Отговори
# 195
Добра вечер, дружки !  Hug
Благодаря за споделените новини и снимки !  newsm51

Фенче,  Heart Eyes благодаря ти, мило, за всички преводи, които направи днес ! Извинявай, че те оставих самичка в това начинание днес, ама нямаше как.  Hug

Сиси,  Heart Eyes Hug Heart Eyes благодаря ти от сърце, мила, че ми припомни някои детайли от романа.  bouquet

Сигурна съм, че ще има химия между Къванч и Фарах - ми тя струи от всички снимки - начинът, по който се гледат, копнежът, изписан на лицата им.....съмнявам се, че има някой, който не ги е доловил и забелязал ! Hug
 Пожелавам ви да спите бързо Wink, че да дойде по- скоро утрешният ден !  Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 196
Шани  Heart Eyes няма никакъв проблем, мило! Колкото повече, толкова по-добре, нали ? Peace
Госпожата  Heart Eyes Hug Heart Eyes няма за какво, на мен ми е приятно! Лягам да спя бързо  Joy Joy Joy че да дойде нашият ден!
Лека и синеока, момичета! До утре!  bouquet

# 197

http://www.startv.com.tr/foto-galeri-detay/dizi/kurt-seyit-ve-su … askin-yolculugu/2

Забележете електронният брояч най- горе  !  Party Party Party

Фенче,  Heart Eyes Hug Heart Eyes лека нощ и татлъ сънища, мило !  Hug От днес, със сигурност ще са такива всеки ден! Heart Eyes

# 198
Фенче, благодаря за линка  Hug предполагам, няма да се сърдиш, ако те отменя малко, ще преведа разказа на Наташа, която е имала щастието да участва в масовите сцени. Казва, че е било незабравимо и че е имала възможност да разгледа Къванч от всички страни. Най-запомнящ се и весел е бил денят, когато са снимали изпращането на войниците на война, на Витебската гара.

Денят беше доста хладен, но имах късмет, бях облечена с късо палто от заешки кожи, дълга пола и шал. На момичетата, които бяха с кожени яки и шапки, им беше студено, костюмите им бяха не за сезона, но те дори не трепереха, постоянно се усмихваха. Удивих се как стоически издържаха на студа. С нас бяха и всички артисти, никой не си тръгваше да се постопли, само на обед имаше почивка. На Биркан обувките бяха летни, съвсем не за сезона, и му дадоха специални стелки.
На перона изкараха старинен влак и бързичко го боядисаха, може да се каже, докараха го като нов. Посипаха перона с пясък, нас ни изведоха в 11 ч, дадоха ни куфари и ни разположиха по местата. Стори ми се, че съм далече от артистите, после дойдоха всички, освен главния, дори се притесних, нима пак ще има "пролет над Парижем". Загледах се в Бирках и Усхан, те взеха саби и започнаха да изобразяват дуел, в забавено действие - единият аристократ с бомбе, другият военен - кръстосани саби, завъртания, страхотна картина! докато се умилявам на гледката, обръщам се, ииииииии..........върви....не, плува! плува край мен Къванч! Останах със зинала уста, нали разбирате, и само една мисъл ми остана , колко ли далече ще отплува, аахахахах)))))) а той изведнъж спря съвсем близо, ох, как тупкаше сърчицето ми))) снимахме общи сцени от сутринта до 2 ч, тогава пристигна Людмила, толкова се зарадвах, като че ли видях свой близък! После започнахме да снимаме с главните герои и тогава можех съвсем да се приближа. Къванч в живота е по-красив, отколкото на снимки, някак по-ярък, а очите толкова сини......даже не сини, а като морето на лазурния бряг, едни такива топли синьо-зелени, и това се вижда от км!!! такива очи, не можеш да се нагледаш)))) лицето е с по-тънки черти, и носът е по-малък, като изваян, нямам думи! брадата не го състарява, косата му е тъмно руса, строен, снажен, широк в раменете и тесен в ханяа, като английската буква "V")))) много висок, те с Биркан са най-високи. По време на почивките Къванч беше подвижен и весел, не даваше на никой да скуче, той без съмнение е душата на компанията, когато е в настроение, непрекъснато разказваше нещо смешно, с мимики и си правеше гласа дебел, хохохООО, имитираше някого, куцайки и с приведен гръб, дефилираше покрай вагоните, заляхме се от смях, не само турците, но и ние, без да знаем кого имитира и какво приказва. Не оставяше Фарах сама, бяха или двамата, или с цялата компания, разсмиваше я или нещо й разказваше, истинска дружеска атмосфера!

фенче, виждам, че си го превела вече, браво! Но има още, продължавам.  Simple Smile

Имаше интересен момент, когатоКъванч и Биркан решиха да си премерят силите, застанаха под диагонал, преплетоха си краката, опряха раменете, и гледайки се в очите, се опитваха да се повалят. Беше схватка на воини, самци! и макар да се правеше с усмивка на лице, не беше шега, напрежението беше голямо! даже закачаха кабелите, изплаших се, че ще паднат, но те навреме спряха, по-точно Къванч прекрати борбата, неговото преимущество беше осезаемо, все пак Биркан е по-слаб в раменете, въобще веселба!
Към вечерта Къванч започна да се урдонява, разхождаше се и гледаше наоколо.

извинете, уморих се, дълъг е текстът, ще остане за утре. Лека нощ!

Последна редакция: вт, 04 мар 2014, 01:02 от ValentinaP

# 199
  • In the light side of the Moon!
благодаря на вси4ки ви за преводите  Hug Hug  newsm51

из4етох ви с удоволствие  Peace

успокоитолното е, 4е ще има "менделеева таблица" сега да се надяваме, 4е режисьора ще е достатъ4но умен да снима таблицата в близък план, а да не ни праща въображението на  "лазурния бряг"  Joy Joy Joy

спокойна нощ  Hug Hug

# 200
Здравейте! hug

Поздрави за всички и за всичко което е по станичките на темата! Hug  bouquet
Денят на старта дойде, а часът е само въпрос на време...  smile3521

Успех за сериала, успех за екипа му, успех и на всички нас, зрителите му!  newsm10

Чета ви, понякога и не редовно, но наваксвам,  book Joy ще гледам и сериала,  Shocked надявам се на нова и пленяваща ме история.  Heart Eyes
Виждам и все повече познати дружки от други теми и сериали... Hug така, че потвърждавам присъствие, за участие с коментари...нека започне и тогава. Grinning

Приятна и спокойна почивка, че ще ни трябват сили занапред! Hug
До премиерата...довечера... 55

# 201
Здравеите на вси4ки Simple Smileи аз да се наредя при вас ако може.Про4етах книгата 2 пъти, и сега о4аквам филма заедно с вас.Благодаря на вси4ки моми4ета за интересните статий и преводи които побликувате.Хубава ве4ер и до утре Hug

# 202

Мили дружки, най-сетне дочакахме този прекрасен ден!
за всички вас, поздрав с една прелестна песен, подходяща за нашият ден/ нищо, че навън вали, в душата ми е пролет  Laughing/
Скрит текст:

Госпожата  Heart Eyes да, отброява броячът, още малко часове остават ...
Вале  Heart Eyes Hug Heart Eyes благодаря за помощта!   bouquet  bouquet
Марги, Валичка добре дошли!  bouquet Довечера сме на премиера! newsm44 newsm44 newsm44
Да ви кажа, успокоих се ... няма да гледаме само целувки по челцето  Joy Joy Joy
Желая ви прекрасен ден! За мен ще е такъв! smile3521 smile3525

Последна редакция: вт, 04 мар 2014, 06:06 от queen_fenka

# 203
Добро утро! Да, тази вечер сме в очакване на декори и тоалети. Останалото тепърва предстои.

# 204
Добро утро, дружки !  Hug Виждам, че и вас сън не ви лови от емоции и очакване на този ден !  Hug

Скрит текст:

Вале,  Hug благодаря, че си се включила в превода на впечатленията на Наташа.  bouquet

Марги, Валичка, добре дошли на страничките на темата !   bouquet

Броячът показва, а и ударите на сърцето ми, че остават броени часове до така чаканият и желан от нас сериал ! Да си пожелаем една вълнуваща история, която ще ни прикове към екрана, една вълшебна приказка за любовта, един спиращ дъха разказ за приятелство, чест, доблест и смелост !  Heart Eyes

Една топла-топла снимчица от сета вчера - Музеят на локомотивите . Peace

И така, дами, слагайте балните рокли, белите ръкавици и да се приготвим за премиерата ! Wink Отиваме дружно на бал !  newsm51

# 205
Добро утро и от мен. Coffee

# 206
  • Плевен / София
Добро утро и от мен Hug
Довечера сме на примиера
Скрит текст:
роклята е готова , кавалера е ясен.....
в колко започва бала...

# 207
Добро утро и от мен Hug
Довечера сме на примиера
Скрит текст:
в колко започва бала...

20:00ч.

# 208
Добро утро и от мен Hug
Довечера сме на примиера
Скрит текст:
в колко започва бала...

В 20.00 часа !  Peace

# 209
ДУ!  Hug

Успех на сериала!   bouquet

И е време да се смени "В очакване" в заглавието на темата. Филмът geldi!   bowuu Grinning

Общи условия

Активация на акаунт