Щастие, усмивки и любов, на всичко ти бъди готов (13.02-19.02)

• 10 308
  • 363
  •   1
Отговори
# 60
Леа,на кой ден от цикъла си направи теста?
Питам,4е да zнам кога да си направя моя..Послено ми дойде на 17.Дали да не си направя на 17 тоя месец или да иЗ4акам? newsm78 baby_neutral

# 61
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВЛЮБЕНИТЕ, МОМИЧЕТА! Heart Eyes
Винаги да сте обичани и да обичате лудо мъжете си Heart Eyes
И довечера нали си знаете - сърца, свещи, хубаво вино, и вие двамата.  Wink
Херичка, богиньо наша, сигурна съм, че вашата любов е толкова силна, че един наряд няма да ви спре да сте заедно на празника, макар и само в мисленно. Heart Eyes
Леа, посвети празника на любимия мъж, децата ще почакат. За всичко си има време и място Heart Eyes

# 62
Честит ви Valentine Day, момичета!

http://www.passionup.com/valentine/html/valentine218.htm

Свършиха фертилните дни и сега е мой ред да чакам. Този път си обещах да запазя хладнокръвие. Не като предния месец с псевдосимптомите ми да побъркам всички. Даже съм настроена за нови опити, с два пъти покрай фертилните дни едва ли е станало нещо.

Весело изкарване на празника!

# 63
  • София
Веси, направих си теста на 29 ден от цикъла. знам, че беше хубаво да изчакам още, но пусто нетърпение....
Херичка, сигурна съм, че по време на наряда твоят мъж ще си мисли само за теб и за това какво би ти се случило, ако беше до теб Wink После ще наваксвате!

# 64
Момичета, честит празник. Бъдете винаги влюбени в нещо. Бъдете опиянени от любов днес..и завинаги..

# 65
  • София-Лозен
Здравейте Мили дами!

Честитя ви всички видове днешни празници! Желая ви всички най-прекрасни емоции да не ви оставят на мира през целия ви живот!
Прегръщам ви силно и ви подарявам тази сладурска картичка!

Обичайте се!!!!

# 66
ЧЕСТИТ СВ. ВАЛЕНТИН, ВЛЮБЕНИ МОМИЧЕТА.
Аз се чувствам истински празнуваща, защото съм по-влюбена в мъжа си от всякога. Обожавам го, той е най-важното нещо в живота ми и искам винаги да е така. Още снощи му подарих подаръка, а той ми прави някакви изненади и... днес по-късно ще видим. /за мен, с ръка на сърцето мога да кажа, че това, че се срещнахме, е най-големия подарък в живота ми/Довечера ще вечеряме с приятели в ресторанта, в който ми предложи да се омъжа за него.
Снощи нещо ме втресе като се прибрах от фризьор, имах и температура... Сега май съм по-добре. Praynig
Леа, Hug Hug Hug
Хери, не се сама напразника... Wink Heart Eyes

# 67
  • BABYLAND
ЗДРАВЕЙТЕ ВЛЮБЕНИ ПРИНЦЕСИ!!!
  Нека любовта пламти в очите ви винаги, нека чувствата не угасват, а се разпалват непрестанно, нека слънчевият поглед и цъфтящите усмивки красят лицата ви всяка една секунда!
  Обичайте се, любовта е най-скъпоценното съкровище на света. Не го изпускайте или подценявайте!
   Бъдете влюбени, получавайте любов с пълни шепи!

Дано Господ скоро дари всяка една от нас поне с по едно бебче. Нека то е плод на тази искряща любов между нас и половинките ни!

# 68
Като ви четох пожеланията, чак ми се прищя да се влюбя наново  Embarassed
На мен не ми е празнично, а и ще съм сама като Херката.
Исках само да ви пожелая да сте все така влюбени в мъжете си  Simple Smile Явно това помага много. Весело прекарване на романтичния празник  Wink

Леа, нещо не разбирам...какво като е отрицателен теста? Не ти е дошло, а и нали твоят цикъл е дълъг, така че даже и закъснение нямаш  newsm78 Какви са тия омърлушени физиономийки  Naughty

# 69
  • BABYLAND
ЛЕА, както момичетата са ти казала, не унивай заради отрицателният тест! Това нищо не значи, ти самата го знаеш. Както днес е отрицателен, така утре може и да стане ПОЛОЖИТЕЛЕН! /дай Боже/. Дори и да не е станал бебо този месец времето е пред нас и рано или късно мечтата ни ще се сбъдне. Нека тази мисъл ни крепи и ни дава сили да продължим да вървим напред и да се борим! Целувам те мила ЛЕИЧКА!   bouquet

# 70
  • София
Ти пък Стеф, къде видя омърлушени физиономийки newsm78 Няма такова нещо! Само писах, че снощи, естествено, ми беше малко криво. Но днес пък ми е празнично Grinning Не смятам някакъв си едночертичков тест да ми разваля празничното настроение Naughty

# 71
                                           txtlovesЧЕСТИТ СВЕТИ ВАЛЕНТИН txtloves
newsm76Нека само обич топли вашите очи, нека щастие огрява пътя ви с лъчи, здравето да ви е спътник всеки Божи ден и неко догодина с дечица да посрещаме този красив, любовен ден!!!

newsm76

Аз днес имам именник-моя мъж е Валентин,  loveuuu затова нека Ви почерпя за негово здраве и да ви пожелая много усмивки и прекрасно настроение.
[img][http://kartichki.abv.bg/sendcard.phtml?card=141480/img] newsm38  party023  cook
Леичка, щом я няма лелката има МНОООООООООГООООООООООООО голям шанс да е станала куклата, нали.И бъди в прекрасно настроение ВСЕ ТАКА .Гушкам те Hug
На всички нуждаещи се от късмет-стискам палци да ги застигне Peace

# 72
снощи, естествено, ми беше малко криво.

Това исках да кажа  Blush
Но е било естествена реакция...просто още нищо не се знае  Wink

# 73
Честит Свети Валентин и Трифон зарезан!
Нека сладкото опиянение, наречено любов не ви напуска никога!

# 74
Честит праzник на всички праzнуваЩи
Да сме обичани и обичаЩи, уважавани и уважаваЩи, горди , силни и красиви жени

Сега zа настроение Ще ви споделя какво обсъждат момичетата в един друг бебеправеЩ форум Mr. Green
Какъв вкус има жената. 5 дни преди деня с очакваната лелка жената имала металически вкус. Иначе ако не е бременна вкусът й бил кисел или нагарчаЩ, а ако е бременна била сладка на вкус Flutter
И всички се юрнаха да проверяват Crazy
А на мен моя мъж не иска да ми каже Sad Close

Общи условия

Активация на акаунт