Мерси за превода на репортажа. 
тук актьорите споделят малко за персонажите, които ще играят.
Фенче,

Значи баронеса Лола ще пречи на Шура и Курт да се влюбят.
Мерси за превода на репортажа. 

благодаря за превода, щом е твой! Чета всичко наред, що се отнася до нашия дългоочакван сериал ... наистина не съм разбрала, че е твой, мислех, че е от англ. форум. извини ме! Отново благодаря, а грешката е само моя, недей да намесваш останалите дружки.
Да, сега се върнах да проверя, отгоре действително пише чий е преводът от англ., ама кой да види ...
, аз също ще гледам сериала и се записвам в темичката. Престраших се да пиша при вас, едни „професионални” фенки на Къванч-казвам го това защото се възхищавам на вашата информираност, умения и всичко прекрасно, което публикувате за сериала. Да, аз харесвам много Къванч, гледала съм всичко с него (К/Г гледам по бтв), но не мога да се сравнявам с вас. Харесвам много и Фара, много хубава роля направи във „Времето лети”.
добре дошла и тук, мила! Радвам се, че и ти ще гледаш филма с нас! 
специално за теб ще преведа какво пише

аман само от влюбени погледи и никакво действие. 
много ти благодаря! 
Да работиш непрекъснато с един и същ режисьор, не би било от полза за никой актьор, още повече за Къванч, така мисля. 

аман само от влюбени погледи и никакво действие. 

погледи усмивки, целувки по 4елцето и 2-3 по ръката и айдееее готово!!! 

и Фарах 
Днешният празничен ден, съм го посветила на семейството и приятелите и затова нямах никакво време за превод.
След мъничко отново “отлитам“, но не мога да пропусна да хвърля едно око на темата. 
благодаря, че си ме отменила и си превела постнатото от Дива ! 
за прекрасните снимки, с които си ни украсила ! 

!
Но, това е нормално - когато харесваш някого, когато оценяваш творчеството и таланта му, ти ставаш, освен пристрастен и пристрастЕн ! 

утре е големият ден, Нашият ден ! Сигурна съм, че ще е вълнуващ, така както и сериала !
Препоръчани теми