Щастие, усмивки и любов, на всичко ти бъди готов (13.02-19.02)

• 10 319
  • 363
  •   1
Отговори
# 90
Добро утро, мацки! Wink
Как сте след празниците? Имаше ли среднощни маратони?  Wink
На мен още ми се спи Sad Снощи милото ме изненада, ходихме на гости. Пихме, пяхме, танцувахме смяхмесе....голямо веселие беше!  Party
А вие как изкарахте?
Вилиянче и аз се присъединявам към стискащите палци! Praynig И аз ще съм като теб към края на седмицата. То от сега нямам търпение  Embarassed
Веси, браво!  Peace
Весел ден навсички! Hug

# 91
  • BABYLAND
Добър ви ден усмихнати снежинки! За мен денят започна с поредното хапче ТАБЕКС и .... 3 цигарки  Embarassed
   Сега тепърва сядам пред компа за да работя и се надявам така да се услисам в бачкане и писане ту, че да не се сетя за цигарка цяяяяял ден.
   Вилиянче, мислено сме с теб! Каквото и да е станало,  то рано или късно ще се разбере. Ти си под напрежение, но ние също, защото очакваме резултат.
   На мен днес БТ ми спадна на 36.8 /егати спада/ и тези дни леви-десни към аптеката за да си купя ову тестове.
   Гризко,  bouquet аз сериозно го казах това да се понаблюдаваме дружно и ако открием още един начин за определяне на фертилните дни - ОЩЕ по-добре!
   На останалите очакващи ДА НЕ ДОЙДЕ леля на гости им пожелавам тя да ги пропусне цели 9 месеца, а на оциклените-успех след някой и друг ден!
   Аз пък на пук на всички правила, очаквам ЛЕА да се включи с добра новина!  Heart Eyes

smile3525

# 92
Вилиан4е,кога ти бе6е последната менструация?

# 93
здравейте валентинки! Hug
аз сега се размърдах... Снощи си изкарахме много весело - с тонове вкусна и разнообразна храна, влюбени приятели и 4 подаръка!!!!!!
Толкова съм влюбена...
Това с вкуса - доста глупавко ми звучи. Ако съм разбрала правилно става дума за "вкуса" не в устата ни, нали? Ако е така, то няма абсолютно никаква логика бременните да са "сладки". От личен опит и наблюдения ще припомня само,че бялото течение се засилва, а то определено не е направено от сладка сметана /вследствие увеличаването  киселинността на влагалището от стените му се отлага повече секрет - бяло течение/.

# 94
Vessi на 13 януари сутринта ми беше последната менструация. Вече спря да ме боли и корема.

# 95
  • BABYLAND
МУАХАХАХА, ИРИНИ, само ако знаеш какво прочетох вместо "размърдах" ще паднеш от смях. Аз се хилих докато не ми потекоха сълзи  smile3532
   Мацки, искам да ви питам нещо за ову-тестовете. Понеже за 1-ви път ще си правя /ЗНАм, че сега ще кажете , че има подробно инфо в БИБЛИОТЕКАТА-споко и там ще изчета всичко  Mr. Green/, но питанката ми е дали КЛИЪР ОВУ са добри??? То малко след дъжд качулка се получи - първо трябваше да ви питам, а после да купувам, но станалото станало. Та дават ли верни резултати? Все пак доста от вас са използвали такива хитринки като тестовете и имате мнение! Мерсаж за вниманието!

# 96
Здравейте скъпи момичета Hug

Аз също да се похваля, че вчерашния ден ми беше страхотен, за по-хубав не съм и мечтала Laughing, много вино и любов /и по двете си падам доста Embarassed/

Иначе от днес започвам да работя в новия си офис и май ще ми е нужно време докато свикна, но с хубавото бързо се свиква Laughing
На всички чакащи продължавам да стискам палци и се моля Praynig
Аз също ще съм от тях, но се съмнявам.....но всъщност човек никога не знае Wink
Хубав ден от мен Hug

# 97
  • София
Здравейте момичета Grinning
Вилиянче, стискам ти палци лелката да те пропусне следващите 9 месеца!
На мен днес ми е 31 ден, още нямам нищо, но си знам, че утре ще имам изненадка в червено Wink
Ние снощи си празнувахме вкъщи Св. валентин, на свещи, с вино, пържолки, салатки, шоколад и...много любов!
Боби се върна от градината с подарък- сърце и картичка от една обожателка. А той не носеше нищо, горкия и вечерта и той седна да рисува картички - една за обожателката и една за новата му любов - Ива. Направи две еднакви картички, за да не се сърдят момичетата. Нарисува сърце, три цветя, слънце, усмивка и ги напарфюмира Flutter Накрая написа: Обичам те безкрайно%. Според него в проценти трябваше да се изрази любовта hahaha накрая се чудеше дали да не напише Райфайзенбанк newsm78 Звучало му много хубаво и представително. Казах му, че на любовни картички не се пишат реклами на банки Joy Ами това е. Чудно днес каква ще е реакцията Crazy

# 98
Голдънче, аз също тях ползвах но Момиче ми каза, че не са от най-добрите, а най-добрите били някакви не им запомних името Embarassed, които стрували към 26 лева - от Данет можеш да ги поръчаш или в аптеката на Шейново също се намирали. Не съм ги купувала още, но смятам следващия път да ги пробвам.

Ох, Леа смях се със сълзи на разказа ти за Боби и картичките Laughing, ама сладур е той голям Laughing

# 99
Привет сладкиши  bouquet
Виждам че вчерашния ден е донесъл много положителни емоции, аз ви пожелавам е днешния ден да е така красив Heart Eyes
Ние си изкарахме хубаво, моя мъж ми подари едно голямо плюшено розово сърце, което като го натиснеш казва 3 пъти-обичам те толкова много и понеже обожавам такива подаръци страшно много се зарадвах!
Леичка, Вилианче, дано да се похвалите скоро и лелките #2gunfire - 9 месеца-ВЪН
Леичка, твоя Боби е ГОЛЯМ КАВАЛЕР Grinning- сладурче Hug
Веси, браво за изпита-само така  bouquet
Светли, какво става с теб? Как си?

Е, сладкиши, желая ви хубав и успешен ден и хууууубавки новинки

# 100
Ох, Леа...смях се, много се смях  Laughing Laughing Laughing Това за Райфайзен беше просто невероятно  Laughing Виг го малкия, отсега има наклонности към баровски длъжности- проценти, банки, по две мадами... Mr. Green Да ти е виж и здрав Heart Eyes

Весе, браво за изпита  Wink
Голди, мисля най-добри са ClearPlan, но пък са много скъпи , а тези които си купила мисля че се ползват масово, което значи че са добри. Ако пък не ти свършат работа, за следващия месец ще си знаеш да не взимаш от тях  Grinning

Аз снощи прекарах вечерта в зяпане на телевизия и висене в нета  Crazy

# 101
Леа, твоят Боби ще ме умори Laughing Laughing Laughing От сега си личи, че знае как се свалят мадами! От вътре му идва на детето... А това с Райфайзен банк въобще не е лоша идея, звучи даже много впечатляващо bowuu Само се питам: Боби какво ще прави с тия 2 мадами едновременно? Ще избира ли едната, или смята и за двете добре да се грижи? lalalala Или е на принципа: "На русата викам, че съм при чернокосата; на чернокосата викам, че съм при русата. Пък аз си играя с камиончето и количките и си гледам кефа newsm68"

# 102
  • София
Забравих нещо. Веси, честито за изпита  bouquet
Ами и аз снощи много се смях на моя хубостник, а той се чудеше какво смешно има. Но пък ми обеща, че ще ме научи цветята да ги рисувам хубави, както той ги рисува Flutter, защото: Ама мамо, не мога да не те науча. Вече си толкова голяма! Трябва да знаеш да рисуваш хубави цветя като мене hahaha Не знам защо си мисли, че не мога да рисувам Thinking А за двете мадами...едната е сигурна, другата си я гони...пък каквото излезе...Мъжка му работа!
Алоууу, другите? Къде сте? Някакви отчети за празниците?
Тедии, Хераааа....дайте да не изброявам поименно Naughty
Моренски, а ти от сто години не си писала! Къде се губиш? Какво става с теб?

# 103
Здаравейте момичета,
Моя ден започна страхотно, бременната ми приятелка ми прати снимки на тумбачето си. Уффф, кога ще дойде и нашия ред  preggo И освен това много се е разкрасила, стомахчето и е малко, не е качила много кг, а беба е 346гр и 20см. Нямам търпение някоя от нас да се похвали, леа, вилиана, стискам здраво палци  Praynig
Още десетина дни ми трябват и на мен да видя какви сме ги свършили този месец.... много време беее  Sad

# 104
  • София-Лозен
Призовава ме някой сладур тука и ми стана неудобно да не се явя!
Нещо не съм на кеф тука от няколко дни и за тва се спотайвам. Да си призная честно имах някакви надежди и опасения или там както искате ги наречете за този месец поради завидното закъснение и други симптоматики, но дофтора снощи ми разсея съмненията: "Нищо не се вижда", това бяха думите му!
Ей тва е, казах си го! Уж нямаше, ама за кво да крия!
Лек и успешен слънчев и весел ден!

Общи условия

Активация на акаунт