Отговори
# 120
И аз не си спомням с какво се е провинил във войната. Thinking
Петро винаги е завиждал на Курт - за семейството му, за богатството му, за чифлика ....което не му пречеше да се възползва от тях, покрай приятелството си с Курт . Peace
Мисля, че преминаването му на страната на болшевиките, се дължеше не на убежденията му, а на неговата алчност и реваншизъм. Видя възможност да се възползва от властта, за да докаже колко е велик и най- после да се почувства нещо повече от Курт .  

# 121
# 122
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА ! Да сте бели и червени и винаги засмени ! Бъдете живи, здрави и късметливи !

# 123
Добро утро в първия ден на първия пролетен месец !   bouquet Нека бъде усмихнат и успешен, изпълнен със светли мисли и добри дела ! Със сигурност, за нас ще бъде изпълнен и с много вълнения и емоции около филма, който започва само след 3 дни !  Hug

Скрит текст:

Скрит текст:
Март

Сега съм Март. И време за промяна.
(Премигнеш ли, току ще разцъфтя.)
В тревичките ти бродя... И ме няма...
И все ме чакаш... Като Пролетта...
Не се чуди, че днес съм тъй сърдита –
след малко ще обърна всичко в смях.
Къде съм го научила? Не питай...
В капчуците – откривам се във тях,
в игликите редя безброй надежди,
а после си ги пазя във зениците.
Заплитам мартеници в клоните си нежни,
и щедро разпилявам вредом птиците...
Нали съм Март, и всичко ми е цветно.
(Но тайно ще се правя на сърдита.)
Усмивка скрих в безкрая на небето ти.
И с твоето „Обичам те!” – политам...

irini

# 124
Добро утро. Hug Hug Hug

ФенчеHug мерси за кафенцето.  bouquet

Госпожата, Heart Eyes

Честита Баба Марта!   bouquet Да сте живи и здрави.  bouquet

Един колаж, който е като сбъдната мечта за мен.  Heart Eyes Кой знае. Wink Ама си отиват. Wink

Но сега си чакам настоящата приказка, а до началото остава съвсем малко. Heart Eyes

Хубав ден.  bouquet

# 125
Здравейте, много ще ми е интересен този филм, затова искам да ви попитам, има ли обособен екип, който ще превежда, със субтитри сериите и ще  ги качва в някой сайт. Нещо като Великолепният век...  Hug Hug Hug

# 126

Историкът, проф. Андрей Михайков, е консултант във филма и е неотлъчно до екипа. Peace

linaaa3121, добре дошла !   bouquet Надяваме се, че със започването на сериала, ще се формира екип, който ще превежда - имаме обещанията на няколко дружки, че ще помагат и при превода в ефир!:bouquet:

Снежка,  Heart Eyes с огромно удоволствие ще ги гледам заедно - настина стоят добре заедно !  Hug

# 127
Честита баба Марта! Да сте живи и здрави и винаги засмени!  Hug

# 128
Привет дружки! Hug
Госпожата, Снеже, Роминка  newsm51
linaaa3121  Hug  welcome
малко снимки

Момичета  Heart Eyes не мислите ли, че вече трябва да си променим името на темата ? Вече не пише скоро , а вторник  newsm44 newsm44 newsm44 доживяхме ...
Скрит текст:
в една друга, много позната тема  Joy Joy Joy, веднага написаха филма, а ние все го очакваме ...
Снеже  Heart Eyes знаеш ли колко пъти съм си мислела какво би било, ако Кямрян го играеше Киво  ooooh! щеше да е супер, а и отговаря напълно визуално на образа ... Не, че Бурак не се справя перфектно, но все пак, не е Киво ...мога да го гледам, ама мога и да не го гледам  hahahaИ аз бих ги гледала двамата с Фахрие с удоволствие! Все някога се надявам и това да стане. PeaceФахрие ми стана любимка с ролята на Фериде, очарована съм от играта и , както и от красотата и.

# 129
  • София
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА !
Бъдете живи, здрави и много щастливи !

Фахрие е идеална за Мурка.  Wink  С Къванч искам да ги видя заедно откакто четох "Чучулигата". Без майтап, точно тях двамата си представях като Кямран и Фериде, докато четях романа. Crazy  Laughing

# 130
  • AMS

Привет, дружки!!!
Благодаря ви за споделеното!!!
Много съм впечатлена от историка до Хилял!

Скрит текст:

Ето и два клипа за мартеничките

http://dox.bg/files/dw?a=942b76cc9a

http://dox.bg/files/dw?a=78e4f4d4e7

# 131
# 132
Добър вечер !  Hug

Дива,  Hug аз много се зарадвах, че има такъв консултант - все пак за екипа руската история е непозната и далечна и затова е много важно, че има такъв човек, който да повдига завесата на историческите събития. Пък и знаем подругите колко са чувствителни за някои исторически подробности, предимно около стайлинга Laughing. След като има на терен такъв специалист, лично аз съм спокойна и за шинела на Къванч и за роклите на Фарах !  Laughing Peace

Фенче,  Heart Eyes не мога да променя в момента името на темата. Следващата вече, ще е с ново заглавие, защото и филмът ще е факт !  Party Party Party

Кого ли целува с толкова любов Нермин ?

# 133
# 134
Добро утро. Hug Hug Hug

Скрит текст:

Фенче, Госпожата, Hug Hug   bouquet  bouquet

Днес е ден за прошки! Hug

Скрит текст:

Спокоен ден.    bouquet

Общи условия

Активация на акаунт