Щастие, усмивки и любов, на всичко ти бъди готов (13.02-19.02)

• 10 312
  • 363
  •   1
Отговори
# 75
Честит празник и от мен - кой каквото празнува, да му е честито! На влюбените - да гори все така пламъкът на любовта в сърцата им и никога да не угасва. А на поклонниците на Трифон Зарезан - да е топло в сърцата и душите им, независимо дали с помощта на червено винце или без Grinning

Сега zа настроение Ще ви споделя какво обсъждат момичетата в един друг бебеправеЩ форум Mr. Green
Какъв вкус има жената. 5 дни преди деня с очакваната лелка жената имала металически вкус. Иначе ако не е бременна вкусът й бил кисел или нагарчаЩ, а ако е бременна била сладка на вкус Flutter
И всички се юрнаха да проверяват Crazy
А на мен моя мъж не иска да ми каже Sad Close

Тедсан, аз това много не го схванах. Кога вкусът е металически и кога - по-различен? Thinking

Искам да попитам и още нещо: преди време тук обсъждахме, че цветът на урината се променял във връзка с овулацията. Каква беше точно зависимостта?

Леа, щом няма лелка, значи надеждата не бива да угасва! Стискам палци и да не дойде Praynig

# 76
ЧЕСТИТ СВ. ВАЛЕНТИН!
Нека любовта ви никога не угасва!

Гризка, аз го разбрах туй за вкуса така: преди да ти дойде е металически, през другото време е кисел/нагарчащ, ама ако си бременна е сладък.

# 77
Това за вкуса на жената не мисля че зависи от тези неща  Grinning
Сладка е когато се измие, кисела е когато не го направи  Mr. Green
А това за бременността...не мисля  Blush Ако пък има гъбички и течение- винаги си е кисела  Sick като мене  Sick Sick
Тедсан, кой е този форум?  Laughing

Гриз, ако се не лъжа, зависимостта беше, че урината потъмнява много.  Blush

# 78
Гриз, ако се не лъжа, зависимостта беше, че урината потъмнява много.  Blush

Ама преди или след ову беше newsm78

# 79
Момичета, как сте? Обзела ли ви е празничната любовна треска. Аз да ви кажа и днес все още не ми е дошло, а трябваше вчера. Стискайте палци да се похваля с  EFP

# 80
Ама преди или след ову беше newsm78
Ами май по време на  Embarassed
Май Даренцето го беше писала това...ако се мярне тука, ще ни светне по въпроса Blush
Вилияна, разбира се че стискаме палци  Peace

# 81
  • BABYLAND
За пикото по време на ову си имаше цяла тема   ето тук. Даренцето я беше пуснала и ако трябва да съм честна намен ми е правило впечатление именно същото. Дайте да се понаблюдаваме всички и да дръпнем заключение накрая има ли аджеба такова нещо или не!
   Вилианче, стискаме палци сладурке!

# 82
Ами мярнях се аз, мярнах се. Още веднъж Честит празник момичета. Hug

Урината потъмнява, когато наближава овуто.

Вилианче, късмет.
Леа, ти си знаеш, че е рано за тест. Дано да е рано. Ако не пак ще стискаме палци.
Херич дано да не ти е много скучно и утре да празнувате на патерица.
Весе, не бързай с теста. Обикновено за припряните докторите казват да се прави в деня на очакваната М.
Стеф, и ти ли ще си самичка, е ще наваксваш. Честно и аз изпитвам същото като теб. Идва ми пак да изживея ония трепетни пролетни вечери, когато се ухажвахме с половинката. Беше голям цирк, хи-хи. Целуваше ме по улиците и после сме в компания...пушим цигари и...познайте...червило и по моята и по неговата цигара. Хубаво време беше. но сега пък е подплатено с нещо повече, това , на което аз казвам ЛЮБОВ+ПРИЯТЕЛСТВО.

Желая ви ВЪЛШЕБНА вечер на всички. Цунки, мунки и други работи. Wink

Последна редакция: вт, 14 фев 2006, 22:34 от Дара

# 83

Ами www.wunschkinder.de . Немски е. Търсих си фертилитифринд zа графиката, но все на английски попадах, а много ме мъчи тоz еzик Tired Та си потърсих на немски. Ами мойто впечатление е, че и немкините са голяма паника и треска кага е овуто, кога да правят тест, кой тест да бъде.  Ми като навсякъде май newsm78

# 84
Здравейте, момиченца:) Аз май днес откривам новия ден:) Ха, да ви е честит Simple Smile)) Аз се трудя рано, рано:) Пожелавам ви успешен и мил ден. Бъдете добри, за да бъдат добри с вас.  Hug На мен още не ми е дошла лелята. Гърдите ми напръщяха..дано да е станало чудото Simple Smile)) Снощи споделих с милия, че ми закъснява и той беше на седмото небе, но му казах да не се надява..може да ми дойде:) Когато легнахме ми погали корема и каза.."Ах, как искам скоро да има нещо наше в твоето коремче" Wink) Дано ни споходи щастието този месец, но не искам да бързам с тестовете. Ако съм бременна ще си покаже. Просто не искам отново да се разочаровам с отрицателен тест.. Късмет в днешния ден, момичета.   bouquet

# 85

Ами www.wunschkinder.de . Немски е. Търсих си фертилитифринд zа графиката, но все на английски попадах, а много ме мъчи тоz еzик Tired Та си потърсих на немски. Ами мойто впечатление е, че и немкините са голяма паника и треска кага е овуто, кога да правят тест, кой тест да бъде.  Ми като навсякъде май newsm78

www.schwangerschaft.de
www.9monate.de
www.eltern.de
страхотни немски сайтове са.ваz все от там си гледам. Mr. Green

# 86
Доброооо утроооо Party

Първо да се похваля,4е си вЗех успе6но иzпит4ето и съм мнооого 6астлива. Wink
На някой въпроси отговарях доста zубарски,ама важното,4е отговарях. Mr. Green

# 87
Браво, Весе, честито за изпита!  bouquet Гордеем се с теб Party

Вилиянче, стискам палци лелката да не дойде Praynig Имаш всички шансове, според мен!

Дари, Голди и Стефи, благодаря ви за инфото по отношение на цвета на урината и овулацията. Мисля, че Дара се оказва права в това отношение - и аз забелязвам нещо подобно във фертилните дни.

Е, разкажете сега, как изкарахте празника? Аз нямам с какво да се похваля, както вече казах - ние не празнувахме Confused

# 88
Вилиянче, късмет! Веси, браво!  smile3525

Гриз, и ние така... Много работи моя любим  smile3514

Момичета... времето се затопля, дайте някакви витаминчета и стимуланти за добро настроение - освен повечко секс  Laughing

# 89
Благодаря ви, момичета за подкрепата, която ми давате. Както ви казах закъснява ми втори ден. От 10 дни ме наболява корема като, че ли всеки момент ще ми дойде, но не ми идва. Гърдите ми са станали твърди и чувствителни. Май, май ще се похваля. Желая ви на всички много усмивки. Наистина сте много мили хора.

Общи условия

Активация на акаунт