Отговори
# 210
  • БГ
Добър ден ,момичета! Peace
Най-после дългоочаквания ден дойде и започнахме обратното броене на часовете до началото на може би най-очакваният сериал от години насам!
Наистина си заслужава да сложим официалните тоалети и да се изкиприм довечера в ложите

С благодарност към всички събрали, превели и разказали казаното досега за филма!

Госпожата Hugза новата тема от мен армагани - два Peace

Детелинка за успех и късмет

И задължителното синьо оченце - против уроки!

Колажът е от: http://vk.com/kurtseyt_official

# 211
ДУ!  Hug

Успех на сериала!   bouquet

И е време да се смени "В очакване" в заглавието на темата. Филмът geldi!   bowuu Grinning

smile3521 newsm44 newsm51

Ще, ама не дава сега да го сменя ! Като гледам - до ден - два, ще има нова тема, с подходящото вече заглавие !  Peace

Диме,  Heart Eyes Hug Heart Eyes беше ми домъчняло за теб, радвам се да те видя !  bouquet
Благодаря за хубавите армагани - да ни е на хаирлия и късмет !  Hug Hug Hug

Последна редакция: вт, 04 мар 2014, 11:39 от gospojata

# 212
Добро утро и от мен Hug
Довечера сме на примиера
Скрит текст:
роклята е готова , кавалера е ясен.....
в колко започва бала...

В 20.00 часа !  Peace

С такива елегантни кавалери, как да не отидеш на бал! На никого няма да откажа танц.  Grinning

Добро утро, още малко от интересния разказ на Наташа.

Искам да кажа на всички, които искат "химия" и целувки, мисля, че ще имат цялата таблица на Менделеев)))) ние се нагледахме на целувки, имаше много дубли))) ммммммм впечатлихме се))) гледахме и се усмихвахме широко, после, гледаме, че Биркан и Усхан също се усмихват, като ни наблюдават, ние им показахме вдигнат палец. Къванч е много сериозен докато работи, Фарах е по-освободена, на няколко пъти се разсмиваше по време на снимки, а той се отдръпваше при другите, оставяше я да се посмее))) и дума не казваше) интересно беше как Фарах дълго не успяваше да заплаче, всички се скупчиха около нея и търпеливо чакаха...изведнъж всички се разбягаха всеки на своето място, в същата секунда чухме "камера!" отначало даже не разбрахме какво става, а после видяхме, че й текат сълзи...))) беше великолепно! После снимаха прощалните сцени, влизането на Сеит във вагона и войниците ги возеха насам-натам, а Къванч се връщаше на изходна позиция винаги пеша, поне 5 пъти мина край мен)) имаше много смешен момент с кифличките))) в началото на снимките имаше поднос с кифлички и пирожки, и то много, едно младо момче ги "търгуваше", и след около три часа пирожките буквално се стопиха пред очите ни))) макар че уговаряхме мъжете да не пипат, но към края на снимките останаха само кифлички))) а накрая винаги снимаха началната обща сцена, и ето че я снимаха без пирожки))) Даа......какъв ден! Следващата сцена беше в театъра, снимаха в Александринския
http://alexandrinsky.ru/about/history/
нашата компания седеше в ложа на втория етаж между сектота с камерата и сектора на главните герои и ложата на цар Николай Втори, в кадър не попаднах, но Къванч седеше с лице към нас и чувах дори шепота му, когато говореше на Шура!!! виждахме го само по време на снимки, в почивките той излизаше, а ние оставахме на местата си, местеха статистите само в партера, той седеше в коридора с телефона))) Фарах оставаше сама или с Биркан; един път Къванч надникна при камерата до нас, но като видя няколко чифта устремени към него очи, бързичко затвори вратата))) с една дума, не му дадоха да се види с оператора)))

# 213
Вале,  Hug благодаря ти !  bouquet Представям си вълнението на това момиче, което е било на един дъх разстояние от наш левент !  Crazy Така ме е яд, че няма да снимат в България/ въпреки че, имам още мъъъъъничка надежда, заради събитията в Украйна, но ... Praynig Praynig Praynig/

Цялата снимка. Peace

# 214
  • БГ
Госпожата - ама нали се "виждаме" в темата С/Ю.
Сега и тук ще си хортуваме благо-благо.Няма как да пропусна нещо с Къванч.Та той е първата ми любов,но не и последната Joy Joy JoyНали съм си шавлива Embarassed Embarassed Embarassed
Валя Hug благодаря за превода-много труд си вложила мила. Peace
Може и да сте слагали някои от снимките,ама нали - Повторението е майка на знанието или Колкото повече,толкова повече - ще ги набацкам пак - предпремиерно

# 215
 gospojata вълнението на момичето си личи от многото усмивки и дълги изречения, сякаш говори без да си поеме дъх.  Simple Smile В моя превод не се усеща така, но аз бързам да предам съдържанието, да достигне разказът й до вас, без претенции за добър превод. Надявам се, разбирате и прощавате.  Embarassed
Момичето е разказало и смешни моменти, явно е било много забавно на снимките, не само вълнуващо и интересно.
Има още, но нямам време, ама само мъничко, че е интересно. Simple Smile

Къванч без шинел изглежда по-едър, навярно защото не е пристегнат с колан))) снимките бяха забранени, но смелчаци се намираха, аз не бях сред тях)))) след няколко дни снимахме в Дома на учените, бившия дом на брата на царя, княз Владимир, какъв интериор, оставя те без дъх!
Имах възможност да видя всичко отблизо. Снимаха концерта, който ни изпълни квартет, това беше още един подарък - да слушаме жива музика и да виждаме Къвамч на 2 м от нас.....изпълниха романсите "Утро туманное" и "На сопках Манчжурии", шегата настрана, беше вълшебно.
http://www.youtube.com/watch?v=CkxN0jx9cXQ
http://www.youtube.com/watch?v=1EafHZcxi2Q

Много пъти ни се срещаха очите с Къванч, защото е невъзможно да откъснеш поглед от него, струваше ми се, че забравям да дишам ахахаха! Между другото, на всички артисти носеха огледало и те си оправяха косите, та значи, исва стилистът с огледало при Къванч и Усхан, и понечи да напръска косата на К с лак, йок, йок, йок! -Къванч размаха ръце и се облещи, едва не падна от стола,- тамам, тамам, усмихна се стилистът и му даде огледалото. Искам да лажа, че той си оправя косата като Кузей, мисля, че е надарил Кузей с много свои черти, вижда се от погледите, разговорите, и как си оправя косата, изглежда наистина се е потопил в ролята на Кузей, забелязва се в реала. Момичета, това беше страхотно време! исторически снимки, и то в чуждестранен сериал - пълно с емоции!

http://www.duspb.ru/

Снимките са от Дома на учените, бившия дворец на княз Владимир, където са снимали концерта, според разказа на Наташа.

# 216
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Хайде и аз да се включа в общия щастлив хор на дочакалите Деня!
Толкова радостно е вълнението от очакването, че дори само заради него си заслужава човек да е фен...

Единственото, което малко помрачава радостта е, че трябва да се лиша довечера да гледам любимеца си в К/Г. Но няма начин, не може всичко... А новото винаги е по-интересно и прилекателно. Нямам търпение.

До довечера. Отивам да се подготвям с линкове и да си припомня как се гледаше в "прозорец", че от К/Г не съм гледала на живо.

# 217
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Госпожата,  Hug
Отидох на първа страница да видя дали има линкове за довечера и установих, че досега не съм попадала на първа страница. Браво на теб, мила! Страхотна е първата страница! Толкова много, толкова подробна информация, възхитена съм! Искрено ти благодаря за труда, който си положила и за любовта, която си вложила!
  bouquet

# 218
  • Тук някъде.....
Дочакахме, момичета! Денят е днес!  Blush Laughing Госпожата, огромни благодарности за темата и за настроението  в нея!   bouquet До довечера!

# 219
Здравейте момичета  Hug

Днес е денят  Laughing На всички приятно гледане довечера!  Hug Аз ще изчакам да го качат в youtube и ще го сваля.  Peace

# 220
  • София
Приятно очакване и от мен и прекрасни емоции довечера!Аз няма да идвам на бала,ще си чакам цялата серия,качена някъде!Вече нямам търпение...

# 221
  • БГ
Аз пък истински се забавлявам с подругите от Любящие Party
Сега са решили,че ако има само галене на бузките и бърсане на сълзите по лицето на Шура,ще пишат първо до Еджето,  после - протестна нота до турското СЕМ и ако въпреки това не им обърнат внимание - ще предприемат поход да Истанбул.
А пък за шинела на Сеит и черната шапка на Шура /била като онази на баба Шапокляк (тя е комичен образ от книгата за деца "Крокодила Гена")/ - направо ме размазаха. Joy Joy Joy Joy

# 222
Здравейте дами!  Hug
 Записвам се да следя филма и темата . Благодаря на Госпожата за стилната първа страница.

Първите 5 серии ще са разбиващи, писала ги е любимата ми антроположка. След това не се знае. Харесват ми заявките за историческа достоверност и участието на консултанти като гаранция за това. Настръхнах, когато прочетох някъде за честта, достойнството и здравите  традиции в семейството на Курт.  Да се надяваме, че по-трудно ще направят един царски офицер като оная тряпка Кузей. Няма днес, няма утре, никога и да  плюе на тая клетва. Peace
В трейлърите Къванч е умопомрачителен.  И във всеки трейлър различен – влюбен, романтичен, жесток, суров, циничен.  За разлика от Фара.  Четох, че героинята й била  страстна, гореща, високомерна, елегантна и безкрайно женствена. Нищо подобно не виждам в образа.
В трейлърите навсякъде е еднаква. Уплашена,  втрещена и стресната.  И като визия много сламена,  облечена в черно,  невзрачна и с болнав вид.
В главата ми е образа на Наташа Ростова. И няма излизане.  Дано това да са погрешни усещания и да ме плени с играта.
Чистота и нежност, може да означава само едно.  Горещи сцени йок. Валсове, погледи, камини, разходки.  Писа се, че и Фара имала дубльорка. За какво й е дубльор.  Подозирам, че ако има такива сцени, те ще са с дубльорите.
Ще следя и любимия ми руски форум. Дали там ще разпознаят в играта на Фарах руската аристократка Шура.
Започвам филма с такива предварителни нагласи.
Да си пожелаем хубаво кино в добра компания!  bouquet

# 223
  • София
Фенче,  Hug  Валентина,  Hug  много ви благодаря за преводите!  Страхотни сте! newsm51  newsm51

# 224
Здравейте отново, ще довърша разказа на Наташа, виждам, че е предизвикал интерес.  Simple Smile Отново набързо, извинете.

Всички се заглеждаха в Къванч, дори мъжете ме питаха - онзи висок красавец ли е главният герой? наистина ли е звезда в Турция? дето прилича на Николай Втори? да-да-даааа!отговарях и се усмихвах. Въобще непрекъснато се усмихвах, дори когато се опитвах да изглеждам сериозна, след известно време забелязвах, че пак се усмихвам. На всички разказвах и ги канех да се запишат за статисти, още на Витебската гара успях да поговоря с Ева Дедова, тя много добре говори руски, казах й, че с огромно удоволствие и възхищение гледаме турско кино, че сме гледали всички сериали на Хилял Сарал, предадох поздравите и обожанието на феновете от Русия. На нея й стана приятно, тя е много мила и приветлива. Официалният фотограф на  RWS, ни снима с Усхан, но каза, че можем да си вземем снимката едва след премиерата. Даааа ще го помня цял живот!!! )))) Желая на всички най-интересното и необичайното в живота!!! Желая щастие и здраве!!! И да гледате КС§Ш!!! ))))

Много емоционален разказ.  Simple Smile И се изпълва пожеланието на Наташа - днес ще гледаме Курт Сеит и Шура! Поздрави  Hug

Общи условия

Активация на акаунт