много ветровито и съм прибрала колелото за момента   umbrella
Така искам слънце и пролетно време вече, но тук ще ни огрее чак през лятото сигурно  Laughing
Билянка, благодаря за линка   bouquet Тегля си в момента тренировката, а в петък най-вероятно ще я пробвам  Peace
Приятен ден на всички   bouquet

# 686
Кардио елементът си е прилично разхвърлян, за да поддържа пулса. Нищо лошо няма в упражненията, в типа тренировка. Не твърдя подобно нещо. Човек трябва да има не само прилична фасада, ами издръжливост, сила, гъвкавост. Все комплекс от качества, които изграждат функционално тяло. Ако си средно напреднал или напреднал можеш на направиш 200/400 клека, 250/500 джака, 250/500 катерача, но ми е съмнителна ползата, която ще ти донесат такава бройка повторения от тези упражнения изпълнени по този начин. Не е ли идеята на една тренировка да се развиваш по някакъв начин? Че ти като можеш да клекнеш 400 пъти, значи това упражнение не те предизвиква, занимавай се с друго. И не на последно място липсват указания колко често е препоръчително да се прави.

# 687
Отчитам само Тотал боди, трябваше спешно да изляза и ми се развалиха плановете.

Момичета,
Скрит текст:
да споделя нещо, което ми се случва за втори път. Наложи ми се да вляза под душа веднага след тренировка и ми стана лошо. Днес беше по- леко, но симптомите са същите- сърцебиене, недостиг на въздух, сякаш земята се разтваря... отвратително чувство.  Confused Миналия път се наложи да седна, за да не падна. Според мен е от комбинацията интензивна тренировка и топла вода, но искам и вашето мнение. Обикновено се къпя 20- 30 мин. след тренировка и нямам такива проблеми.

# 688

Момичета,
Скрит текст:
да споделя нещо, което ми се случва за втори път. Наложи ми се да вляза под душа веднага след тренировка и ми стана лошо. Днес беше по- леко, но симптомите са същите- сърцебиене, недостиг на въздух, сякаш земята се разтваря... отвратително чувство.  Confused Миналия път се наложи да седна, за да не падна. Според мен е от комбинацията интензивна тренировка и топла вода, но искам и вашето мнение. Обикновено се къпя 20- 30 мин. след тренировка и нямам такива проблеми.

Пада ти рязко кръвното.

# 689

Момичета,
Скрит текст:

Пада ти рязко кръвното.
  Не е кръвното, първият път го мерих веднага след баня- нормално беше, но пулсът беше над 100!

Общи условия

Активация на акаунт